"Χωρισμός" βόμβα στα Τρία Μίλια - Άγριος τσακωμός αγαπημένου ζευγαριού

Οι εξελίξεις της επόμενης 5-9/12 εβδομάδας της σειράς του STAR

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Πολύ ενδιαφέρουσες αναμένονται να είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας της σειράς του STAR, Τρία Μίλια (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση).

Οι εξελίξεις της επόμενης 5-9/12 εβδομάδας στα Τρία Μίλια

ΔΕΥΤΕΡΑ

Η Μάνια ακούει τη Φωτεινή και τον Στέφανο να κατηγορούν τον Μιχάλη για την κλοπή των χρημάτων και θυμώνει. «Δεν θα ήταν κακή ιδέα ο Μιχάλης να μάθει πόση εμπιστοσύνη του έχει η κοπέλα του», σκέφτεται και αποφασίζει να του μιλήσει. Ο Ευθύμης και ο Τίμος περιμένουν την αντίδραση του πλαστογράφου στο δόλωμα που του έριξαν, ενώ ο Χάρης ακούει την Ελένη να λέει στη Λίζα κάτι που δεν του αρέσει καθόλου, με αποτέλεσμα να τσακωθούν οι δυο τους. «Δεν περίμενα πως θα με ερωτευτείς, όμως δεν θεωρούσα πως θα κάνεις απλά την πλάκα σου, μαζί μου», της τονίζει, αλλά εκείνη του γυρνά την πλάτη. Ο Ιωάννης πηγαίνει στο μαγαζί της Βασιλικής, αλλά εκείνη τον διώχνει. Η Φωτεινή ρωτάει τον Μιχάλη αν έχει μπλέξει πάλι με τον τζόγο και εκείνος, φυσικά, το αρνείται.

«Τι σου ήρθε και με ρωτάς αυτό το πράγμα; Πάλι βλέπεις μπροστά σου φαντάσματα; Σου έχω υποσχεθεί να μη σε απατήσω ποτέ με μια τράπουλα», της εξηγεί αλλά όχι μόνο δεν τον πιστεύει αλλά εξομολογείται και τους φόβους της στον Γεράσιμο. Η Λίζα λέει στη Μάνια ότι δεν είναι σίγουρη αν έκανε καλά που δεν διεκδίκησε το πρόσωπο που την ενδιαφέρει. Ο Τίμος κάνει μια ακόμη απελπισμένη προσπάθεια να τα βρουν με τη Δέσποινα. Ο Γεράσιμος, ο Στέφανος και η Φωτεινή λένε στον Μιχάλη πως γνωρίζουν ότι ξανάρχισε τον τζόγο και εκείνος γίνεται έξαλλος μαζί τους. Παρόλο που λίγο αργότερα παραδέχεται την αλήθεια, τα βάζει με τη Φωτεινή που τον κατηγορεί για την κλοπή των χρημάτων της

ΤΡΙΤΗ

Η Κλειώ και ο Πέτρος ρωτούν τον Ευθύμη αν γνωρίζει σε ποιον ανήκει το λογότυπο που βρήκαν στην πόρτα της αποθήκης, στο παλιό βυρσοδεψείο.

Η Φωτεινή είναι μετανιωμένη. Η Βασιλική αποφασίζει να σταματήσει τους πειραματισμούς και να επιστρέψει στις παλιές της συνήθειες. Ο Στέφανος ζητάει από τη Λίζα να πείσει τη Μάνια να ξεπεράσει τις ηθικές της αναστολές και να διεκδικήσει τον Μιχάλη, όμως εκείνη ακόμα δεν καταλαβαίνει γιατί επιμένει τόσο. Ο Ευθύμης αναζητάει τον ιδιοκτήτη του λογότυπου, χωρίς αποτέλεσμα, αλλά η Κλειώ και ο Πέτρος βρίσκουν έναν απροσδόκητο τρόπο να τον εντοπίσουν.

ΤΕΤΑΡΤΗ

Η συζήτηση της Φωτεινής με τον Μιχάλη της επιφυλάσσει μια δυσάρεστη έκπληξη… «Μάλλον είναι καλύτερο και για τους δυο μας να μείνουμε για λίγο χώρια. Και εσύ θέλεις φαντάζομαι τον χώρο σου για να σκεφτείς όσα έχουν συμβεί μεταξύ μας το τελευταίο διάστημα. Είμαι σίγουρος πως μετά από καιρό θα καταλάβουμε και οι δύο αυτό που θέλουμε», της λέει, αλλά η Φωτεινή έχει μετανιώσει ήδη που τον κατηγόρησε χωρίς λόγο. Η Κλειώ και ο Πέτρος συνεχίζουν την έρευνά τους και ανακαλύπτουν ένα μυστηριώδες λογότυπο, που δεν ξέρουν την προέλευσή του. Το ίδιο λογότυπο εξετάζουν και ο Τίμος με τον Ευθύμη. Η Ελένη και ο Χάρης, ύστερα από τον πρώτο τους μεγάλο καβγά, περνούν μαζί μια νύχτα μεγάλου πάθους.

ΠΕΜΠΤΗ

Η Λίζα προσπαθεί και καταφέρνει να διαβάλλει τη Φωτεινή στη Μάνια. Ετσι, όταν ο Μιχάλης τη συναντάει στον δρόμο και της προτείνει να την πάει στο οινοποιείο, εκείνη δέχεται, μάλιστα οι δυο τους περνούν όλη τη μέρα μαζί. Ο Πέτρος συναντάει τον προπονητή της κολύμβησης, που έχει έρθει από τη Μουλιανή για να τον δει και δέχεται μια πρόταση από αυτόν. Ο Τίμος και ο Ευθύμης προσπαθούν να κανονίσουν μια συνάντηση με τον πλαστογράφο. Εκείνος τους ζητάει ένα μεγάλο ποσό προκαταβολικά και ο Τίμος αναγκάζεται να απευθυνθεί στη Δέσποινα.

Ο Στέφανος τρομάζει. Η Κάτια φαίνεται να είναι η μόνη που κατανοεί πώς νιώθει ο Μιχάλης, ενώ το φεστιβάλ που διοργανώνει δέχεται πολλές συμμετοχές. Ανάμεσά τους υπάρχει και μια ιδιαίτερη καλλιτέχνιδα, η Σύλβια (Λένα Δροσάκη).

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ο Ευθύμης, με τη βοήθεια του Τίμου, πείθει τη Δέσποινα να τους δώσει τα χρήματα που ζητάει ο πλαστογράφος. «Αυτό όμως να ξέρεις πως δεν αλλάζει τη σχέση μεταξύ μας. Συνεχίζω να θέλω διαζύγιο, Τίμο. Δεν υπάρχει γυρισμός στη σχέση μας και καλά θα κάνεις να το καταλάβεις όσο είναι ακόμα καιρός», του ξεκαθαρίζει. Ο Μιχάλης απορρίπτει το φιλί της Μάνιας, λέγοντάς της ότι αγαπάει τη Φωτεινή. Γυρίζουν μαζί στο σπίτι, αλλά εκεί τους περιμένει η Φωτεινή εξαγριωμένη, επειδή δεν απαντούσαν στις κλήσεις της. Ο Πέτρος λέει στον Νικόλα ότι ήρθε και τον είδε ο προπονητής από τη Μουλιανή και του είπε ότι έχει μεγάλο ταλέντο. Ο Μιχάλης και η Φωτεινή τσακώνονται άσχημα. Ο Χάρης περνάει μια ακόμη ρομαντική βραδιά με την Ελένη. Ο Τίμος επικοινωνεί με τον Φειδία και του ζητά να βρεθούν από κοντά. Η Μάνια τσακώνεται με τη Φωτεινή και της εξομολογείται το ενδιαφέρον της για τον Μιχάλη. Ο Ευθύμης δείχνει το λογότυπο στον Στέφανο και εκείνος τρομάζει…

Μπορεί στην αρχή της σχέσης τους η Κάτια να ήταν αρνητική, με τον καιρό όμως κατάλαβε πως η νέα γιατρός του νησιού αγαπάει πραγματικά τον γιο της και θα τον στηρίξει ό,τι και αν του συμβεί. Ετσι, όταν αντιλαμβάνεται πως το ζευγάρι απομακρύνεται για κάποιο διάστημα, αποφασίζει να μιλήσει στον γιο της, αγνοώντας όμως τον πραγματικό λόγο για τον οποίο και απομακρύνθηκαν. Ο Μιχάλης δεν θα παραλείψει να της πει ότι συνεχίζει να έχει συναισθήματα για εκείνη, όμως ταυτόχρονα θα την πείσει πως χρειάζονται και οι δύο ένα διάλειμμα, που θα τους κάνει να επιστρέψουν με πιο καθαρό μυαλό ο ένας στον άλλον.