Γλυκάνισος (4/12): Επανέρχεται η μνήμη του Νικήτα - Θυμάται ποιος τον πέταξε από τον δρόμο

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γλυκάνισος (4/12): Επανέρχεται η μνήμη του Νικήτα - Θυμάται ποιος τον πέταξε από τον δρόμο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο αποψινό 4/12 επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΙ, Γλυκάνισος (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση).

Οι αποψινές 4/12 εξελίξεις του Γλυκάνισου

Επεισόδιο 26

Ο Νικήτας, στο νοσοκομείο, θυμάται ότι ο Εκτορας τον πέταξε από τον δρόμο και η Ανθή ενημερώνει τον Θανάση σχετικά και του ζητάει βοήθεια. Αυτό που δεν ξέρει κανένας ακόμη όμως, είναι ότι κάποιος έχει βιντεοσκοπήσει τη σκηνή του ατυχήματος. Παράλληλα στην Αθήνα, οι δύο ναύτες που είχαν δωροδοκηθεί από τον Αντρέα και την Ελεάνα, για να ψευδομαρτυρήσουν κατά του Στρατή, μαθαίνουν ότι ο Αντρέας δολοφονήθηκε και υποπτεύονται ότι πίσω από τη δολοφονία είναι ο Στρατής. Εν τω μεταξύ, ο Φίλιππος πάει στην τράπεζα και ζητάει από τον διευθυντή να μη δώσει δάνειο στην εταιρεία του Μενέλαου. Ο Περικλής όμως έχει κρυμμένο άσο.

Τι θα δούμε στο επόμενο 10/12 επεισόδιο

Έχοντας πείσει την τράπεζα να μην χρηματοδοτήσει τον Μενέλαο, ο Φίλιππος πιστεύει ότι έχει το πάνω χέρι και ζητά ξανά από τον Μενέλαο να σκεφθεί τον μεταξύ τους συνεταιρισμό. Παράλληλα, ο Θανάσης συναντιέται με τη Μαργαρίτα και τη ρωτάει αν πιστεύει ότι ο Στρατής είναι ικανός για φόνο. Εκείνη του λέει ότι στο μυαλό του Στρατή υπάρχει μόνο ο έρωτάς του για μια Σύρια. Ο Θανάσης καλεί τον Στρατή και του ζητά να επιβεβαιώσει το άλλοθί του τη νύχτα του φόνου, αλλά ο Στρατής αρνείται να του πει με ποια ήταν, για να προστατέψει τη Ραζάν. Εν τω μεταξύ, η Αναστασία βρίσκει τον Χάρη που ζωγραφίζει κοντά στη θάλασσα και η ατμόσφαιρα ανάμεσά τους είναι ηλεκτρισμένη. Κι ενώ η Ραζάν υπογράφει τα χαρτιά που της δίνουν την αποκλειστική κυριότητα της ταβέρνας, ο Θανάσης πηγαίνει στην ταβέρνα και την ρωτάει αν τη νύχτα του φόνου του Αντρέα, ήταν με τον Στρατή.