ΑΝΤ1: Κόβουν μια ημέρα από τους Παγιδευμένους - Πότε θα προβάλλεται από Δευτέρα 20/2

Αυτό το πρόγραμμα μπαίνει στη θέση τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ΑΝΤ1: Κόβουν μια ημέρα από τους Παγιδευμένους - Πότε θα προβάλλεται από Δευτέρα 20/2

Αλλαγές φέρνει ο ΑΝΤ1 και ήδη τις έχουμε δει στις τηλεοπτικές μας οθόνες. Αυτή την εβδομάδα έβγαλε στον αέρα μια νέα σειρά η οποία μέχρι πρόσφατα προβαλλόταν στον ΑΝΤ1+. Σε νούμερα τηλεθέασης πήγε πολύ καλά για πρώτη ημέρα, ωστόσο, χθες είδε πτώση.

Από Δευτέρα 20/2 ωστόσο, έρχονται και άλλες αλλαγές οι οποίες επηρεάζουν τους Παγιδευμένους, την σειρά που έχει κάνει τεράστια επιτυχία. Συγκεκριμένα, της μειώνουν μια ημέρα προβολής.

Γιατί μειώνονται οι Παγιδευμένοι από τον ΑΝΤ1

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την Γέφυρα, την σειρά που επίσης έπαιζε στον ΑΝΤ1+ και τώρα έρχεται στο ιδιωτικό κανάλι. Θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα, με αποτέλεσμα οι Παγιδευμένοι να βγαίνουν στον αέρα μόνο Τρίτη και Τετάρτη.

Δείτε επίσης: "Λιώνουν" όλες για πάρτη του - Αυτός ο ηθοποιός υποδύεται τον Δημήτρη στην τούρκικη εκδοχή της σειράς

Στη «Γέφυρα», Ελλάδα και Τουρκία ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν την ελληνική μεταφορά της σκανδιναβικής αστυνομικής σειράς «Bron/Broen», που έχει προβληθεί σε περισσότερες από 100 χώρες, αποσπώντας δεκάδες βραβεία, ενώ έχει, ήδη, προσαρμοστεί σε έξι χώρες. Στην έβδομη, ελληνική εκδοχή, με πρωταγωνιστές τον Μπουράκ Χακί και τη Μαντώ Γιαννίκου, η αρχική ιστορία εμπλουτίζεται με στοιχεία πολιτικού θρίλερ και προσαρμόζεται στα ελληνοτουρκικά δεδομένα. Με φόντο τη δική μας πλευρά του χάρτη, η σειρά ακροβατεί συνεχώς ανάμεσα σε δίπολα που μαγνητίζουν τους πρωταγωνιστές και ελέγχουν τις πράξεις τους: Δύση και Ανατολή, Ελλάδα και Τουρκία, παρανομία και καθήκον, αλήθειες και μυστικά.

Η υπόθεση της σειράς "Η γέφυρα"

Μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές μυθοπλασίας που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ στη χώρα, ένα ελληνικό noir με έντονο γεωπολιτικό χαρακτήρα και ένα εκρηκτικό πολιτικό θρίλερ. Η «ΓΕΦΥΡΑ» είναι η ελληνική μεταφορά της σκανδιναβικής αστυνομικής σειράς «Bron/Broen», που έχει προβληθεί σε περισσότερες από 100 χώρες, αποσπώντας δεκάδες βραβεία, ενώ έχει, ήδη, προσαρμοστεί σε έξι χώρες.

Η Γέφυρα ΑΝΤ1

Στην έβδομη, ελληνική εκδοχή, με πρωταγωνιστές τον Μπουράκ Χακί και τη Μαντώ Γιαννίκου, η αρχική ιστορία εμπλουτίζεται με στοιχεία πολιτικού θρίλερ και προσαρμόζεται στα ελληνοτουρκικά δεδομένα. Εδώ, όλα ξεκινούν όταν ένα πτώμα τοποθετημένο με συμβολικό τρόπο πάνω στη συνοριακή γραμμή της γέφυρας που ενώνει την Ελλάδα με την Τουρκία, αναγκάζει μια Ελληνίδα και έναν Τούρκο αστυνομικό να αναλάβουν την υπόθεση της ασυνήθιστης δολοφονίας, να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να αποφασίσουν τι έχει μεγαλύτερη σημασία: το καθήκον ή η ζωή τους.

Σενάριο / Διασκευή: Κώστας Γεραμπίνης, Δημήτρης Εμμανουηλίδης, Άλκη Πολίτη, Nazli Ef Durlu. Σκηνοθεσία: Γιάννης Χαριτίδης. Πρωταγωνιστούν επίσης: Ακύλλας Καραζήσης, Πηνελόπη Τσιλίκα, Νίκος Ψαρράς, Θάνος Τοκάκης, Αλέξανδρος Μούκανος, Δανάη Επιθυμιάδη, Atakan Yilmaz.