Παγιδευμένοι: Η σκηνή που πρόδοσε τους Μαρκέτο και Ροδίτη - Δεν το πρόσεξε κανείς

Μόνο εδώ!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(ant1tv.gr)
(ant1tv.gr)

Οι Παγιδευμένοι έχουν γυρίσει αρκετά δυναμικά μετά την διακοπή τους για το Μουντιάλ, που επιτέλους τελείωσε και ανακυρίχτηκε η νικήτρια ομάδα (δείτε εδώ ποια) και οι πρωταγωνιστές της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, δεν προλαβαίνουν από τα όσα γίνονται. Μετά την αποκάλυψη της Άννας που θυμήθηκε ποιος είναι ο δολοφόνος του Άγγελου (δείτε εδώ ποιος) οι εξελίξεις και ένα λάθος περιστατικό "χτυπούν" την πόρτα στους Μαρκέτο και Ροδίτη.

Με το «καλησπέρα» λοιπόν έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι με καταιγιστικές εξελίξεις και όσο περνάνε τα επεισόδια θα μπαίνουμε ακόμα παραπάνω στην πρίζα.

Η σκηνή που πρόδωσε τους Μαρκέτο και Ροδίτη στους Παγιδευμένους

Σαφώς και οι πρωταγωνιστές Μαρκέτος και Ροδίτη έχουν μεγαλύτερο μερίδιο μπροστά στην οθόνη, ωστόσο το έτερο μέλος της τριάδας, Αντρέας Παπαδάκης κερδίζει δίκαια τη συμπάθειά μας, όχι μόνο για την πειθαρχία και την άξια προσήλωση στο επάγγελμα του αποτελεσματικού αστυνομικού, ταυτόχρονα όμως στον συνδετικό κρίκο και φιλαράκι των δύο παραπάνω.

Επαγγελματίας από τη μία, από την άλλη το μέλος της παρέας που δίνει πιο εύθυμο τόνο σε κάθε επεισόδιο. Μεγαλύτερα προτερήματά του, η μεγάλη καρδιά και ακόρεστη όρεξη για φαγητό. Σας θυμίζει κάποιον; Αν διαβάσατε τον τίτλο σίγουρα προϊδεστήκατε. Ο Αντρέας Παπαδάκης είναι ό,τι πιο κοντινό έχουμε δει σήμερα στον Τζόι Τριμπιάνι από τα Φιλαράκια και ο λόγος είναι σαφής. Το φαγητό.

Παρόλα αυτά δεν είναι μονάχα το φαγητό που τους ενώνει. Πιάσαμε λοιπόν έξι χαρακτηριστικά του υπέρτατου χαρακτήρα από τα Φιλαράκια και τα βάλαμε πάνω στον Αστυνόμο Α’ της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1. Είναι ο Αντρέας Παπαδάκης ό,τι πιο κοντινό έχουμε δει στην Ελλάδα στον Τζόι Τριμπιάνι ή ο φαγάνας από τα Φιλαράκια θα ήθελε πολύ να μοιάζει στον κολλητό του Δημήτρη Μαρκέτου;

Τα tweets για τους Παγιδευμένους του ΑΝΤ1

Μια σκηνή συγκεκριμένα, αυτή με την Άννα και τον Δημήτρη να έχουν βγει για φαγητό, έκανε το twitter να πάθει το απόλυτο... κοκομπλόκο. Δεν άργησαν λοιπόν να ξεκινήσουν τα σχόλια και να αποθεώνουν το μελλοντικό ζευγάρι με το φλερτ που είχαν, μετά την εξομολόγηση των συναισθημάτων τους.

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης που υποδύεται τον Δημήτρη, έχει ξετρελάνει τον γυναικείο πληθυσμό που σε κάθε επεισόδιο τον αποθεώνει λέγοντας πως «δεν υπάρχει άλλος σαν αυτόν».

Δείτε επίσης ποιος ηθοποιός της σειράς μπαίνει στην πολιτική και κατεβαίνει στις εκλογές που έρχονται.