Σασμός: Θα πέσουν από τα σύννεφα οι τηλεθεατές - Αυτός είναι ο εγκέφαλος του κυκλώματος ναρκωτικών...

Στα νέα επεισόδια της χρονιάς...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός: Θα πέσουν από τα σύννεφα οι τηλεθεατές - Αυτός είναι ο εγκέφαλος του κυκλώματος ναρκωτικών...

Από τη νέα χρονιά τα επεισόδια, που θα δούμε στον Σασμό του Alpha, θα είναι το κάτι άλλο, αφού έχουν μείνει οι ιστορίες πολύ βασικών ηρώων στη μέση και οι τηλεθεατές ανυπομονούν να τις μάθουν (δείτε εδώ το νέο σίριαλ που θα ξεκινήσει και θα κόψει τη φόρα του Σασμού).

Από τα πρώτα σημεία και ευχάριστα, που θα δούμε στο σίριαλ το 2023 θα έχει να κάνει με την Αιμιλία και τον Παυλή, αφού η αγάπη που της έχει είναι μεγάλη και αυτή τον κινητοποίησε να τη διεκδικήσει ξανά. Μετά από δώρα, εκπλήξεις και ένα βράδυ γεμάτο από έρωτα που έζησαν, η Αιμιλία Ξενάκη καταλαβαίνει πως δεν μπορεί άλλο να ζει μακριά του. Αποφασίζει λοιπόν να ζητήσει διαζύγιο από τον Δημήτρη που τόσο την είχε στηρίξει μετά την απώλεια του γιου της.

Χωρίς να χάσει ούτε λεπτό θα βρεθεί στο γραφείο του στην Αθήνα και ενώ εκείνος θα θεωρεί πως πήγε να τον βρει γιατί της έλειψε η παρουσία του, η Αιμιλία θα του εξηγήσει πως θέλησε να τον δει για να του ζητήσει διαζύγιο. Οι λέξεις της θα πέσουν σαν βόμβα πάνω του και αρχικά θα έχει μια δυσκολία στο να καταλάβει ότι το εννοεί. Γρήγορα όμως ο γιατρός της Ανω Ποριάς θα πειστεί πως ο γάμος του με τη γυναίκα που αγάπησε από την πρώτη στιγμή που συνάντησε, έχει τελειώσει για τα καλά (ζευγάρι επίσης θα γίνει Στέλλα και Ευθύμης).

Ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από το εμπόριο ναρκωτικών

Όλοι τον γνωρίζουμε ως σύζυγο της Αιμιλίας, γιατρό και κολλητό του Ευθύμη και του Παύλου. Σύντομα όμως, όλοι θα καταλάβουν πως η θέση του είναι πολύ πιο περίπλοκη. Ο Δημήτρης είναι ο εγκέφαλος πίσω από το κύκλωμα με το εμπόριο όπλων και αυτό θα φανεί σύντομα. Ο Ευθύμης λειτουργεί ως εκτελεστικό όργανο, όμως τις εντολές δίνει εκείνος. Το παράδοξο σε όλο αυτό είναι ότι η Αιμιλία γνωρίζει για τη δράση του αλλά δεν αντιδρά. Αντίθετα, τον προστατεύει όταν εκείνος έχει προβλήματα με τον νόμο.

Σασμός Αστέρης Αργυρώ

Ο Μαθιός είναι πατέρας του Νικηφόρου

Μπορεί την προηγούμενη σεζόν ο Νικηφόρος να αποφάσισε να σχίσει τον φάκελο με τα αποτελέσματα του τεστ DNA σχετικά με το ποιος είναι ο πατέρας του, όμως μέχρι το τέλος αυτής θα μάθει πως τελικά είναι παιδί του Μαθιού. Την ανακάλυψη αυτή θα κάνει όταν αποδειχτεί ότι η Νάντια είναι παιδί του Στεφανή. Ο Νικηφόρος θα αρχίσει να αμφισβητεί τον πατέρα του και όσα του έλεγε όταν ήταν σε παιδική ηλικία και πάνω στα νεύρα του θα πάει ξανά στο μικροβιολογικό εργαστήριο και θα ζητήσει επανεκτύπωση των αποτελεσμάτων. Μόνο που αυτή τη φορά θα διαβάσει τα αποτελέσματα και αυτά θα τον δείχνουν να είναι παιδί του Μαθιού. Το γεγονός αυτό θα τον χαροποιήσει αφού και ο ίδιος έχει διαπιστώσει πως τελικά ο πατέρας του δεν ήταν ο άντρας που νόμιζε, ενώ όταν του πουν πως συχνά στο παρελθόν είχε κακοποιήσει τη μητέρα του, θα φύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω του. Η ζωή του θα συνεχιστεί έχοντας τον Μαθιό ολοκληρωτικά μέσα στη ζωή του.

Επίσης, συνεργός σε υπόθεση θανάτου είναι ο Παπάς και έχουμε το ένοχο μυστικό του.

Περισσότερα στο tv24 που κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη σε όλα τα περίπτερα