Τρία Μίλια (30/1): Ο Ευθύμης πιστεύει πως πίσω από τα γεγονότα ίσως υπάρχει και κάποιο άλλο πρόσωπο

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Star

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Τρία Μίλια (30/1): Ο Ευθύμης πιστεύει πως πίσω από τα γεγονότα ίσως υπάρχει και κάποιο άλλο πρόσωπο

Δευτέρα (30/1) σήμερα, άρα νέα εβδομάδα με νέα επεισόδιοα για την αγαπημένη σειρά του Star, «Τρία Μίλια», που καθημερινά αφήνει το τηλεοπτικό κοινό καθηλωμένο στις οθόνες της τηλεόρασης, καθώς τα γεγονότα είναι πολλά και οι εξελίξεις πιο ανατρεπτικές από ποτέ.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε πως πήγε από τηλεθέαση), η Κάτια, συντετριμμένη, αποκαλύπτει στον Γεράσιμο όσα γνωρίζει για την εγκληματική δράση του μικρού τους γιου. Η Φωτεινή ανακαλύπτει με τρόμο για ποιο λόγο ο Στέφανος την ανέβασε στο φάρο. Ο Μιχάλης παρεμβαίνει την τελευταία στιγμή, αλλά η παρουσία του, εκεί, πυροδοτεί αναπάντεχες εξελίξεις.

Αναλυτικά οι σημεινές 30/1 εξελίξεις για την σειρά «Τρία Μίλια»

Επεισόδιο 159

Ο Γεράσιμος και η Κάτια δεν μπορούν να πιστέψουν ότι πίσω από αυτά που συνέβησαν κρυβόταν ο Στέφανος. Ο Μιχάλης νιώθει πληγωμένος, αλλά μέσα του ελπίζει ο αδελφός του να είναι ζωντανός. Η Φωτεινή, ο Νικόλας και η Μάνια στέκονται στο πλευρό του. Ο Πέτρος γυρίζει από τους αγώνες κολύμβησης έχοντας κερδίσει ένα μετάλλιο και η Κλειώ ενθουσιάζεται. Ο Ευθύμης πιστεύει πως πίσω από τα γεγονότα ίσως υπάρχει και κάποιο άλλο πρόσωπο, εκτός από τον Στέφανο. Ο Τίμος λέει στον Ευθύμη ότι ανακάλυψε ποιος είναι ο δολοφόνος της Ιβάνκας.

Τι θα δούμε την Τρίτη 31/1

Επεισόδιο 160

Το Λιμενικό σταματάει τις έρευνες για την ανεύρεση του Στέφανου και ο Γεράσιμος με την Κάτια χάνουν τις ελπίδες τους. Η Φωτεινή προσπαθεί να στηρίξει τον Μιχάλη και να τον βοηθήσει να αναρρώσει. «Είμαι σίγουρη πως είναι ζωντανός και προσπαθεί να βρει τρόπο για να επιστρέψει στο σπίτι του. Μην πηγαίνει το μυαλό σου στο κακό, θα δεις ότι ο Στέφανος είναι δυνατός. Ο,τι και να του έχει συμβεί θα τα βγάλει πέρα», λέει στον άντρα που αγαπά, αλλά εκείνος έχει χάσει τις ελπίδες του και δεν ξέρει τι να υποθέσει. Στο μεταξύ, ο Στέφανος έχει καταλήξει τραυματισμένος στο σπίτι της Ανθής (Στεφανία Γκουρνέλου), μιας νεαρής νοσοκόμας που τον περιθάλπει. Η Ελένη υποψιάζεται πως ο Χάρης θα της κάνει πρόταση γάμου και προσπαθεί να τον αποφύγει.