Γλυκάνισος (28/1): Η Ερμιόνη ζητά από τον Περικλή να της δώσει το βίντεο που ενοχοποιεί τον Έκττορα για το ατύχημα του Νικήτα

Οι σημερινές εξελίξεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γλυκάνισος (28/1): Η Ερμιόνη ζητά από τον Περικλή να της δώσει το βίντεο που ενοχοποιεί τον Έκττορα για το ατύχημα του Νικήτα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο σημερινό 28/01 επεισόδιο του Γλυκάνισου (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση) καθώς ο Καρίμ αποκαλύπτει στον Θανάση ότι είδε τον Πωλ με κάποιους άλλους να καταστρέφουν τη βάρκα του Νικήτα.

Οι σημερινές 28/1 εξελίξεις του Γλυκάνισου

Παράλληλα, η Ερμιόνη επισκέπτεται τον Περικλή ζητώντας του να της δώσει το βίντεο που ενοχοποιεί τον Εκτορα, για το ατύχημα του Νικήτα. Κι ενώ γίνονται όλα αυτά, ο Μενέλαος επισκέπτεται το σπίτι του Νικήτα, φέρνοντας μια πρόταση που θα εξοργίσει τη Σταθούλα. Στο αστυνομικό τμήμα καλούνε Πωλ και Εκτορα. Από την άλλη, ο Χάρης και η Αναστασία ξαναβρίσκονται και μιλάνε για το μέλλον, τα όνειρα για τις σπουδές τους και εκείνη του προτείνει να παρατήσει τη δουλειά στην ταβέρνα. Ο Μπίλι, μπαίνοντας στο αμάξι του ανοίγει το ντουλαπάκι του συνοδηγού, όπου βρίσκεται το όπλο με το οποίο τον είχε απειλήσει ο Στρατής στην ταβέρνα της Χρυσάνθης, ενώ παράλληλα η Ελεάνα θάβει κρυφά το δικό της όπλο.

Τι θα δούμε αύριο, 29/01;

Οσο η Ερμιόνη προσπαθεί να μεταπείσει την Ελεάνα να μη φύγει από το νησί, ο Εκτορας βρίσκεται στο μπαρ του Μπίλι, που προσπαθεί να τον πείσει ότι δεν θα αφήσει κανέναν να πειράξει την οικογένεια Δεμίρη. Κι όσο γίνονται όλα αυτά, ο Νεφζάτ συγκρούεται με τον Καρίμ επειδή τον έμπλεξε με την αστυνομία. Το επόμενο πρωί, η Ανθή αφήνει για μια στιγμή τον Νικήτα για να φτιάξει πρωινό. Οταν γυρίζει, εκείνος είναι άφαντος. Παράλληλα, η Ραζάν βρίσκεται μόνη της στο σπίτι όταν κάποιος χτυπάει το κουδούνι. Ανοίγει και βλέπει μπροστά της την Ελεάνα. Κι ενώ ο Στρατής μαθαίνει από τον Αγγελο ότι ο Μπίλι παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα και ενόχλησε ξανά τη Φάζια, ο Φίλιππος καλεί ξανά στην επιχείρηση τον Εκτορα. Η κουβέντα πάει και στο ατύχημα του Νικήτα και ο Εκτορας εκμυστηρεύεται στον πατέρα του κάτι που δεν ξέρει κανείς.