Άγρια Γη (9/12): Η Όλγα προσφέρει λεφτά στον Βλάσση - Τι προσπαθεί να κάνει

Όλες οι σημερινές εξελίξεις για την σειρά του ΣΚΑΪ

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Άγρια Γη (9/12): Η Όλγα προσφέρει λεφτά στον Βλάσση - Τι προσπαθεί να κάνει

Παρασκευή (9/12) σήμερα και η τηλεοπτική σειρά του ΣΚΑΪ, «Άγρια Γη» έρχεται με ένα ακόμη όχι τόσο συνηθισμένο επεισόδιο. Ανατροπές, δολοπλοκίες, αλλά και ένα ταξίδι για το...φώς.

Στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Άρης δείχνει να υποχωρεί στις απειλές του Βλάσση και αναγκάστηκε να κάνει κάτι για αυτόν (δείτε εδώ τι ήταν αυτό). Παράλληλα, ζηλεύει, βλέποντας την Ελπίδα ευτυχισμένη με την παρουσία του Βλάσση στο κτήμα. Αυτό τον κάνει να αλλάξει γνώμη και να δώσει στην Όλγα το αρνητικό τεστ dna ώστε εκείνη να καταλάβει την απάτη του.

Αναλυτικά οι σημερινές 9/12 εξελίξεις για την «Αγρια Γη»

Επεισόδιο 60

Ο Άρης φοβάται πως η Μυρτώ έχει πέσει στα χέρια της Όλγας και συνεργάζεται με τον Χρήστο για να τη βρουν. Αυτή η προσπάθεια έχει σαν αποτέλεσμα η Όλγα να μάθει πως η Μυρτώ βρίσκεται στην Άγρια Πλαγιά.

Η Όλγα προσφέρει λεφτά στον Βλάσση, για να της αποκαλύψει πώς έμαθε όσα ξέρει για τον Νικόλα Γαλάνη και πού βρίσκεται τώρα. Ο Γιώργος αρχίζει να υποψιάζεται πως η Νάντια του κρύβει πράγματα για το παρελθόν της. Ο Μάνος ετοιμάζεται για το ταξίδι που ελπίζει ότι θα τον κάνει να ξαναβρεί την όρασή του.

Ο Αντώνης μαθαίνει ότι ο βιολογικός πατέρας του Αλέξη ήταν ο Πέτρος Γαλάνης και το αποκαλύπτει στον Αλέξη. Ελπίδα και Άρης ζουν κρυφά τον έρωτά τους, ενώ ο Στέφανος υποψιάζεται πως η Ελπίδα έχει κρυφό δεσμό με τον Βλάσση.

Τι θα δούμε την Δευτέρα 12/12

Επεισόδιο 61

Η Όλγα, φοβούμενη τον Χρήστο, ζητάει την προστασία του Άρη ενώ ταυτόχρονα ένα στοιχείο την κάνει να υποπτευθεί ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνον και την Ελπίδα. Κι ενώ η Ελπίδα ζει κρυφά στιγμές ευτυχίας με τον Άρη, έρχεται ξαφνικά αντιμέτωπη με κάτι, που θα κλονίσει την εμπιστοσύνη της σε εκείνον.

Ο Στέφανος, λόγω της ζήλιας του για την Ελπίδα, συνεχίζει να έχει κόντρα με τον Βλάσση, και ανοίγει και νέο μέτωπο με την Όλγα, κατηγορώντας την ευθέως για τη Μυρτώ. Εν τω μεταξύ, ο Βλάσσης προσεγγίζει την Όλγα προσφέροντας της μια χρήσιμη πληροφορία σχετικά με τη Μυρτώ. Ο Γιώργος αποκαλύπτει στη Νάντια ότι γνωρίζει την πραγματική της δουλειά.

Ο Μάνος και ο Μιχάλης είναι στο Τελ Αβίβ για την επέμβαση του Μάνου και η αγωνία όλων κορυφώνεται, ενώ παράλληλα, η Άννα επισκέπτεται τον Αλέξη και η συμπεριφορά του τη σοκάρει. Κι ενώ όλοι ψάχνουν τη Μυρτώ, ο Άρης τη συναντά για πρώτη φορά μετά από χρόνια. Η συνάντηση μάνας – γιου πυροδοτεί νέες εξελίξεις στην Άγρια Πλαγιά.