Αυτή η νύχτα μένει (6/12): «Τι ζόρι τραβάς εσύ, ρε;» - Άγριος καβγάς ανάμεσα στον Γιώργο και τον Χρήστο

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε σήμερα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αυτή η νύχτα μένει (6/12): «Τι ζόρι τραβάς εσύ, ρε;» - Άγριος καβγάς ανάμεσα στον Γιώργο και τον Χρήστο

Το κανάλι του ALPHA για άλλη μία χρονιά έχει επενδύσει στην ψυχαγωγία και το κάνει με μεγάλη επιτυχία. Μία από τις σειρές που προβάλλει φέτος και έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό είναι αυτή με τίτλο "Αυτή η νύχτα μένει". Σε κάθε επεισόδιο τα σχόλια των τουιτεράδων δεν έχουν σταματημό και όλοι περιμένουν τα καινούρια επεισόδια με ανυπομονησία (δείτε εδώ ποιος είναι ο δολοφόνος της Μαρίνας που θα αποκαλυφθεί στη συνέχεια).

Το βράδυ της Τρίτης 6/12, λοιπόν, έρχεται άλλο ένα, στο οποίο θα γίνει χαμός! Ο Χρήστος ετοιμάζεται για επίθεση και η κατάσταση με τον Γιώργη θα ξεφύγει τελείως.

Τι θα παρακολουθήσουμε σήμερα (6/12) στο Αυτή η νύχτα μένει

Μια ακόμα κρίση του Αχιλλέα τρομοκρατεί τη Μυρτώ. Ο Στρατής από την άλλη δέχεται τη συμβουλή της Διαμάντως να μείνει με τη Ζέτα και να φυλάξει τα νώτα του και ψάχνει να βρει λύσεις. Αγνοεί, όμως, το παιχνίδι που έχει στήσει πίσω από την πλάτη του ο Παπαδόπουλος. Καθώς ο Χρήστος προετοιμάζει την επόμενη επίθεσή του στον Στρατή, έρχεται αντιμέτωπος με την οργή του Γιώργη: «Αυτή τη φορά θα κάτσεις και θα με ακούσεις! Δεν με νοιάζουν οι δουλειές σου, ούτε τίποτα! Έχεις καταστρέψει τα πάντα! Τι ζόρι τραβάς εσύ, ρε, τι κάνω εγώ με τα δικά μου τα λεφτά; Πότε σε ένοιαξε για να σε νοιάζει τώρα! Πας και με μπλέκεις στις βρομοδουλειές σου, ακούς εκεί κυνηγάς τον Βαρδάρη επειδή εγώ ξενυχτάω εκεί». «Γιώργη, δεν έχω όρεξη, παράτα με και μη με απασχολήσεις ξανά για βλακείες», του λέει ο Χρήστος, αλλά ο Γιώργης επιμένει: «Όχι ρε, δεν σε παρατάω! Βλακείες είναι τα κορίτσια; Τις έχεις σκεφτεί καθόλου που τις έχεις ρημάξει και κλαίνε κάθε μέρα; Μια καταστροφή είσαι! Πάντα ήσουν», του πετάει κατάμουτρα και φεύγει.