Maestro: Πρεμιέρα για την σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Netflix

Έγινε η αρχή!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Maestro: Πρεμιέρα για την σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Netflix

Το Maestro είναι μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές αυτής της σεζόν, καθώς παρόλο που τα επεισόδια αυτής ήταν μόλις οκτώ, το καθένα από αυτά ήταν μοναδικό και το κοινό τα "αγκάλιασε" ένα προς ένα, κάτι που φαίνεται από τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωνε.

Η επιτυχία, όμως, δεν σταμάτησε μόνο στην Ελλάδα. Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό, το σίριαλ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μπήκε μόλις σήμερα, Δευτέρα 19/12, στην πλατφόρμα του Netflix και είναι η πρώτη ελληνική σειρά που κατάφερε να εισχωρήσει στο παγκόσμιο αυτό δίκτυο. Βέβαια, μπήκε με νέο τίτλο, Maestro in blue, διότι φαίνεται πως θα υπάρχει άλλη μία σειρά με τον τίτλο Maestro στην πορεία.

Το Maestro είναι επίσημα στο Netflix

«Κρατάω το “Maestro” πολύ κοντά στην καρδιά μου και νιώθω βαθιά τιμή και χαρά που αυτή η ιστορία θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix. Ανυπομονώ για αυτό το ταξίδι», είχε αναφέρει σε συνέντευξή του ο σκηνοθέτης και ηθοποιός για την δημιουργία του και αυτό το νέο βήμα στην καριέρα του.

Την Κυριακή 18/12, μάλιστα, το Netflix θέλησε να ενημερώσει το κοινό για την νέα "εισβολή" του μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, ώστε κανείς να μη χάσει στιγμή.

«Ποιος μετράει αντίστροφα για τα Xριστούγεννα, όταν έρχεται 19/12 το Maestro», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Maestro Netflix
Instagram / Netflix

Ο Χρήστος Λούλης, μάλιστα, ένας από τους ηθοποιούς που μπήκε λίγο αργότερα στο cast, αναφέρθηκε στο ευχάριστο συμβάν, λέγοντας:

«Άξιζε να είναι στο Netflix. Μακάρι να γίνει το έναυσμα και να ανοίξουν πόρτες και για άλλα πράγματα. Θα πρέπει να επικεντρωθούμε σε ελληνικές ιδέες, μικρές και μαζεμένες σειρές. Όχι με 150 επεισόδια. Να είναι μεταξύ 6-15 επεισόδια, το οποίο αναγκαστικά για την ελληνική τηλεόραση δεν είναι ελκυστικό για τα κανάλια. Εάν δεν ήταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και αυτό που φέρει το όνομά του δεν ξέρω εάν θα μπορούσε κάποιος άλλος να τα καταφέρει».