Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Σασμός: «Γιατί δεν μου μίλησες; Πώς μπόρεσες;» - Η Αργυρώ μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον Αστέρη

Η συγκλονιστική σκηνή που θα παρακολουθήσαμε στα επόμενα 16-19/1 επεισόδια

Σασμός: «Γιατί δεν μου μίλησες; Πώς μπόρεσες;» - Η Αργυρώ μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον Αστέρη
Σειρές 14.01.2023 09:40
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στα επεισόδια της επόμενης 16-19/1 εβδομάδας στην αγαπημένη σειρά του ALPHA, Σασμό καθώς η Νάντια και ο Μαθιός κάνουν τεστ DNA, ενώ η Αργυρώ μαθαίνει την αλήθεια για το ποιος της δώρισε το νεφρό του, όπου δεν είναι άλλος από τον Αστέρη (δείτε εδώ την ανακοίνωση του καναλιού για την σειρά).

Οι εξελίξεις της επόμενης 16-19/1 εβδομάδας στον Σασμό

ΔΕΥΤΕΡΑ 16/1

Η Μαρίνα προσπαθεί μάταια να μιλήσει στην Αργυρώ για το νεφρό αλλά η κόρη της δεν την ακούει. Το μόνο που έχει στο μυαλό της είναι η υπόθεση με τον Σταύρο και η εμμονή του να διεκδικήσει την επιμέλεια του παιδιού για να την εκδικηθεί. «Μαμά, δεν έχω χρόνο τώρα να μιλήσουμε για τη δική μου υγεία όταν η τύχη του παιδιού θα παιχτεί μέσα τις δικαστικές αίθουσες. Ας ξεκαθαριστούν όλα και μετά συζητάμε για ό,τι θες», της τονίζει και η Μαρίνα καταλαβαίνει το άγχος της και σταματάει. «Εχεις δίκιο. Απλά προσπάθησα λίγο να σε αποφορτίσω. Να σκεφτείς και κάτι άλλο εκτός από τον Πετρή». Την ίδια στιγμή ο Αντώνης αντιλαμβάνεται πως βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο και το συζητάει με τη Αιμιλία, η οποία προσπαθεί να τον σώσει ζητώντας ξανά από τον αρμόδιο υπουργό τη μετάθεσή του. Ακόμα όμως και να συμβεί αυτό θα υπάρχει καθυστέρηση, που μπορεί να του στοιχίσει. Ο Λευτέρης ετοιμάζει σχέδιο εναντίον του Ευθύμη σε περίπτωση που όλα στραβώσουν, ενώ η Αιμιλία δεν είναι σίγουρη πλέον ποιον μπορεί να εμπιστευτεί. Η πρόσκληση του Φαρμάκη στο οινοποιείο αποτελεί πρόκληση για τον Μαθιό, που βλέπει τη Βασιλική να απομακρύνεται από αυτόν εξαιτίας των μηνυμάτων.

«Επιμένεις να μη θέλεις να μου μιλήσεις για τον αποστολέα των μηνυμάτων. Κρατάς καλά κρυμμένα μυστικά αλλά να ξέρεις πως δεν γίνεται η σχέση μας να συνεχίσει να επιβιώνει με ψέματα», του λέει θυμωμένη. Καθώς νέες συγκρούσεις με τον Σταύρο κλονίζουν την Αργυρώ, την τύχη του παιδιού της παίρνει στα χέρια της η Βασιλική με μια αποκάλυψη που θα τα αλλάξει όλα. Ο Νικηφόρος με τον Μανόλη είναι ενθουσιασμένοι με τα σχέδια του θερμοκηπίου τους καθώς βλέπουν τα όνειρά τους να γίνονται πραγματικότητα. «Συχνά ανησυχώ πως θα ξυπνήσω και όλα αυτά θα είναι ένα ψέμα. Το καταλαβαίνεις, Νικηφόρε; Ολα όσα θέλαμε από παιδιά θα γίνουν πραγματικότητα. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρναμε ποτέ αν δεν είχε βάλει το χέρι του ή μάλλον τα χρήματά του ο Ευθύμης», λέει ο Μανόλης και ο φίλος του συμφωνεί. «Του χρωστάμε πολλά. Αλλά κι εκείνος δεν θα συμμετείχε στο όλο εγχείρημα αν δεν ήταν σίγουρος πως θα είχε επιτυχία. Ισως εν μέρει χρωστά κι εκείνος σε εμάς». Η Αννα αναρωτιέται τι κρύβει ο Παντελής αφού εκείνος επιμένει να μην της λέει πού βρήκε τα χρήματα για την αποπληρωμή του δανείου που είχε πάρει από την τράπεζα.

ΤΡΙΤΗ 17/1

Η Αργυρώ έχει μείνει εμβρόντητη από την αλήθεια σχετικά για το νεφρό που της έδωσε ο Αστέρης. «Πώς κατάφερε η οικογένειά μου να μου κρύψει ένα τόσο μεγάλο μυστικό; Είναι ο άνθρωπος που μου έσωσε τη ζωή, που μου έδωσε την ευκαιρία να δω το παιδί μου να μεγαλώνει και μου το κράτησαν κρυφό;», ρωτά εκνευρισμένη. «Αργυρώ, μην τα βάζεις με κανέναν», της λέει η Βασιλική και συνεχίζει: «Ηθελαν, υποθέτω, να σε προστατεύσουν. Είχες δημιουργήσει την οικογένειά σου και ένα τέτοιο θέμα σίγουρα θα σε γυρνούσε στο παρελθόν. Ισως ήταν καλύτερα που πορεύτηκες χωρίς να ξέρεις την αλήθεια. Τώρα όμως έχεις την ευκαιρία να δεις τον Αστέρη και φυσικά να τον ευχαριστήσεις όσες φορές θες», της τονίζει. Ομως η Αργυρώ, πριν συναντήσει τον Αστέρη, πηγαίνει στο σπίτι της μητέρας της για να ζητήσει εξηγήσεις. Η Μαρίνα έρχεται σε δύσκολη θέση. «Ούτε εκείνος ήθελε να το μάθεις, παιδί μου. Δεν ήθελε να νομίζεις ότι σε βοηθάει γιατί ελπίζει σε μια επανασύνδεσή σας.

Το έκανε γιατί ήθελε απλά να είσαι καλά, γερή και κοντά στο παιδί σου. Το συζητήσαμε πολλές φορές και του υποσχέθηκα να μη σου μιλήσω. Μη νομίζεις, κι εκείνος ήταν μπερδεμένος αλλά σίγουρος για ένα πράγμα. Πως ήθελε να σου δώσει το νεφρό του, ακόμα και αν η υγεία του κινδύνευε. Ούτε για μια στιγμή δεν θα μπορούσε να σκεφτεί ότι σε χάνει», της εξηγεί η Μαρίνα και τα λόγια της πέφτουν βαριά. Η Αργυρώ νιώθει να τα έχει χαμένα. Την ίδια στιγμή ο Μαθιός αντιμετωπίζει με θάρρος τη Νάντια. «Τι θες επιτέλους, κορίτσι μου; Γιατί με κυνηγάς; Τι σου έχω κάνει; Κοντεύω να διαλύσω την οικογένειά μου για χάρη σου και δεν μου εξηγείς κιόλας τι σου έχω κάνει», τη ρωτάει, αλλά εκείνη από φόβο δεν τολμάει να του πει κουβέντα. Η Βασιλική που βλέπει τη στιχομυθία τους δεν ξέρει πλέον τι να υποθέσει.

Ο Αστέρης προσπαθεί με τη βοήθεια της Στέλλας να αποπροσανατολίσει την Καλλιόπη, που υποψιάζεται πως ο γιος της έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας. «Κοπέλι μου, τι σου συμβαίνει; Τσι μάνας σου το ένστικτο δεν πέφτει ποτέ όξω. Να το κατέεις αυτό. Σε έχω δει και άλλες φορές που δείχνεις να πονάς. Αστέρη, πες μου πως δεν έχεις κάτι γιατί θα φέρω τον γιατρό με το ζόρι να σε εξετάσει. Δεν θα ηρεμήσω αν δεν ακούσω τη γνώμη του», του ξεκαθαρίζει και τότε η Στέλλα αναλαμβάνει να την ηρεμήσει λέγοντάς της πως οι τελευταίες ημέρες ήταν έντονες και έφεραν σε όλους άγχος. Μόνο τότε η Καλλιόπη αισθάνεται πως ο γιος της δεν είναι καλά. Ο Τόλης ετοιμάζεται για την αποφυλάκισή του αλλά ο άνθρωπος του Φαρμάκη καιροφυλακτεί. Η Αργυρώ παίρνει τη μεγάλη απόφαση και έρχεται αντιμέτωπη με τον Αστέρη, γνωρίζοντας πια πως είναι ο σωτήρας της.

«Εσύ ήσουν λοιπόν; Γιατί δεν μου μίλησες; Πώς μπόρεσες; Ηθελα να ξέρω Αστέρη, είχα αυτό το δικαίωμα. Σου χρωστάω τα πάντα κι εγώ και το παιδί μου. Αν είμαι σήμερα απέναντί σου, το χρωστάω σε εσένα και μόνο», του λέει και τρέχει να κρυφτεί στην αγκαλιά του. «Θα έκανα τα πάντα μόνο και μόνο για να είσαι καλά», της λέει μόνο και η Αργυρώ καταλαβαίνει πλέον όχι απλά ότι το εννοεί αλλά και τα λόγια του Μαθιού που της είχε πει πριν καιρό: «Να ήξερες τι χρωστάς στον αδελφό μου».

Διαβάστε επίσης: «Αυτό δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό! Ξέρω πως...» - Αποκλειστική αποκάλυψη από τον Στάθη Μαντζώρο για τον Σασμό

ΤΕΤΑΡΤΗ 18/1

Μια νέα σελίδα ξεκινά στη σχέση τους, όμως αυτό που φοβίζει και τους δύο είναι ότι τα νέα αυτά τα μαθαίνουν όλο και περισσότεροι στο χωριό. Ειδικά ο Αστέρης οδηγείται σε αδιέξοδο και δεν ξέρει τι να κάνει για να μη μάθει ποτέ για την εγχείρηση η Καλλιόπη. Η Αιμιλία και ο Λευτέρης προχωρούν με το σχέδιό τους εναντίον του Φαρμάκη, προσεγγίζοντας έναν απρόβλεπτο σύμμαχο. Η Βασιλική βλέπει τον κόσμο της να καταρρέει μετά την κουβέντα που έχει με τον Ευθύμη, ο οποίος της αποκαλύπτει πως η Νάντια είναι παιδί του Μαθιού. Εκείνη με τη σειρά της μιλά στον άντρα της αναζητώντας την αλήθεια που προφανώς της κρύβει. Ο Μαθιός σοκάρεται και ζητά παραπάνω εξηγήσεις. Καλεί τη Νάντια και της λέει: «Δεν ήξερα τη μητέρα σου και ούτε τη γνώρισα ποτέ. Δεν ξέρω ακόμα ποιος σου έδωσε αυτές τις πληροφορίες αλλά δεν έχουν καμία βάση.

Μια γυναίκα αγάπησα και την περίμενα είκοσι χρόνια. Και είναι η Βασιλική, Νάντια. Είμαι διατεθειμένος να κάνω ό,τι χρειαστεί για να σου αποδείξω πως δεν έχουμε την παραμικρή συγγένεια», της εξηγεί και η κοπέλα κλονίζεται. Αναφέρει και στους δύο πως μια γυναίκα από το μαγαζί που δούλευε η μητέρα της τής έδωσε τις πληροφορίες και κυρίως το όνομά του, όμως εκείνος επιμένει πως δεν έχει δει ούτε μία φορά τη μητέρα της από κοντά. Η Βασιλική διατηρεί την ψυχραιμία της και βρίσκει έναν τρόπο για να λύσουν μια και καλή το θέμα της πατρότητας. Κάνοντας φυσικά τεστ DNA.

Ο φωτογράφος παραδίδει στον Σταύρο τις αποδείξεις της σχέσης της Αργυρώς με τον Αστέρη.

ΠΕΜΠΤΗ 19/1

Εκείνος ενώ πονάει που τους βλέπει μαζί, τρέχει να τις «πετάξει» στο πρόσωπό της για να της αποδείξει πως δεν μπορεί πλέον να τον κοροϊδεύει. Του εξηγεί πως ό,τι βλέπει στις λήψεις είναι από τη στιγμή που αποφάσισαν να χωρίσουν, όμως ο Σταύρος δεν είναι σε θέση να ακούσει οτιδήποτε. Ξέρει μόνο πως έχει αποφασίσει να της κάνει κακό παίρνοντάς της το παιδί. Η Στέλλα προειδοποιεί την Αργυρώ για το πώς να φερθεί απέναντί του στο εξής.

Την ίδια στιγμή ο Τόλης εμφανίζεται στο χωριό, ελεύθερος πια και καλοδεχούμενος από όλους. Παράλληλα ο Λευτέρης ανησυχεί με τη συμπεριφορά του Ευθύμη, για τον οποίο ανησυχεί κι ο Παύλος όταν μαθαίνει ότι τον κυνηγάει η αστυνομία.

Διαβάστε επίσης: Ένα ματωμένο όπλο αλλάζει την ζωή της Βασιλικής - Νέα στυγερή δολοφονία στον Σασμό

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σασμός: Μαυροφορεμένος ο Αντώνης; Εντολή θανάτου για την γυναίκα της ζωής του, Μαρίνα

Κάνει τον γύρο του διαδικτύου - Πανζουρλισμός με την φωτογραφία που κυκλοφόρησε από τα γυρίσματα του Σασμού

Share