Μαύρο Ρόδο: Αποκλειστικό απόσπασμα από το επεισόδιο της Κυριακής 29/1 - Η συγκλονιστική σκηνή με τον Μιχαήλ Ταμπακάκη

Δείτε το πριν προβληθεί στην τηλεόραση!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Μαύρο Ρόδο: Αποκλειστικό απόσπασμα από το επεισόδιο της Κυριακής 29/1 - Η συγκλονιστική σκηνή με τον Μιχαήλ Ταμπακάκη

Μετά τα όσα αποκάλυψε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης σχετικά με τα όσα συνέβησαν με την Φωτεινή Παπαθεοδώρου και το τηλεοπτικό τους φιλί (δείτε εδώ τα λόγια του) στην σειρά «Μαύρο Ρόδο» και το spoiler του Λεωνίδα Κακούρη για τον χαρακτήρα του (δείτε εδώ τι είπε), έρχεται το επεισόδιο της Κυριακής (29/1) που θα αφήσει τους τηλεθεατές με το στόμα ανοιχτό.

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του MEGA. Ο Πέτρος παραμιλάει αναζητώντας στο παραλήρημά του την Ελισάβετ.

Όλα όσα θα δούμε στο Μαύρο Ρόδο την Κυριακή 29/1

Μετά την συνέντευξη του Λεωνίδα Κακούρη στην τηλεοπτική εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, «ελένη» προβλήθηκε το αποκλειστικό απόσπασμα της δραματικής σειράς του MEGA.

Στο επεισόδιο αυτής της Κυριακής (29/1), ο Γεράσιμος γίνεται έξαλλος με τους δημοσιογράφους που βρίσκονται έξω από το αστυνομικό τμήμα και έχουν βάλει στο στόχαστρο την Ελισάβετ. Δεν καταφέρνει να τους απομακρύνει. Ένας δημοσιογράφος ακολουθεί την Ελισάβετ ως το νοσοκομείο που πηγαίνει να επισκεφτεί τον Πέτρο και τραβάει μια φωτογραφία των δύο τους που θα γίνει viral στο διαδίκτυο.

To γεγονός αυτό προκαλεί αναταραχή στο μοναστήρι και η Κασσιανή σπεύδει να το εκμεταλλευτεί. Ο Γεράσιμος γυρίζει την Ελισάβετ στο μοναστήρι, αλλά εκεί υπάρχουν κι άλλοι δημοσιογράφοι. Ο Πέτρος χειρουργείται στην Πάτρα. Η Πολυξένη προσπαθεί να φέρει τον Θέμη με τα νερά της, ενώ η Αλεξία βρίσκει έναν φάκελο που είχε αφήσει η Αγγελική ειδικά για εκείνη.

Η ώρα της αλήθειας για Πολυξένη και Όλγα

Σε τεντωμένο σκοινί βρίσκονται πλέον οι σχέσεις της Όλγας με την Πολυξένη, καθώς η νεαρή κοπέλα απαιτεί πλέον από τη μητέρα της να μάθει ποιος είναι ο πραγματικός της πατέρας! Μετά από αυτό και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Γιάννας Παπανικολάου στο περιοδικό TiViSirial, ο Θέμης νιώθει πιο εγκλωβισμένος από ποτέ.

Η Πολυξένη μετά τον οριστικό (;) χωρισμό της με τον Λευτέρη, πάει στην Πάτρα. Τηλεφωνεί στον Θέμη και του ζητάει να συναντηθούν: «Εφυγα από το χωριό, δεν άντεξα άλλο! Ο Λευτέρης έμαθε τα πάντα και τον παράτησα, αλλά έννοια σου και θα τον κάνω να γυρίσει», του λέει και εκείνος της απαντάει:

«Δεν είσαι εσύ για το χωριό! Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις, έχεις τον τρόπο». Στη συνέχεια εκείνη τον ρωτάει να μάθει πώς είναι η ζωή του μετά τον χαμό της Αγγελικής και εκείνος παλεύει να δείξει δυνατός: «Δύσκολα! Τα παιδιά με κατηγορούν ότι φταίω και με κοιτάζουν σαν δολοφόνο», της απαντάει. «Είναι νωρίς ακόμα, δώσε τους χρόνο και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά! Είμαι εγώ πλέον εδώ για ό,τι χρειαστείς. Θα έχεις πάντα έναν άνθρωπο να μιλάς», υποστηρίζει και καθημερινά παλεύει με τον τρόπο της να τον φέρει στα νερά της και να καταφέρει μετά από χρόνια να τον κατακτήσει και να ζήσει επιτέλους... τη μεγάλη ζωή. Μάλιστα ξεκαθαρίζει στην Ολγα πως δεν έχει σκοπό να επιστρέψει στη Γερακιανή.

...νιώθει θυμό μετά την απόρριψη του Λουκά, που δείχνει το ενδιαφέρον του για την αστυνόμο Θάλεια και ξεσπάει στη μητέρα της. Οι σχέσεις τους βρίσκονται πια σε τεντωμένο σκοινί καθώς η Ολγα απαιτεί από τη μητέρα της να μάθει επιτέλους ποιος είναι ο βιολογικός της πατέρας. «Θέλω να μάθω ποιος είναι ο πατέρας μου κι έχω δικαίωμα να το μάθω, απαιτώ λοιπόν να μου πεις, αλλιώς ξέχνα με, δεν θα με δεις ποτέ ξανά! Φτάνει πια! Μήπως είναι ο Καστρινός ο πατέρας μου και δεν μου το λες; Γι’ αυτό συνέχεια τον έχεις από κοντά;», τη ρωτάει και η Πολυξένη δεν της απαντάει τίποτα. Ο Θέμης βλέπει την Πολυξένη προβληματισμένη και εκείνη του λέει: «Η Ολγα θέλει να μάθει ποιος είναι ο πατέρας της. Με απείλησε πως δεν θα μου μιλήσει ποτέ ξανά αν δεν της το πω», και εκείνος απορεί: «Για ποιο λόγο δεν της το λες; Ποιος είναι;».

Μαύρο Ρόδο: «Ο Θέμης είναι πατέρας μου!»

Δείτε επίσης: Χαμός στα γυρίσματα του Μαύρου Ρόδου - Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από την σειρά του MEGA

Τότε εκείνη του σκάει τη βόμβα: «Δεν είμαι σίγουρη... Ισως να είσαι κι εσύ», και εκείνος σοκάρεται: «Τι θέλεις να πεις ότι μπορεί να είμαι εγώ; Τι τρελά πράγματα είναι αυτά;», τη ρωτάει κι εκείνη ισχυρίζεται: «Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα...». Ο Θέμης τρελαίνεται στη σκέψη αυτή και ειδικά λόγω της σχέσης που είχαν ο Πέτρος με την Ολγα: «Μα καλά, τι μυαλό κουβαλάς; Μπορεί να είναι αδέλφια με τον Πέτρο κι εσύ τους άφηνες να τα έχουν;», αλλά η Πολυξένη του ξεκαθαρίζει: «Οταν έμαθα ότι είναι γιος σου έκανα τα πάντα για να τους χωρίσω». Ο Θέμης δεν μπορεί να ηρεμήσει από αυτό που έμαθε και ζητάει από την Πολυξένη να κάνουν τεστ DNA.