Παγιδευμένοι spoiler βόμβα: Νεκρός στο δάσος κάτω από λευκό σεντόνι - Δε θα δούμε στα νέα επεισόδια τον...

Τον ''φάγανε'' και αυτόν!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι spoiler βόμβα: Νεκρός στο δάσος κάτω από λευκό σεντόνι - Δε θα δούμε στα νέα επεισόδια τον...

Για την ώρα μπορεί να μη βλέπουμε νέα επεισόδια για την αγαπημένη αστυνομική σειρά του ΑΝΤ1 ''Παγιδευμένοι'', καθώς η καθημερινή προβολή αγώνων του Μουντιάλ από τον σταθμό έχει αλλάξει εντελώς τον προγραμματισμό (δείτε εδώ ποια άλλα προγράμματα έχουν ''παγώσει'').

Το σίριαλ έχει ομολογουμένως κάνει μεγάλη θραύση και έτσι το κοινό μέχρι να δει τα νέα επεισόδια ''τρέφεται'' από τα spoilers, καθώς η πλοκή έχει μείνει σε πολύ κομβικό σημείο (δείτε εδώ τις αντιδράσεις του κοινού στο τελευταίο επεισόδιο).

Τα γυρίσματα ωστόσο προχωρούν κανονικά και έτσι μέσα από τον λογαριασμό στο instgram της Σοφίας Φαραζή, της μεγαλύτερης αδερφής της Άννας Ροδίτη είδαμε, πως ένα νέο πτώμα αποκαλύπτεται στην οικογένεια, αφού δημοσίευσε βίντεο με ένα πρόσωπο κάτω από λευκό σεντόνι. Άραγε είναι ο Άγγελος ή ο Κοσμάς, αυτός που δε θα δούμε σίγουρα στα νέα επεισόδια;

Το spoiler της Σοφίας Φαραζή για τη συνέχεια των Παγιδευμένων

Αυτός είναι κάτω από το λευκό σεντόνι...

Ο Δημήτρης πηγαίνει την Άννα στο νοσοκομείο. Η κοπέλα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δείχνει να μην έχει επικοινωνία με το περιβάλλον. Όταν συνέρχεται συνειδητοποιεί ότι δεν θυμάται τίποτα.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Ο Αγγελος πλέον είναι νεκρός. Η Άννα περπατάει μόνη και τρομαγμένη μέσα στη νύχτα. Ο Δημήτρης τη βρίσκει πρώτος. «Τι έγινε;», τη ρωτάει και πάει να την αγκαλιάσει. Εκείνη όμως κάνει πίσω φοβισμένη. Δείχνει να μην επικοινωνεί με το περιβάλλον. Δεν του μιλάει και δεν τον αφήνει να την πλησιάσει. «Είσαι καλά;», την ξαναρωτάει. Εκείνη συνεχίζει να μην απαντάει. Ο Ανδρέας λέει στους αστυνομικούς που είναι στο σημείο με τον Σταύρο να μην τους πλησιάσουν. Ο Δημήτρης σκεπάζει την Άννα σιγά-σιγά με το σακάκι του για να μην την τρομάξει. Της δίνει να πιει λίγο νερό. «Μη φοβάσαι. Ηρθα. Είμαι εδώ. Ολα πέρασαν. Είμαι στο πλευρό σου. Είσαι χτυπημένη. Πρέπει να πάμε στο νοσοκομείο», σχεδόν της ψιθυρίζει. Η Άννα εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και να μη λέει κουβέντα. Ακολουθεί με αργά βήματα.

Την ίδια ώρα ο Σταύρος δίνει εντολή να ψάξουν τη γύρω περιοχή. «Ο Αγγελος είναι εδώ γύρω. Μην τον χάσουμε», τονίζει αφού ακόμη δεν γνωρίζει πως έχει δολοφονηθεί. Ο Ανδρέας βρίσκει το αυτοκίνητό του δράστη. Πατάει ένα κινητό. Είναι της Άννας. Το αναγνωρίζει. Λίγο αργότερα ενημερώνουν εκείνον και τον Σταύρο ότι στο δάσος βρίσκεται το πτώμα ενός άντρα σκοτωμένου από σφαίρα. Είναι του Αγγελου. Δίπλα του βρίσκουν το όπλο του εγκλήματος.

Παγιδευμένοι Η Άννα παθαίνει αμνησία!

Ο Δημήτρης πηγαίνει την Άννα στο νοσοκομείο όπου την εξετάζουν εξονυχιστικά. Κρατούν τα ρούχα της για ανάλυση και παίρνουν δείγμα από παντού. Μετά την εξέταση την πηγαίνουν για τομογραφία. Αργότερα της δίνουν ηρεμιστικά για να κοιμηθεί. Το πρωί η Άννα ξυπνάει. Ο Δημήτρης είναι πάντα δίπλα της. «Είναι εδώ. Δεν έχεις να φοβάσαι κανέναν και τίποτα. Μπορείς να μου πεις τα πάντα», της λέει. Εκείνη απαντά με δυσκολία: «Δεν θυμάμαι τίποτα», είναι τα λόγια της και πέφτει κλαίγοντας στην αγκαλιά του.

Την ίδια ώρα βγαίνουν τα αποτελέσματα από τα αποτυπώματα που βρέθηκαν στο όπλο. Είναι της Άννας. Ο Ανδρέας πηγαίνει συνοδεία αστυνομικών στο νοσοκομείο. Ο Δημήτρης ζητεί εξηγήσεις. «Δεν είναι καλά τα νέα. Θα συλλάβω την Άννα ως ύποπτη για τον φόνο του Αγγελου. Είναι εντολή του εισαγγελέα», του απαντάει. Ο Ανδρέας απευθυνόμενος στην Άννα, της λέει με τρεμάμενη φωνή: «Συγγνώμη πρέπει να το κάνω. Πρέπει να σε πάω στο τμήμα» και τη συλλαμβάνει.