Αυτή η νύχτα μένει (19/1): «Πέθανε!» - Τα πάνω κάτω στο Αγρίνιο με το φόνο του...

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αυτή η νύχτα μένει (19/1): «Πέθανε!» - Τα πάνω κάτω στο Αγρίνιο με το φόνο του...

Μετά από ένα πολύ μεγάλο διάλειμμα λόγω Χριστουγέννων, η αγαπημένη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει'' επιστρέφει με νέα επεισόδια και συγκεκριμένα την Πέμπτη 19/1 αναμένεται να δούμε να αποκαλύπτονται μυστικά για φόνους, έρωτες αλλά και πολλά τραύματα...(δείτε εδώ ποια γυναίκα θα επιστρέψει στη σειρά).

Όσα θα δούμε την Πέμπτη 19/1 στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει

Η Φωτεινή συνεχίζει να ψάχνει την αλήθεια σχετικά με την παράξενη συμπεριφορά του πατέρα της λίγο πριν τον θάνατο της Μαρίνας, ενώ η Βρεττώ παροτρύνει τον Χρήστο να έχει από κοντά τον Στέλιο και τον Αλέξανδρο, πριν είναι αργά. «Μην τους πηγαίνεις άλλο κόντρα, έχε τους από κοντά για να θολώσεις τα νερά. Μην κάνεις του κεφαλιού σου και άκουσέ με για μια φορά στη ζωή σου. Οσο τους έχεις εχθρούς τόσο θα ψάχνουν», τον συμβουλεύει. Η Ζέτα, που μάταια προσπαθεί να μάθει όλη την αλήθεια για τον Στρατή, θα του δώσει μια τελευταία ευκαιρία: «Σου δίνω μια τελευταία ευκαιρία γιατί σ’ αγαπάω, αλλά ηλίθια δεν είμαι! Αν με κοροϊδέψεις ξανά ή μου πεις ψέματα, εμένα ξέχασέ με».

Ομως τότε θα συμβεί κάτι που θα συνταράξει εκ νέου τη ζωή τους, φορτώνοντας εκείνον με νέα μπλεξίματα. Κι αυτό γιατί θα βρεθεί μπροστά στο άψυχο σώμα του Βαγγέλη και οι ευθύνες θα πέσουν ξανά πάνω του. Παράλληλα, η Ζέτα αποχωρεί ξαφνικά από την πίστα και τα όσα ακολουθούν μοιάζουν να διαλύουν ολοκληρωτικά το «Ονειρο».

Ουκ ολίγες φορές η Διαμάντω έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει κανείς να τη ρωτάει για τον πατέρα του παιδιού της και κάθε φορά που κάποιος τη ρωτούσε, εκείνη απαντούσε με σθένος: «Εγώ είμαι μάνα και πατέρας». Και πράγματι έτσι είναι καθώς ο πρώην σύζυγός της και πατέρας του παιδιού της, τους είχε εγκαταλείψει ξαφνικά ένα πρωί όταν ο μικρός, ύστερα από έναν σοβαρό τραυματισμό, απέκτησε το μόνιμο πρόβλημα που αντιμετωπίζει στα άκρα του. Ομως, όπως ξαφνικά εξαφανίστηκε, έτσι ξαφνικά θα επιστρέψει και πάλι στις ζωές τους.

Ο Μήτρος Διαγόρας (Γιώργος Αρμένης) επιστρέφει στη ζωή της Διαμάντως και φέρνει τα πάνω-κάτω. Παρά το εκπολιτισμένο παρουσιαστικό του, κρύβει μια στεγνή και σκληρή καρδιά. Ερχεται στο «Ονειρο» και ως κρυφός συνεργάτης του Παπαδόπουλου για να παγιδεύσει τον Στρατή, αλλά η Διαμάντω απαιτεί να μην πλησιάσει το παιδί της: «Δεν έχεις καμιά δουλειά εδώ, εξαφανίσου από τη ζωή μου και μην τολμήσεις να ξαναπείς το παιδί μου «παιδί σου”. Δεν είναι παιδί σου, είναι δικό μου παιδί μόνο. Μείνε μακριά».

Οι εξελίξεις της Παρασκευής 20/1

Με όλα αυτά να συμβαίνουν, η Νίτσα αποφασίζει την αναχώρησή της από το Αγρίνιο προκαλώντας το απελπισμένο ξέσπασμα του Γιώργη: «Όχι, Νιτσάκι μου, όχι! Μη μου το κάνεις αυτό! Γιατί, ρε Νιτσάκι; Γιατί με παρατάς; Δεν μπορεί να φεύγεις έτσι με ελαφρά τη καρδία», της λέει και εκείνη παλεύει να κρατηθεί ήρεμη: «Αυτό είναι το σωστό που πρέπει να κάνω! Ετσι είμαι εγώ, Γιώργη, σου το είχα πει, φτερό στον άνεμο, δεν μπορώ τα καλούπια και τη συνήθεια».

Ο Γιώργης συνεχίζει: «Μαζί μου δεν θα βαρεθείς ποτέ, θα έχεις τον ουρανό με τ’ άστρα, ό,τι αγαπάει η ψυχή σου, σε σέβομαι, σε εκτιμάω, σ’ αγαπάω... Μη μ’ αφήνεις, ρε Νιτσάκι μου», την ικετεύει και εκείνη συγκλονίζεται από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, όμως ξέρει πως το σωστό είναι να φύγει.

Ο Στέλιος ετοιμάζεται για τη μετάθεση, αλλά η ζωή είναι όλο ανατροπές κι ο Μίλτος φαίνεται έτοιμος να ξεπεράσει κάθε όριο. Ο φόβος της μητέρας του για το τι άλλο είναι ικανός να κάνει ολοένα και μεγαλώνει. Και τελικά οι φόβοι της βγαίνουν αληθινοί. Το βράδυ ο Μίλτος πάει στο μαγαζί του Στρατή και πίνει πολύ. Το βλέμμα του πέφτει πάνω στη Μυρτώ και την πλησιάζει να της μιλήσει, αλλά εκείνη τον διώχνει. Είναι σε κακό κέφι μετά τον χωρισμό της με τον Μανωλάκη. Ο Μίλτος αποφασίζει να την κάνει δική του.

Ετσι στήνει καρτέρι έξω από το μαγαζί και την ακολουθεί, βρίσκοντας την ευκαιρία που περίμενε. Την αρπάζει και τη βιάζει. Η Μυρτώ είναι ανυπεράσπιστη και κανείς δεν μπορεί να τη βοηθήσει. Είναι ένα ράκος! Η ζωή της έχει διαλυθεί! Δεν μπορεί να μιλήσει σε κανέναν καθώς νιώθει ντροπή και μπροστά στον πατέρα της σφίγγει τα δόντια για να κρύψει τον εφιάλτη που βιώνει. Σαν κυνηγημένο αγρίμι ο Μίλτος πέφτει στα πόδια της μητέρας του. Την ίδια ώρα ο Τάσος δοκιμάζει το γαμπριάτικο κοστούμι του, ενώ ο Χρήστος πιστεύει πως κατάφερε να κατασιγάσει τις ανησυχίες της Φωτεινής, όμως για εκείνη η συνωμοσία γίνεται ολοφάνερη.