Φρικιαστική εξέλιξη στη Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος και η Ειρήνη είναι αδέρφια - Το τεστ DNA «μίλησε»

Το απόλυτο σοκ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φρικιαστική εξέλιξη στη Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος και η Ειρήνη είναι αδέρφια - Το τεστ DNA «μίλησε»

Μετά το ξεφτίλισμα του Κουράκου στην Αιμιλία, όταν την πιάνει με τον Στάθη (δείτε εδώ τι θα συμβεί ακριβώς) θα ακολουθήσουν συνταρακτικές αποκαλύψεις στη Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη με τον Φίλιππο είναι αδέλφια. Το σοκ για την Ασπασία και τη Χάιδω είναι μεγάλο, αλλά πιο μεγάλο είναι το μπέρδεμα με τις καταγγελίες της Ειρήνης κατά του Φίλιππου. Οι δύο γυναίκες πλέον καλούνται να διαχειριστούν την κατάσταση με μεγάλη προσοχή!

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά... Η Ειρήνη, για να εκδικηθεί τον Φίλιππο που την απέρριψε, πηγαίνει στην αστυνομία και προσπαθεί να πείσει τον Κουράκο ότι ο Φίλιππος πήγε να τη βιάσει. Την ίδια ώρα, ο Φίλιππος έχει βγει με τη Βασιλική και της λέει όλη την αλήθεια για την προκλητική συμπεριφορά τής Ειρήνης:

«Είναι τρελή, ήθελα να σου μιλήσω από την πρώτη στιγμή, αλλά φοβόμουν να μη σε φέρω σε δύσκολη θέση με την ξαδέλφη σου», της ομολογεί και η Βασιλική γίνεται έξαλλη μαζί της. Στο μεταξύ η Ειρήνη καταθέτει εναντίον του Φίλιππου και στον εισαγγελέα. Ταυτόχρονα, όμως, ο Κίμωνας δείχνει να μην την πιστεύει και το εκμυστηρεύεται στους γονείς του: «Είμαι σίγουρος ότι η Ειρήνη λέει ψέματα για τον Φίλιππο και κάτι πρέπει να κάνουμε να σταματήσει αυτή η ιστορία», υποστηρίζει.

Ωστόσο η Ειρήνη επιμένει στο ψέμα της...

Ο Φίλιππος και η Ειρήνη είναι αδέρφια Γη της ελιάς

...και αντιμετωπίζει την οργή της Χάιδως αλλά και της Βασιλικής: «Δεν ντρέπεσαι; Δεν φτάνει που του την έπεσες κανονικά, τον κατηγορείς κι από πάνω; Μη σε ξαναδώ μπροστά μου», της λέει η ξαδέλφη της. Την ίδια ώρα οι εντάσεις στο σπίτι του Δημοσθένη όλο και μεγαλώνουν, καθώς η Ειρήνη υποστηρίζει στην οικογένειά της που την έχουν στριμώξει άγρια για να πει την αλήθεια: «Δεν φταίω εγώ, η Αρετή με έβαλε να πάω στο αστυνομικό τμήμα και να κατηγορήσω τον Φίλιππο για βιασμό, γιατί δεν τον χωνεύει και θέλει να τον χωρίσει από τη Βασιλική». Ωστόσο ο Δημοσθένης δεν μπορεί να καταλάβει αν η Ειρήνη του λέει την αλήθεια και τη φέρνει σε αντιπαράθεση με την Αρετή: «Ελα εδώ κι εσύ και ξέρασέ τα όλα γιατί θα σας πάρει ο διάολος και τις δύο. Την έβαλες να πάει να πει ψέματα για τον Φίλιππο;», ρωτάει την Αρετή, η οποία αρνείται κάθε κατηγορία: «Να μη σώσω, να μην ξημερωθώ. Δεν έκανα τίποτα, το ορκίζομαι», ισχυρίζεται η Αρετή. Ετσι την υπόθεση αναλαμβάνει να ξεδιαλύνει ο Στάθης, ο οποίος δείχνει να πείθεται από την αθωότητα της Αρετής.

Την ίδια ώρα βγαίνουν τα αποτελέσματα από το τεστ DNA που έστειλε κρυφά η Ασπασία και τα αποτελέσματα πέφτουν σαν κεραυνός πάνω στα κεφάλια της Χάιδως και της Ασπασίας. Το αποτέλεσμα δείχνει ότι η Ειρήνη δεν είναι παιδί του Δημοσθένη. Αρα, αφού δεν είναι του Δημοσθένη, είναι του Πέτρου. Η Ειρήνη και ο Φίλιππος είναι αδέλφια. Οι δύο γυναίκες, όπως θα δούμε, θα αποφασίσουν να μη μιλήσουν και να το κρατήσουν μυστικό. Η δε Ασπασία τρέμει μη μαθευτεί κάτι και φτάσει στα αυτιά του Δημοσθένη γιατί, όπως λέει, θα φτάσει το τέλος της. Ωστόσο η Χάιδω αποκαλύπτει τα πάντα στον Λυκούργο και ζητάει τη συμβουλή του για το πώς πρέπει να χειριστεί το θέμα, κυρίως για ό,τι έχει γίνει με τον Φίλιππο.

Ο Δημοσθένης και ο Κωνσταντίνος κινδυνεύουν

Δύο άντρες με όπλα αιφνιδιάζουν τον Δημοσθένη έξω από το σπίτι του και τον απειλούν να σταματήσει τη διακίνηση ναρκωτικών στην Αθήνα. Την ίδια ώρα η Ισμήνη με τον Κωνσταντίνο επιστρέφουν μία ημέρα νωρίτερα από το γαμήλιο ταξίδι στη Μάλτα, λόγω δουλειάς. Λίγο αργότερα ο πρώην διευθυντής του κλαμπ απειλεί πώς θα αποκαλύψει τις παράνομες δουλειές του Δημοσθένη, ενώ η Ισμήνη βρίσκει ένα χαρτί στο πάτωμα με το όνομα του Κεφάλα γραμμένο επάνω και ο Κωνσταντίνος καλείται να απολογηθεί. Παράλληλα, η κόντρα ανάμεσα στη συμμορία τού Δημοσθένη και αυτή του Κεφάλα στην Αθήνα κορυφώνεται, οδηγώντας σε παράπλευρες απώλειες. Μετά τις πρώτες συγκρούσεις και καθώς η κόντρα με τη συμμορία του Κεφάλα συνεχίζεται σε έντονους ρυθμούς, ο Κωνσταντίνος αρχίζει να φοβάται τα αντίποινα.

Περισσότερα στο περιοδικό Tv24 που κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε όλα τα περίπτερα