Γη της Ελιάς (11/12): Στάθης και Ιουλία παραδίνονται στον έρωτά τους - Η σκηνή που θα καθηλώσει το κοινό

Καταιγιστικές εξελίξεις και στο αποψινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς (11/12): Στάθης και Ιουλία παραδίνονται στον έρωτά τους - Η σκηνή που θα καθηλώσει το κοινό

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο αποψινό (11/12) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς, μιας και η Ιουλία με τον Στάθη θα συζητήσουν για τη σχέση τους και δε θα μπορέσουν παρά να παραδοθούν στον μεγάλο έρωτα που τρέφει ο ένας για τον άλλον (δείτε εδώ πότε θα διακοπεί η σειρά και γιατί).

Τι θα δούμε σήμερα (11/12) στη Γη της Ελιάς

O Στάθης με την Ιουλία κάνουν έρωτα. Πρέπει ωστόσο να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή μέχρι να γίνουν οι εκλογές, ώστε να μην γίνουν αντικείμενο σχολιασμού και κάνουν κακό στην εικόνα του Ισίδωρου. Την ίδια στιγμή η Ισμήνη με τον Κωνσταντίνο επιστρέφουν μία ημέρα νωρίτερα από το γαμήλιο ταξίδι στη Μάλτα, λόγω δουλειάς. Στο μεταξύ η Αρετή μαθαίνει από την Αναστασία ότι ο Θανάσης τριγυρνάει στην Αρεόπολη και ταράζεται.

Η Μαρίνα, μετά από τη σχέση της με την Αγγελική αλλά και τη διαπίστωση ότι ο Μάνος είναι τρελός με τα παιδιά, του λέει: «Θέλω να μείνω έγκυος, να κάνουμε ένα παιδάκι, είμαι πλέον σίγουρη ότι το θέλω» και ο Μάνος συγκινείται απίστευτα.

Στο μεταξύ ο πρώην διευθυντής του κλαμπ απειλεί πως θα αποκαλύψει τις παράνομες δουλειές του Δημοσθένη. Παράλληλα ο Ισίδωρος προχωρά με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας και μαζί με τον Μάνο σχεδιάζουν την επέκταση της επιχείρησης, ενώ ο Στάθης με την Εύα συναντιούνται τυχαία στον δρόμο και τα αίματα ανάβουν. Επίσης οι εντάσεις στο σπίτι του Δημοσθένη όλο και μεγαλώνουν, καθώς η Ειρήνη λέει στην οικογένειά της: «Σας λέω δεν φταίω εγώ. Η θεία η Αρετή με έβαλε να πάω στο αστυνομικό τμήμα και να κατηγορήσω τον Φίλιππο για βιασμό, γιατί δεν τον χωνεύει», ισχυρίζεται (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter με το «άδειασμα» της Βασιλικής στην Ειρήνη).

Τι θα δούμε αύριο (12/12)

Ο Δημοσθένης δεν μπορεί να καταλάβει αν η Ειρήνη του λέει την αλήθεια και τη φέρνει σε αντιπαράθεση με την Αρετή: «Για ξαναπέστα αυτά που μας έλεγες να δούμε ποιος λέει αλήθεια», της λέει, αλλά η Αρετή αρνείται κάθε κατηγορία: «Εγώ δεν έκανα τίποτα, ούτε έχω σχέση με όλα αυτά και να μου κάνετε τη χάρη, που σε μένα τα φορτώνετε όλα», τους ξεκαθαρίζει και φεύγει. Την υπόθεση αναλαμβάνει να ξεδιαλύνει ο Στάθης, ο οποίος δείχνει να πείθεται από την αθωότητα της Αρετής.

Την ίδια ώρα, ο Στάθης και η Ιουλία συνεχίζουν τα παράνομα ραντεβού, ενώ η Ισμήνη βρίσκει ένα χαρτί στο πάτωμα με το όνομα του Κεφάλα γραμμένο επάνω και ο Κωνσταντίνος καλείται να απολογηθεί. Παράλληλα, η κόντρα ανάμεσα στη συμμορία τού Δημοσθένη και αυτή του Κεφάλα στην Αθήνα κορυφώνεται, οδηγώντας σε παράπλευρες απώλειες, καθώς και από τις δύο πλευρές υπάρχουν θύματα και νεκροί.

Τι θα δούμε την Τρίτη (13/12)

Η Ιουλία συνεχίζει τα παράνομα ραντεβού με τον Στάθη, αγνοώντας ότι ο Κουράκος... διαβάστε τη συνέχεια εδώ.