Survivor All Star highlights 25/1: Η αντίδραση του Πρίαμου στην αποχώρηση της Καρολίνας και όλοι οι τσακωμοί

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star highlights 25/1: Η αντίδραση του Πρίαμου στην αποχώρηση της Καρολίνας και όλοι οι τσακωμοί

Ένα ακόμη επεισόδιο του Survivor All Star ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης 25/1 και δεν έλειψαν οι εντάσεις, οι διαφωνίες και οι φωνές μιας και από τότε που αποκαλύφθηκαν οι κρυφές συναντήσεις Μαριαλένας - Καρολίνας με Σάκη - Μάριο έχει γίνει ο κακός χαμός. Εμείς έχουμε όλα τα highlights της βραδιάς.

Τα 25/1 highlights του Survivor All Star

«Επειδή βλέπω έναν τόνο ειρωνείας..» - Χαμός στην καλύβα με Κρις, Μαριαλένα και Καρολίνα

Sτο 24/1 συμβούλιο του νησιού, ο Κρις έστησε στον τοίχο τις 2 κοπέλες και ειδικότερα την Καρολίνα, με τον ίδιο να τις κατηγορεί πως κάνουν κακό στην ομάδα τους και πως αποκαλύπτουν στρατηγικές και μυστικά των Μπλε στους Κόκκινους.

Φυσικά, τόσο τα κορίτσια όσο και τα 2 αγόρια διέψευσαν όλες τις κατηγορίες και τους ισχυρισμούς του, τονίζοντας πως δεν του αρμόζει να λέει πράγματα για τα οποία δεν ήταν παρών, μιας και ο Κρις μπήκε μόλις στο παιχνίδι (δείτε εδώ ακριβώς τι ειπώθηκε μεταξύ τους).

Οι εντάσεις λοιπόν αυτές συνεχίστηκαν και έπειτα στη καλύβα, με την Μαριαλένα και την Καρολίνα να τον στήσουν στον τοίχο και να του αναφέρουν πως καλύτερο είναι τις σκέψεις του να τις εκφράζει κατευθείαν στην ομάδα του και όχι ενώπιων όλων στο συμβούλιο.

«Με τι αέρα έχεις μπει; Έχεις πολύ θράσος» - Μαριαλένα & Καρολίνα εναντίον Κρις

«Αυτό που με ενόχλησε από την ομάδα μου είναι ότι χθες στο συμβούλιο με έπιασε λίγο εξ απήνης και είπε κάποια πράγματα που τον ενοχλούσαν τελικά, αλλά ποτέ δεν έχει έρθει να τα πει μπροστά μου. Οπότε εγώ χθες πήρα την πρωτοβουλία, αργά το βράδυ, αφού γυρίσαμε από το συμβούλιο, να πάω στην και να τους κάνω μία στενή παράκληση και όχι θερμή. Τους είπα πως από εδώ και στο εξής, εάν έχετε ένα πρόβλημα μαζί μου, θέλω να έρχεστε και να μου το λέτε, να το συζητάμε, να το λύνουμε ή να μην το λύνουμε. Να μην πηγαίνω στο συμβούλιο και με πιάνετε εξ απήνης και ακούω πρωτόγνωρα και πρωτάκουστα πράγματα που δεν τα έχω ακούσει ποτέ», είπε η Μαριαλένα.

Από την άλλη, η Καρολίνα τόνισε πως ακόμα δεν μπήκε στο παιχνίδι και έχει πάρει ήδη πολύ αέρα, πως έχει πολύ θράσος, ωστόσο νιώθει πως ξελάφρωσε μετά τα όσα ειπώθηκαν το βράδυ στην καλύβα.

«Έχουμε και τον Κρις. Το φρούτο που ξεπρόβαλε στo συμβούλιο. Είναι ένα νέο φρούτο… Έχει άποψη για την προειδοποίηση που φάγαμε κι έβγαλε σενάριο. Είναι ξεκάθαρο ότι είναι υποκινούμενο από κάποιον ή ήθελε να βγάλει την δική του στρατηγική. Κρις με τι αέρα έχεις έρθει; Κι ειδικά που είσαι φαγωμένος… Έχεις θράσος αγόρι μου…», είπε μεταξύ άλλων.

«Με είπαν δεύτερο Μαρτίκα! Δεν...» - Ενοχλημένος ο Κρις μετά την "επίθεση" Μαριαλένας & Καρολίνας

Από την πλευρά του, ο Κρις δήλωσε στη κάμερα πως τον αποκάλεσαν δεύτερο Μαρτίκα, κάτι που δεν του άρεσε καθόλου, τονίζοντας πως είναι πολύ φρέσκος ακόμα για να σκέφτεται με στρατηγικές και δολοπλοκίες, απλώς, όπως είπε, αποκάλυψε ένα γεγονός και μια πραγματικότητα που είδε.

Μάλιστα, ανέφερε πως είναι σίγουρος πως αποκαλύπτουν και μοιράζονται μεταξύ τους μυστικά, ειδικά η Καρολίνα, προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή της στο παιχνίδι, μιας και είναι υποψήφια προς αποχώρηση.

«Ποιος Μαρτίκας; Μήπως ο Τάκης κινεί τα νήματα;» - "Κόλαφος" ο Γιώργος Ασημακόπουλος

Το επόμενο πρωί, οι ισχυρισμοί και οι κατηγορίες του Σταμούλη σχολιάστηκαν κι από τις δύο ομάδες με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να αποκαλύπτει πως θεωρεί ότι ο ιθύνων νους είναι ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος παίζει το δικό του παιχνίδι στρατηγικής.

«Βλέπω ότι ο Τάκης, ο οποίος είναι έξυπνος, έχει πιάσει τον Κρις και την Ρία, που είναι νέοι παίκτες και τους έχει στρέψει με το μέρος του. Οι απόψεις που είπε ο Κρις Σταμούλης, ήταν αυτές που ήθελε να πει ο Τάκης, αλλά λέει μην φανώ ότι τα λέω εγώ κι είμαι κακός. Ας βγάλω τον Κρις μπροστά κι ας παίξει το παιχνίδι του. Μήπως ο Τάκης είναι καλύτερος στις μαριονέτες από τον Μαρτίκα; Μήπως ο Τάκης κινεί τα νήματα στην μπλε ομάδα και δεν τον έχουμε πάρει χαμπάρι και λέμε για τον Μαρτίκα; Ποιος Μαρτίκας; Τάκης. Το τρέιλερ με τις μαριονέτες ο Τάκης έπρεπε να το είχε κάνει», είπε χαρακτηριστικά ο παίκτης των Μπλε.

«Κοιμόμουν κι άκουσα την Καρολίνα να λέει στον Ηλία...» - Χαμός μεταξύ Εύης και Καρολίνας

Πέρα από αυτό, εντάσεις σημειώθηκαν και λίγο πριν το αγώνισμα επάθλου μεταξύ της Καρολίνας και της Εύης. Συγκεκριμένα, ο Ηλίας αναφέρθηκε στην του ψήφο στην Εύη, τονίζοντας πως δεν είχε άλλη επιλογή και πως την είχε ήδη ενημερώσει, ωστόσο η Εύη πειράχτηκε, καθώς όπως αποκάλυψε, άκουσε την ώρα που κοιμόταν την Καρολίνα να του λέει να την ψηφίσει, μιας και δεν έχει φέρει νίκες αυτή τη βδομάδα.

Τότε, τον λόγο πήρε η Καρολίνα, κατηγορώντας την Εύη πως εκείνη την ψήφισε χωρίς να έχει καμία δικαιολογία παρόλο που ήταν κοντά.

Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο φαγητού

Η ομάδα που κατάφερε να σημειώσει περισσότερες νίκες και να κερδίσει το φαγητό ήταν οι Μπλε, με σκορ 10-6, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.

Μάλιστα τον τελευταίο πόντο τον έφερε η Καρολίνα η οποία είναι αυτές τις μέρες στο μάτι του κυκλώνα για την ομάδα της. Έτσι λοιπόν, οι Μαχητές θα πάνε αργότερα στο συμβούλιο του νησιού χορτάτοι. Ωστόσο, θα χάσουν έναν δικό τους..

«Κάνουμε σαν κοκόρια σε κοτέτσι» - "Σφαγή" στους Κόκκινους μετά την ήττα τους

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, οι Διάσημοι έκατσαν κάτω και προσπαθούσαν να καταλάβουν τους λόγους που τους έφεραν σε αυτό το αποτέλεσμα, με όλους εν τέλει να συμφωνούν πως αυτό που έφταιγε ήταν ξεκάθαρα ο τρόπος που έκαναν στον δεύτερο γύρο τα ματσαρίσματα αλλά και το γεγονός πως ο καθένας έβγαλε προς τα εγώ του, αντί να σκεφτεί το γενικό καλό της ομάδας.

Μάλιστα, λίγο αργότερα, η Ασημίνα προχώρησε σε ένα έντονο ξέσπασμα, με αφορμή την ερώτηση που δέχτηκε από τον Γιώργο Λιανό. Συγκεκριμένα, η ίδια σχολίασε την στάση του Μάριου και της Σταυρούλας οι οποίοι της ζήτησαν να μη σχολιάσουν τίποτα από τα ματσαρίσματα του αγώνα.

«Μετά από ένα σημείο… δεν θέλω να πω τη λέξη φίμωτρο, αλλά να κλείσω και το στόμα μου να μη μιλάω; Σηκώνω τα χέρια μου ψηλά. Ο Μάριος τώρα μου είπε να μην ανοίγω το θέμα και η Σταυρούλα Όταν με ρωτούν κάτι, δεν μπορώ να μην απαντήσω. Με ρώτησε γιατί είχα νεύρα και τα νεύρα οφείλονταν στο ματσάρισμα» είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Με την σειρά της, η Σταυρούλα απάντησε: «Όταν καθίσαμε σαν ομάδα και το συζητήσαμε πιο ήρεμα και καλά, είπαμε να μην έρθουμε εδώ πέρα μετά τη λήξη του αγώνα και να το συζητήσουμε πάρα πολύ».

Οι εντάσεις όμως συνεχίστηκαν και αφότου επέστρεψαν στην καλύβα, τονίζοντας πως έκαναν στα κοκόρια σε κοτέτσι και πως μιλάνε όλοι μαζί με αποτέλεσμα να επικρατεί μια τεράστια οχλαγωγία, η οποία δεν θα τους οδηγήσει πουθενά αλλού πέρα από το να τσακώνονται, να χάνουν και να μένουν τελικά νηστικοί.

«Μου είπε βούλωστο, να μη μιλάω» - "Σκοτώθηκαν" στη καλύβα Βασάλος και Καραγκούνιας

Μετά τη λήξη λοιπόν επεισοδίου, οι Μαχητές έκατσαν στο τραπέζι και απόλαυσαν διάφορες παραδοσιακές πίτες με πολλές λαχταριστές γεύσεις, την ώρα που οι Κόκκινοι "σκοτωνόντουσαν".

Αφού επέστρεψαν στην καλύβα τους, όλοι ήταν ευτυχισμένοι και χορτάτοι ωστόσο το κλίμα αυτό κράτησε μονάχα για μερικές ώρες. Συγκεκριμένα, την επόμενη μέρα είδαμε μια έντονη διαφωνία μεταξύ του Κωνσταντίνου και του Τάκη, με αφορμή μερικά λεγόμενα του δεύτερου.

Ο Τάκης, λοιπόν, υποστήριξε πως ο Βασάλος δεν τον αφήνει να μιλά και να παίρνει τον λόγο να εκφράσει την άποψη του, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως του έχει πει μέχρι και "βούλωστο". Ωστόσο, ο Κωνσταντίνος τα αρνήθηκε όλα από πλευράς του, αναφέροντας πως δεν γίνεται να μιλά μόνο εκείνος αλλά και πως συνεχώς πετάγεται σε όλες τις συζητήσεις, ακόμα και σε αυτές που δεν τον αφορούν και πως κανένας δεν μπορεί να κάνει διάλογο μαζί του.

Τα λεγόμενα του Κωνσταντίνου συμφώνησαν τόσο ο Γιώργος Ασημακόπουλος όσο και ο Ηλίας.

«Αν φύγει η Καρολίνα...» - Η αναφορά του Μάριου στην Καλύβα μετά τα επίμαχα πλάνα τους

Λίγο πριν την έναρξη του συμβουλίου, ο Μάριος ανέφερε στις κάμερες πως η μόνη αποχώρηση που θα τον αγγίξει θα είναι της Καρολίνας, μιας και έχουν έρθει πολύ κοντά και θα στεναχωρηθεί και θα πειραχτεί πολύ αν φύγει.

«Σήμερα είναι η δυσκολότερη ημέρα για κάθε εβδομάδα, μιας κι είναι συμβούλιο αποχώρησης κι ένα παιδί φεύγει. Είναι πολύ κοντά τα πράγματα. Ο Σπύρος δεν θα φύγει, ούτε ο Ασημακόπουλος και θα παιχτεί ανάμεσα στην Κάρολ και στον Τάκη. Αν θα αποχωρήσει η Καρολίνα και με πειράξει, σίγουρα γιατί είναι μια κοπέλα με την οποία έχω έρθει κοντά. Δεν έχω έρθει κοντά με τον Τάκη και τον Ασημακόπουλο ας πούμε, αλλά σίγουρα είναι διαφορετική η αποχώρηση της Κάρολ παρά του Τάκη ή του Ασημακόπουλου» είπε ο Μάριος.

Να υπενθυμίσουμε πως οι δυο τους φαίνεται πως έχουν κάτι ερωτικό μεταξύ τους, μιας και τα πλάνα που βγήκαν στο φως τους έδειχναν να φιλιούνται, ωστόσο και οι δυο στην πραγματική ζωή έχουν σχέση. Η Καρολίνα με τον Μπο και ο Μάριος με την Ελευθερία Ελευθερίου.

Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Αφού πρώτα ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στο θέμα των στατιστικών, αποκαλύπτοντας αναλυτικά τις νίκες και τις ήττες του κάθε παίκτη ξεχωριστά, ανακοίνωσε το αποτέλεσμα.

Έτσι, αυτή που τελικά αποχωρεί από το Survivor All Star είναι η Καρολίνα, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly!

Φυσικά, μετά την ανακοίνωση αυτή, τόσο η ίδια όσο και η Μαριαλένα ξέσπασαν σε κλάματα. Ο Μάριος, από πλευράς του, είπε ότι αυτοί είναι οι κανόνες του παιχνιδιού και πως δυστυχώς κάθε εβδομάδα κάποιος θα χρειαστεί να αποχωρεί. Φυσικά, την αγκάλιασε και την φίλησε αρκετά συγκινημένος.