MEGA: Έκτακτες εξελίξεις για το μέλλον της Γης της Ελιάς - Τι συμβαίνει

Η απόφαση πάρθηκε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MEGA: Έκτακτες εξελίξεις για το μέλλον της Γης της Ελιάς - Τι συμβαίνει

Η Γη της Ελιάς έχει καταφέρει ήδη από πέρυσι να μπει στη λίστα με μία από τις πιο αγαπημένες σειρές του τηλεοπτικού κοινού. Φέτος επέστρεψε με τον δεύτερο κύκλο της και η αλήθεια είναι πως το κοινό παραμένει και πάλι πιστό στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου (δείτε εδώ τις καταιγιστικές εξελίξεις της ερχόμενης εβδομάδας).

Κάτι οι εξελίξεις, κάτι οι νέοι χαρακτήρες που έχουν μπει στη σειρά και έτσι η Γη της Ελιάς αποτελεί μία μεγάλη δύναμη της prime time ζώνης.

Θυμίζουμε βέβαια πως σε λίγο καιρό, η επιτυχημένη σειρά του Mega, πρόκειται να ρίξει προσωρινά αυλαία ενόψει των γιορτών, αφήνοντας μάλιστα τους τηλεθεατές σε πολύ μεγάλη αγωνία σχετικά με τι πρόκειται να γίνει στη συνέχεια (δείτε εδώ πότε θα σταματήσει και πότε θα επιστρέψει η σειρά).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real, συμφωνία - πακέτο όχι για μία αλλά για δύο σειρές αναμένεται να κλείσει ανάμεσα στον Ανδρέα Γεωργίου και το Mega.

Μετά από δύο χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας, ο δημοφιλής σκηνοθέτης, θα ρίξει «άγκυρα» στο Mega για τα επόμενα δύο χρόνια. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το κανάλι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ανδρέα Γεωργίου και τη Βάνα Δημητρίου για την ανανέωση του συμβολαίου τους για 1+1 χρόνο, με κεντρικό αντικείμενο τη Γη της Ελιάς και όχι μόνο.

Γη της Ελιάς τρίτη σεζόν

Το μέλλον της Γης της Ελιάς

Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για τον τρίτο κύκλο της δημοφιλούς σειράς που θα επανέλθει στη μάχη της prime time από τον Σεπτέμβριο του 2023, ενώ στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων μπαίνει και μία δεύτερη σειρά με την υπογραφή του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου. Πρόκειται για μία σειρά 50 επεισοδίων που μπορεί να μεταδίδεται δύο φορές την εβδομάδα. Οι συζητήσεις βρίσκονται μάλιστα σε τελικό στάδιο, ενώ - αν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή - οι υπογραφές αναμένεται να πέσουν μέχρι το τέλος του χρόνου.