Maestro: Έτσι δολοφονούν τον Τσορτέκη - Ρεσιτάλ ερμηνείας απόψε για Παπακαλιάτη, Καβογιάννη, Μουρατίδη

Σήμερα 15/12 το τελευταίο επεισόδιο της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Maestro: Έτσι δολοφονούν τον Τσορτέκη - Ρεσιτάλ ερμηνείας απόψε για Παπακαλιάτη, Καβογιάννη, Μουρατίδη

Απόψε 15/12 μέσα από τη συχνότητα του MEGA θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτης, Maestro. Έκανε πρεμιέρα στην τηλεόραση στις 13 Οκτωβρίου του 2022 και ο πρώτος κύκλος ολοκληρώνεται απόψε.

Μάλιστα, τον Νοέμβριο του ίδιου έτους, ο δημιουργός ανακοίνωσε τον επερχόμενο δεύτερο κύκλο της σειράς, με την Κλέλια Ανδριολάτου να μιλάει για τα γυρίσματα και που θα πραγματοποιηθούν.

Σεναριογράφος της σειράς είναι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ενώ την σκηνοθεσία υπογράφει ο ίδιος από κοινού με τον Άκη Πολύζο, μάλιστα λόγω της επιτυχίας που έχει δει, η παγκόσμια συνδρομητική πλατφόρμα Netflix απέκτησε τα δικαιώματα της σειράς και αποτελεί την πρώτη ελληνική απόπειρα τηλεοπτικής σειράς που εισβάλλει στην πλατφόρμα (δείτε πόσα εκατομμύρια της κόστισε, αλλά και πότε θα είναι διαθέσιμη).

Απόψε λοιπόν, οι Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης, θα δώσουν ρεσιτάλ ερμηνείας.

Οι σημερινές 15/12 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Maestro

«Να μ’αγαπάς»

Το φεστιβάλ ξεκινά.

Όλο το νησί πλημμυρίζει με μουσικές. Παράλληλα, οι εξελίξεις στις ζωές των ηρώων είναι ραγδαίες και ο φόνος του Χαράλαμπου καθοριστικός…

Η αποκάλυψη του Τορτσέκη για τη δολοφονία του στη σειρά - Συγκλονίζει η σκηνή και τα όσα βίωσε

«Ήταν μία πολύ δύσκολη τεχνικά σκηνή, που ευτυχώς η συγκυρία έφερε εξαιρετικούς συνεργάτες. Ένιωθα παντελή ασφάλεια που ήμουν εκεί κάτω. Ήμασταν σε πολύ μεγάλο βάθος, ακινητοποιημένος, στο πόδι μου ήταν δεμένη μία άγκυρα και η τεχνική δυσκολία είχε να κάνει με το ότι, επειδή ποντίζομαι ως νεκρός, όταν έφευγαν οι άνθρωποι από γύρω μου, έπρεπε να εξαφανιστούν και όλες οι φυσαλίδες. Και αυτό γινόταν και ξαναγινόταν και ξαναγινόταν» (δείτε εδώ πόση ώρα αναγκάστηκε να μείνει κάτω από το νερό).