Χαιρέτα μου τον πλάτανο (06/12): Η Φιλιώ καταλαβαίνει ότι συμβαίνει κάτι με την Κατερίνα - Θα την βοηθήσει

Όλες οι εξελίξεις στην σειρά της ΕΡΤ

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(ert.gr)
(ert.gr)

Τρίτη σήμερα (06/12) και η κωμική σειρά της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» θα δώσει το παρών με ένα ακόμη χιουμοριστικό και ανατρεπτικό επεισόδιο, παρά την κατάσταση που επικράτησε στον... Πλάτανο (δείτε εδώ τι έγινε).

Στο προηγούμενο επεισόδιο, η Σύλβια έχει «όραμα» και κάνει το πρώτο της δημοψήφισμα ως πρόεδρος του χωριού, μιας και θέλει οι Πλατανιώτες να συμμετέχουν ενεργά σε όλες τις αποφάσεις. Η Κατερίνα, πάλι, έχει μεγάλη στενοχώρια για τα νέα του γιατρού και προσπαθεί να φέρει με τρόπο στον Παναγή το θέμα της παρένθετης μητέρας, όμως εκείνος παραμένει αρνητικός.

Αναλυτικά οι σημερινές 06/12 εξελίξεις στο «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»

Επεισόδιο 67

Η Κατερίνα είναι σε μαύρα χάλια με το θέμα της εγκυμοσύνης, αλλά προσπαθεί να το κρύψει. Η Φιλιώ πάλι, η οποία έχει καταλάβει ότι κάτι τρέχει, προσπαθεί να ανακαλύψει τι συμβαίνει και πιέζει τον Παναγή να μιλήσει στη γυναίκα του. Την ίδια ώρα, ο Σίμος προσπαθεί, μάταια, να ρίξει στάχτη στα μάτια του Κανέλλου.

Η Βαλέρια πάει στην Αθήνα για να βρει τη Σουτζούκη και τον γιο του Κίτσουλα, στην Αθήνα πάει και ο Κανέλλος όμως, αποφασισμένος να μάθει τι συμβαίνει. Η Σύλβια ετοιμάζεται να φέρει… τσουνάμι αλλαγών στο χωριό και κάνει δημοψήφισμα, για να γίνει ο Πλάτανος μια ανταλλακτική κοινωνία, στην οποία τα λεφτά δεν θα έχουν καμιά θέση.

Στο μεταξύ, η Κατερίνα αποφασίζει ότι δεν έχει καμιά θέση πια στη ζωή του Παναγή. Τι θα κάνει ο Κανέλλος όταν μάθει την αλήθεια για το αβγό Φαμπερζέ και τον μπακάλη;

Τι θα δούμε την Τετάρτη 07/12

Επεισόδιο 68

Ο Κανέλλος έχει χάσει το σήμα του και μαζί και το νόημα της ύπαρξής του. Η Μάρμω επιστρατεύει τον Μένιο, για να γοητεύσει την Καρμέλα και να μάθει τα μυστικά της, μόνο που ο Μένιος άθελά του έχει προλάβει να την… απογοητεύσει και πρέπει να βρει τρόπο να το πάρει αλλιώς... Αλλιώς πρέπει να το πάρει κι ο Ηλίας, αν δεν θέλει να χάσει την προεδρία. Η Καρμέλα, απ’ ό,τι φαίνεται, έχει ζήσει έναν έpωτα μεγάλο με τον Βαγγέλα, αλλά είναι αποφασισμένη να πάρει το μυστικό της στον τάφο. Μεγάλο έpωτα ζούνε και η Κατερίνα με τον Παναγή και το δαχτυλίδι της Κατερίνας επιστρέφει στη θέση του… Την ίδια ώρα, ο Τζώρτζης μαθαίνει πως ο παππούς του έχει πεθάνει και αποφασίζει να καλέσει το πνεύμα του για να το… επιβεβαιώσει! Τι θα κάνει όταν ο Βαγγέλας απαντήσει στο «κάλεσμά» του;