Αυτή η Νύχτα Μένει (7/12): Ανακοινώνεται ο γάμος απόψε - Η πρόταση που θα συγκινήσει

Όλα όσα θα δούμε στο νέο επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Alpha tv
Alpha tv

Η αγαπημένη σειρά του ALPHA, Αυτή η Νύχτα Μένει, επιστρέφει απόψε (7/12) με ένα νέο επεισόδιο και εξελίξεις που κόβουν την ανάσα. Αυτή τη φορά, μία πρόταση γάμου που δεν περίμενε κανείς, θα έρθει να ταράξει τα νερά στο Αγρίνιο (δείτε εδώ το σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ για τον φονιά της Μαρίνας).

Τι θα δούμε σήμερα (7/12) στο Αυτή η Νύχτα Μένει

Ο Αλέξανδρος, πεπεισμένος πως κάτι παραπάνω κρύβεται στον θάνατο της αδελφής του, ψάχνει στην τροχαία τον φάκελό της. Καθώς τα σύννεφα γύρω από το μαγαζί πυκνώνουν, η σύγκρουση της Νίτσας με τη Ζέτα οδηγεί σε μια μεγάλη αποκάλυψη για το παρελθόν της που θα αλλάξει για πάντα τη στάση του Στρατή. Αυτή θα αποτελέσει και την οριστική ρήξη στη φιλία τους. Ο Χρήστος από την άλλη αποφασίζει να πάει στον Στέλιο. Μόνο που αντί για εκείνον, βρίσκει τον πραγματικό λόγο που ο Αλέξανδρος είναι εκεί.

Η Αγλαΐα τρέχει να αγκαλιάσει τον γιο της και του λέει με δάκρυα: «Γιατί, αγόρι μου, πήγες να το κάνεις αυτό; Δεν με σκέφτηκες εμένα καθόλου;», εκείνος όμως την απομακρύνει και για ακόμα μια φορά της επιτίθεται και την κάνει να καταλάβει την πιο πικρή και καλά κρυμμένη αλήθεια της ζωής της.

Στο μεταξύ, ο Στέλιος δέχεται ένα σήμα από τα κεντρικά της χωροφυλακής που απειλεί το μέλλον του στο Σώμα και πάει να βρει τον Χρήστο στο γραφείο του: «Εσύ πήρες τηλέφωνο και ζήτησες τη μετάθεσή μου, έτσι δεν είναι; Τινάζεις στον αέρα την καριέρα μου, τη δουλειά ετών και τη ζωή μου για ένα καπρίτσιο σου», τον κατηγορεί και ο Χρήστος τον διώχνει κακήν κακώς. Απελπισμένος για κάποιο μέσο, καταλήγει στον Θοδωράκη. Η Αγλαΐα από την άλλη, συντετριμμένη από την επίθεση του Μίλτου, βλέπει για πρώτη φορά τον πραγματικό εχθρό, ενώ ο Τάσος κάνει πρόταση γάμου στη Μαρία.

To παρελθόν της Ζέτας αποκαλύπτεται

Η αποκάλυψη της Νίτσας για το παρελθόν της Ζέτας βυθίζει τον Στρατή στο αδιέξοδο και τη Ζέτα στην απελπισία. «Πώς το έκανες αυτό; Γιατί; Γιατί μπλέχτηκες;», φωνάζει στη Νίτσα η Ζέτα και εκείνη της απαντάει: «Το έκανα για το καλό σου, έπρεπε». Στο μεταξύ, μια εκμυστήρευση του Βαγγέλη για τον Παπαδόπουλο θα κρατήσει μακριά τη Ζέτα με τον Στρατή μέχρι να ξεσπάσει η μπόρα. Ο Στέλιος στο μεταξύ ψάχνει απελπισμένα τρόπο να παραμείνει στο Αγρίνιο, ενώ η Αγλαΐα του αποκρύπτει την αλήθεια για την απόπειρα αυτοκτονίας του Μίλτου.

Ο Χρήστος από την άλλη απειλεί τον Αλέξανδρο να αποκαλύψει τα πάντα: «Τολμάς να πεις την αλήθεια; Αντε τράβα, πήγαινε στα κορίτσια, πήγαινε στον Γιώργη, πήγαινε παντού και πες γιατί σε διώξαμε με τη Μαρίνα; Τράβα ρε, τι με κοιτάς; Πού να πας να το πεις! Εξαφανίσου και μη σε δω ξανά μπροστά μου». Ο Αλέξανδρος φοβάται, αλλά δεν κάνει πίσω. Ομως, βλέποντας τη συντριβή να πλησιάζει, ο Χρήστος καταλήγει στη Βρεττώ και για πρώτη φορά μιλάνε για το ατύχημα. Ο Μίλτος από την άλλη εμφανίζεται έξω από το σπίτι των δικών του με ένα μαχαίρι.