Διακόπτεται η Γη της Ελιάς - Η απόφαση του Mega

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Διακόπτεται η Γη της Ελιάς - Η απόφαση του Mega

Μπορεί οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της Γης της Ελιάς να είναι ραγδαίες (δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε την ερχόμενη εβδομάδα), ωστόσο όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό, η επιτυχημένη σειρά του Mega θα χρειαστεί να διακοπεί για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Φυσικά η διακοπή αυτή δεν πρόκειται να είναι μόνιμη αλλά θα γίνε ενόψει των διακοπών των Χριστουγέννων, με την αγαπημένη σειρά να επιστρέφει και πάλι στους δέκτες μας με το νέο έτος.

Άλλωστε η υπόθεση επιφυλάσσει ακόμα πολλές εκπλήξεις (δείτε εδώ ποιος ηθοποιός μπαίνει στη σειρά) και είναι λογικό το τηλεοπτικό κοινό να περιμένει πώς και πώς να δει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα για τους αγαπημένους του χαρακτήρες.

Πότε τελειώνει η Γη της Ελιάς

Προς το παρόν, το Μεγάλο Κανάλι δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη ανακοίνωση, ωστόσο το τέλος του πρώτου μέρους της σεζόν είναι κοντά. Χαρακτηριστικό είναι ότι την ερχόμενη εβδομάδα ρίχνει αυλαία η πρώτη σεζόν του Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη (δείτε εδώ το ξέσπασμα του κοινού μετά το τελευταίο επεισόδιο), ενώ την ίδια εβδομάδα τελειώνει και το Μαίρη Μαίρη Μαίρη.

Όσον αφορά στη Γη της Ελιάς, το κανάλι αποφάσισε να την κρατήσει για μία εβδομάδα παραπάνω στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και έτσι η σειρά του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου θα ρίξει αυλαία μία ανάσα πριν από τα Χριστούγεννα.

Γη της Ελιάς φινάλε

Συγκεκριμένα, το τελευταίο επεισόδιο θα προβληθεί την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου και το φινάλε πριν τις γιορτές αναμένεται να είναι απλά συγκλονιστικό.

Φυσικά σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονίσουμε πως όλες οι σειρές θα διακοπούν για ένα μικρό χρονικό διάστημα (δείτε εδώ πότε σταματάει ο Σασμός) και θα επιστρέψουνε με το καλό το 2023. Προς το παρόν ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό αν η επιστροφή αυτή θα γίνει άμεσα, ή αν τα κανάλι θα δώσουν λίγο χρόνο μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου.