Οργή και θρήνος με το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Maestro - Τα σχόλια για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Τι συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οργή και θρήνος με το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Maestro - Τα σχόλια για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Ακόμη ένα συγκλονιστικό επεισόδιο του Maestro παρακολουθήσαμε χθες 8/12 μέσα από τη συχνότητα του MEGA (δείτε πόσα λεφτά δίνει το netflix για τα δικαιώματα της). Είδαμε έναν θάνατο που συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό, έναν οριστικό χωρισμό, μια εγκυμοσύνη, μια θλιβερή σκηνή ανάμεσα σε μητέρα και κόρη, ενώ λίγο πριν τους τίτλους τέλους έναν θάνατο....

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή! Για ακόμη μια φορά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έδωσε ρεσιτάλ με την σκηνοθεσία του, αλλά και την ερμηνεία του, αλλά και με τις απίστευτες εικόνες που έδειξε από τους Παξούς.

Τα σχόλια για το χθεσινό 8/12 επεισόδιο του Maestro

Για παράδειγμα, όταν Κλέλια και Ορέστης πέρασαν το βράδυ στην παραλία, με τα πλάνα από το ξημέρωμα στο νησί που είναι συγκλονιστικά. Οι χρήστες λοιπόν του twitter εμπνεύστηκαν, με αρκετούς να αναφέρουν πως το καλοκαίρι δεν θα βρίσκεις ξενοδοχείο να μείνεις, αφού το έχουν διαφημίσει πάρα πολύ και με πολύ ωραίο τρόπο (δείτε πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της σειράς).

Βέβαια, δεν έλειψαν και οι σκηνές που απογοήτευσαν τους τηλεθεατές. Αυτή που προκάλεσε ντόρο ήταν όταν Κλέλια και Ορέστης απόλαυσαν την ημέρα τους στην παραλία, πίνοντας κρασί και συζητώντας για την σχέση τους. Μάλιστα, εκεί ήταν που ο Ορέστης αποκάλυψε στην 18χρονη πως η πρώην σύζυγό του περιμένει παιδί και θα το κρατήσουν, ωστόσο, δεν θα είναι και πάλι μαζί.

Το γεγονός όμως που σχολιάστηκε έντονα ήταν πως οι φωνές τους και κόλλαγαν με την κίνηση των χειλιών του. Φαινόταν δηλαδή ότι ήταν μεταγλωττισμένες.

Πολλοί αναρωτήθηκαν τι έχει συμβεί, άλλοι όμως έκραξαν. Βέβαια, υπήρχαν και εκείνοι που δικαιολόγησαν το γεγονός λέγοντας πως μάλλον ο ήχος τους το γύρισμα δεν θα ήταν καλός και έτσι χρειάστηκε να τον ηχογραφήσουν.

Στο τέλος όμως οι τηλεθεατές είδαν μια πολύ συγκινητική στιγμή. Αυτή, του θανάτου του σκύλου του γιατρού. Εδώ και αρκετό καιρό είχε αποκαλύψει πως έχει πρόβλημα υγείας και πως δεν μπορούσε να γίνει τίποτα για να σωθεί.

Στο χθεσινό λοιπόν επεισόδιο, τον είδαμε να μπαίνει στο σπίτι και να τον βλέπει νεκρό στον καναπέ με ένα σεντόνι πάνω του....

Στο twitter λοιπόν, μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για το σκυλί του Αντίνοου Αλμπάνη (που έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο), αφού είναι και στη πραγματικότητα σκύλος του.