Έρωτας Φυγάς (30/1): Ο Ιάσονας μαθαίνει πως η Ελπίδα είναι αυτή που τον κατήγγειλε στην αστυνομία - Πως θα το πάρει

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Open

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (30/1): Ο Ιάσονας μαθαίνει πως η Ελπίδα είναι αυτή που τον κατήγγειλε στην αστυνομία - Πως θα το πάρει

Καταιγιστικές οι σημερινές 30/1 εξελίξεις για τηνσειρά του Open, «Έρωτας Φυγάς» με τους πρωταγωνιστές να μαθαίνουν για προδοσίες, μυστικές συναντήσεις και τσακωμούς.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε εδώ πως πήγε από τηλεθέαση), η Μαργέτα και ο Στέφανος περνούν μια νύχτα μαζί! Η Αλεξάνδρα βλέπει επιτέλους το μωρό αλλά η προϋπόθεση που θέτει ο Ιάσωνας για να μείνει οριστικά μαζί τους είναι ο γάμος του Μάρκου, για τον οποίο η Ευγενία διαφαίνεται να έχει δεύτερες σκέψεις.

Ο Στρατής υποκύπτει ξανά στα κελεύσματα της Στέλλας και πληγώνει όλο και πιο πολύ τη Γεωργία. Οι γονείς του Νικόλα προσπαθούν να ξεριζώσουν την Άννα απ’ το μυαλό του ενώ η Ελπίδα και η Χαρά καταλήγουν να αντιμετωπίσουν μαζί το Μήτσο και βρίσκονται μπροστά με μία δυσάρεστη εξέλιξη που θα τους ενώνει για πάντα!

Αναλυτικά οι σημερινές 30/1 εξελίξεις στην σειρά «Έρωτας Φυγάς»

Επεισόδιο 85

Ο Ιάσονας μαθαίνει πως η Ελπίδα είναι αυτή που τον κατήγγειλε στην αστυνομία ότι πυροβόλησε τον Μάρκο την ημέρα τον αρραβώνων του με την Ευγενία. Πάει στο σπίτι της έτοιμος να την σκοτώσει. «Θα μου το πληρώσεις. Σε μένα το έκανες αυτό; Δεν θα ζήσεις», της φωνάζει, όμως τον συγκρατεί η Μαργέτα. Η Αλεξάνδρα αργότερα αποκαλύπτει στον Ιάσονα πως μάλλον η μητέρα του συναντιέται ακόμα με τον Παράσχο και γίνεται έξαλλος για μια ακόμη φορά. Η Ευγενία με τη σειρά της ζητάει από την Αλεξάνδρα να συναντηθούν. «Αγαπάς ακόμη τον Μάρκο; Πρέπει να ξέρω τι αισθάνεσαι πριν τον παντρευτώ», της λέει όταν βρίσκονται.

Η Αλεξάνδρα εκνευρίζεται και της απαντάει πως αν την ενοχλήσει ξανά θα το πει στον Μάρκο. Οταν πάει στο σπίτι ο Ιάσονας της αποκαλύπτει πως υποψιάζεται ότι ο Γιωργάκης μπορεί να είναι παιδί του Μάρκου κι όχι δικό του. Εκείνη πάει να πει κάτι και τη διακόπτει. «Να ξέρεις ότι ακόμη κι αυτό να συμβαίνει, η αγάπη μου για το παιδί δεν πρόκειται να αλλάξει», της τονίζει. Μέσα σε όλα στο αρχοντικό εμφανίζεται ο ανιψιός της Μαργέτας που δεν τον έχουμε δει ξανά, ενώ η Χαρά ανησυχεί μήπως τις πιάσει η αστυνομία για τη δολοφονία του Μήτσου, αλλά η Ελπίδα την καθησυχάζει. Στο μεταξύ ένας χωροφύλακας βρίσκει το πτώμα του Μήτσου και ειδοποιεί τον διοικητή.

Τι θα δούμε αύριο 31/1

Επεισόδιο 86

Η Στέλλα βρίσκει την ευκαιρία να κερδίσει την εύνοια της Αλεξάνδρας και λέει ψέματα στη Μαργέτα για να την καλύψει, κάτι που προκαλεί και στην ίδια την Αλεξάνδρα ερωτήματα. Παράλληλα ο Μάρκος μαθαίνει από τον Φίλιππο, πως ο άνθρωπος που πήγε να σκοτώσει τον Στέφανο, εκτελούσε εντολές από τον Δεμερτζή. Θολώνει και αποφασίζει να τον εκδικηθεί. Η Ευγενία δεν αντέχει άλλο πια αυτό που γίνεται. «Εγώ δεν αντέχω να ζω με τον φόβο. Σταμάτα πλέον να αρπάζεσαι και να είσαι έτοιμος για καβγάδες και σκοτωμούς, γιατί διαφορετικά θα με χάσεις», είναι τα λόγια της. Παράλληλα, η υγεία του Στέφανου θα κλονιστεί σοβαρά, ενώ μοιραία οι δύο άντρες θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι…