Τα πάνω κάτω στον ALPHA με πολυσυζητημένη σειρά - Τι συνέβη

Γίνονται αλλαγές...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Facebook / Alpha Tv
Facebook / Alpha Tv

Το κανάλι του ALPHA τα πηγαίνει πολύ καλά όσον αφορά τα ποσοστά τηλεθέασης που αγγίζει καθημερινά (δείτε εδώ πως τα πήγε χθες απέναντι στο Survivor) και αυτό το έχει καταφέρει και με τις εκπομπές που παρουσιάζει στο πρόγραμμά του, αλλά και με τις σειρές που έχει επιλέξει να προβάλλει φέτος.

Είναι γνωστό πως ο Σασμός έχει κάνει τεράστια επιτυχία, γι' αυτό και συνεχίστηκε για δεύτερη χρονιά (δείτε εδώ αν θα συνεχιστεί και τρίτη), ωστόσο δεν είναι το μόνο σίριαλ που έχει βοηθήσει στην απογείωση του τηλεοπτικού σταθμού.

Η σειρά "Αυτή η νύχτα μένει" ξεκίνησε πριν από λίγο διάστημα και ήρθε για να μείνει, αφού το κοινό την έχει αγκαλιάσει και αγαπήσει και το δείχνει μέσα από τα σχόλια που κατακλύζουν το twitter σε κάθε επεισόδιο. Από τη νέα χρονιά, όμως, αποφασίστηκε να γίνει μία μικρή αλλαγή όσον αφορά τις ημέρες και τις ώρες προβολής της, φέρνοντας τα πάνω κάτω.

Το κουβάρι του θανάτου της Μαρίνας που στοιχειώνει τις ζωές όλων, αρχίζει να ξετυλίγεται. Η Φωτεινή που πάντα στήριζε τον πατέρα της βρίσκεται απέναντί του, «φτάνουν τα ψέματα». Καλά κρυμμένα μυστικά κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν συμπαρασύροντας τα πάντα, «η ιστορία σου έχει τρύπες, μπάζει από παντού».

Είναι ένας εφιάλτης και πρέπει να μπει ένα τέλος. Μία ακόμη δολοφονία χοντραίνει το παιχνίδι και θέτει νέα ερωτήματα, «εσύ τον σκότωσες ρε;» Ο Μίλτος βαδίζει στον πιο σκοτεινό δρόμο της ζωής του καταστρέφοντας ό,τι και όποιον βρεθεί μπροστά του. Ο Στέλιος δεν αντέχει ούτε ανέχεται άλλο την κατρακύλα του γιου του, «θα τον σκοτώσω».

Η Ζέτα είναι μπερδεμένη. Ο Στρατής δε σταματά να την διώχνει, «δε σ αγαπάω σήκω φύγε», όμως εκείνη διαβάζει κάτι άλλο στα μάτια του. Ο Σταύρος δε χάνει την ευκαιρία και εντείνει την «πολιορκία» του και κάποιες στιγμές η Ζέτα μοιάζει να ανταποκρίνεται. Ο Γιώργης λιώνει για τη Νίτσα και είναι έτοιμος να της προσφέρει τα πάντα «τι άλλο να κάνω, να βγάλω την καρδιά μου να σου την δώσω;»

Ο Χρήστος καίγεται από τη μανία της εκδίκησης, όμως, δεν μπορεί πια να κλείνει τα μάτια σε αυτό που νιώθει για τη Βάσω.

Οι εξελίξεις κόβουν την ανάσα στα νέα επεισόδια της Νύχτας. Ζωές που έχουν καθοριστεί από τα ψέματα θα αλλάξουν. Η αλήθεια ζητά επίμονα να αποκαλυφθεί χωρίς να υπολογίζει τις απώλειες. Πάθος, έρωτας, εκδίκηση, μίσος και κάπου εκεί πάντα να παραμονεύει ο θάνατος. Το φως και το σκοτάδι εναλλάσσονται στις ζωές των ηρώων που πάντα καταλήγουν στο «Όνειρο». Γιατί η ημέρα μπορεί να διαλύει τα όνειρα, η νύχτα όμως, θα ανήκει πάντα στο όνειρο.

Τι συνέβη με την σειρά του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει

Αποφασίστηκε, λοιπόν, πως από τις 19 Ιανουαρίου που θα επιστρέψει στις οθόνες μας, θα μεταδίδεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 22:40.