Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο Βανδώρος πάλι χάνει σταδιακά τον έλεγχο - Bυθίζεται ξανά στην κατάθλιψη και το αλκοόλ

Οι εξελίξεις της εβδομάδας της σειράς της ΕΡΤ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο Βανδώρος πάλι χάνει σταδιακά τον έλεγχο - Bυθίζεται ξανά στην κατάθλιψη και το αλκοόλ

Ο Ισσαρης και η Αννα έρχονται κοντά, η Μπετίνα προσπαθεί να διαχειριστεί την εγκυμοσύνη της κόρης της και ο Νικόλας κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει τον μαθητή του και οι εξελίξεις της σειράς που προβάλλεται στην ΕΡΤ, Κάνε ότι κοιμάσαι, είναι καταιγιστικές (θα πάει για δεύτερη σεζόν;).

H εξέλιξη της εβδομάδας στην σειρά, Κάνε ότι κοιμάσαι

Δευτέρα 9/1

Μια ιδιαίτερη σχέση αναπτύσσεται ανάμεσα στον Νικόλα και τη Βικτώρια, η οποία προσπαθεί να εξιλεωθεί και να ξεχάσει τη συμμετοχή της στη συμμορία. Θέλει να κάνει μια καινούρια αρχή και ξέρει ότι αυτή είναι η ευκαιρία της. Ομως η αστυνομία την πλησιάζει όλο και περισσότερο.

Παράλληλα ο Ισσαρης αφήνει την Αννα να τον βοηθήσει και εμπιστεύεται τα αισθήματά του για εκείνη, αφήνοντας πίσω τους ενδοιασμούς που είχε στο παρελθόν.

Την ίδια ώρα η Μπετίνα συγκρούεται με τον άντρα της για το πώς πρέπει να χειριστούν την εγκυμοσύνη της κόρης τους, ενώ η Νάσια και ο Στάθης αρχίζουν να ερωτεύονται κι ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα πλησιάσει τον γιο του Βανδώρου.

Κάνε ότι κοιμάσαι

Ο Νικόλας προσπαθεί να βοηθήσει τον μαθητή του με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η κηδεμόνας του. Στο μεταξύ ο Στάθης αρχίζει να ζητάει εξηγήσεις για το παρελθόν και τις συνθήκες θανάτου της μητέρας του, ενώ η Βικτώρια γίνεται απρόσεκτη στο υπόγειο του Νικόλα και δημιουργεί υποψίες σε ανθρώπους που προσέχουν ότι κάποιος ζει εκεί.

Ο Βανδώρος πάλι χάνει σταδιακά τον έλεγχο από την απόρριψη της Σοφίας και βυθίζεται ξανά στην κατάθλιψη και το αλκοόλ.

Τέλος, η δικηγόρος του Μάνου μετανιώνει που τον ανέλαβε, αλλά την πιέζουν να συνεχίσει την υπεράσπιση κι ένα μυστικό του Στάθη θα διώξει τη Νάσια μακριά του.