Δραματικές ώρες στον Σασμό: Τον πιάνει με άλλη και... μια σφαίρα τον χτυπάει στο κεφάλι!

Όλες οι σοκαριστικές εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δραματικές ώρες στον Σασμό: Τον πιάνει με άλλη και... μια σφαίρα τον χτυπάει στο κεφάλι!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Παπαγιαννοπούλου στο περιοδικό Tv24 πολλές είναι οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές του Σασμού μετά το αποψινό επεισόδιο (δείτε το εδώ πριν παιχτεί στην τηλεόραση).

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...

Τι θα γίνει στον Σασμό

Το άγνωστο παρελθόν του Παύλου με την Καλλιόπη

Κανείς δεν γνωρίζει το μεγάλο μυστικό που συνδέει την Καλλιόπη Σταματάκη με τον Παύλο Βρουλάκη. Εκείνος, αρκετά χρόνια πριν, ήταν ερωτευμένος μαζί της και ήθελε να την κάνει γυναίκα του. Εκείνη όμως αρνήθηκε σθεναρά και το πλήρωσε με τη ζωή του άντρα της!

Σε μια άλλη εποχή, όπου οι βεντέτες δεν είχαν θέση ανάμεσα στους ανθρώπους και οι γονείς κανόνιζαν τους γάμους των παιδιών τους, η οικογένεια Βρουλάκη έψαχνε διακαώς νύφη για τον γιο της, Παύλο. Η Καλλιόπη, ένα κορίτσι που επίσης γεννήθηκε στην Ανω Ποριά, ήταν η πιο όμορφη και προικισμένη απ’ όλα, και όταν ο πατέρας του Παύλου τού την έδειξε, εκείνος εξέφρασε την επιθυμία του να την κάνει γυναίκα του. «Σωστά αποφάσισες, Παύλο παιδί μου. Με μια γυναίκα σαν την Καλλιόπη θα καταφέρεις μόνο να κάμεις φαμίλια σωστή. Αύριο κιόλας θα μιλήσω στον πατέρα της να πάμε να ζητήσουμε τη χέρα της», του είπε ο πατέρας του, ο οποίος και τήρησε την υπόσχεσή του. Οντως την επόμενη μέρα ήρθε σε επαφή με τον πατέρα της, ο οποίος και τους κάλεσε οικογενειακώς στο σπίτι για να συζητήσουν. Ο Παύλος ήταν ο πρώτος που μπήκε στο σπίτι με ορμή, σίγουρος πως θα έκανε το μελαχρινό κορίτσι δικό του, όμως τελικά έκανε λάθος.

Παρόλο που ο πατέρας της Καλλιόπης δεν είχε την παραμικρή αντίρρηση στην πρόταση γάμου, είχε τελικά η ίδια. Βλέπετε ήταν ήδη ερωτευμένη με τον Βασίλη Σταματάκη και οι δυο τους, κρυφά από όλους, έκαναν σχέδια να περάσουν τη ζωή τους μαζί. «Κόρη μου, σκέψου το. Ο Παυλής είναι από καλή οικογένεια, έχει δουλειά και είναι τίμιος. Ενας τέτοιος άντρας σού αξίζει. Παντρέψου τον και θα δεις πως θα τον αγαπήσεις με τον καιρό», της είπε ο πατέρας της μεταξύ άλλων. Ομως εκείνη δεν θα πρόδιδε τον Βασίλη της ποτέ. Αμέσως έγινε εχθρός της οικογένειάς της και πιο συγκεκριμένα της μήνυσαν πως αν δεν παντρευόταν τον Παύλο Βρουλάκη δεν θα είχε καμία θέση στο σπίτι τους και φυσικά θα την αποκλήρωναν. Εκείνη, δυναμική από μικρή, δεν το σκέφτηκε στιγμή παραπάνω. Χωρίς καν να μαζέψει τα ρούχα της, άνοιξε την πόρτα και έφυγε.

Σασμός το ένοχο παρελθόν Παύλο και Καλλιόπης

Ο Παύλος και η οικογένειά του προσπαθούν να καταλάβουν τι πήγε λάθος και η Καλλιόπη δεν θέλησε να πάρει το επίθετο Βρουλάκη, όμως δεν τα καταφέρνουν. Λίγο καιρό αργότερα που τη βλέπουν στο πλευρό του Βασίλη Σταματάκη, αντιλαμβάνονται πως η καρδιά της ήταν δοσμένη αλλού από καιρό. Ο Παύλος συνεχίζει τη ζωή του, γνωρίζει την Αιμιλία και κάνει οικογένεια μαζί της, αλλά ποτέ δεν ξεχνά το όχι που του είπε η Καλλιόπη. Μια κόντρα ξεσπά μεταξύ τους με αποτέλεσμα να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες σε κάθε τους τυχαία συνάντηση. Ο Βασίλης δεν έμαθε ποτέ πως αντίζηλός του ήταν ο Παύλος, όμως ο τελευταίος δεν έπαψε στιγμή να τον πολεμάει με κάθε αφορμή. Μια από αυτές ήταν και τα κτήματα, που αύξαναν τον ανταγωνισμό μεταξύ τους για το ποιος είχε μεγαλύτερο μέρος της γης. Η βεντέτα τους αναζωπυρώθηκε όταν η αδελφή του Βασίλη, Ανθούλα, ερωτεύτηκε τον ξάδελφο του Παύλου, Μάρκο, αλλά εκείνος τελικά παντρεύτηκε τη Μαρίνα. Στο σήμερα, η Αργυρώ και ο Αστέρης «πληρώνουν» τις αντιζηλίες και τις κόντρες εκείνων και μόνο αν η Καλλιόπη και ο Παύλος βάλουν τέλος στις σκέψεις του παρελθόντος, θα επέλθει ο σασμός.

Αντώνης και Μαρίνα στα σκαλιά της εκκλησίας

Ο Παύλος και ο Παντελής θα βοηθήσουν τον Αντώνη να ντυθεί γαμπρός, ενώ στο σπίτι της Μαρίνας από νωρίς θα στηθεί μια μικρή γιορτή. Μέχρι που και εκείνη θα φορέσει το νυφικό της και λίγη ώρα αργότερα το ζευγάρι θα βρεθεί στην εκκλησία ενώπιον του παπα-Μιχάλη. Θα ανταλλάξουν όρκους αγάπης, όμως δεν θα μπορούν να φανταστούν πως βγαίνοντας από την εκκλησία, το δράμα θα τους χτυπήσει ξανά την πόρτα. Μια σφαίρα θα φύγει από το όπλο του Ευθύμη Φαρμάκη με προορισμό τη Μαρίνα, όμως ο Αντώνης που θα έχει δει την κίνηση από μακριά, θα πέσει πάνω στην αγαπημένη του και η σφαίρα θα καταλήξει στο κεφάλι του (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από την αιματηρή σκηνή). Ο Αντώνης θα βρεθεί στη ματωμένη αγκαλιά της Μαρίνας που θα φωνάζει πανικόβλητη για ασθενοφόρο προκειμένου να σωθεί ο άνθρωπός της. Συγγενείς και φίλοι δεν θα πιστεύουν στα μάτια τους. Ακόμα μια τραγωδία χτυπά το χωριό τους και ο Παύλος συγκλονισμένος σκέφτεται πως αυτή ήταν κίνηση του Μαθιού Σταματάκη.

Αστέρης και Αργυρώ κάνουν όνειρα για μια κοινή ζωή

Τη στιγμή που η Καλλιόπη τον παρακαλεί να τη βγάλει από τη ζωή του και η Μαρίνα λέει στην κόρη της να μην τον συναντήσει ξανά, ο Αστέρης και η Αργυρώ έχουν αποφασίσει να πορευτούν μαζί. Κόντρα στα πρέπει, τη βεντέτα που είναι σε εξέλιξη και τις υποδείξεις των δικών τους, εκείνοι κάνουν όνειρα για μια κοινή ζωή, ένα μέλλον μακριά από μίση και έχθρες. Ομως αυτό δεν θα το καταφέρουν άμεσα. Για να μπορέσουν ο Αστέρης και η Αργυρώ να είναι επίσημα μαζί θα πρέπει να περάσουν από πολλές ακόμα περιπέτειες και κυρίως θα πρέπει ο Αστέρης να μάθει ότι ο Πετρής είναι δικό του παιδί, γεγονός που θα φέρει ρήξη στο ζευγάρι αφού εδώ και δύο χρόνια γνωρίζει πως το παιδί είναι του Σταύρου.

Ο Σταύρος ξυπνάει από το κώμα

Επειτα από πολλές μέρες στην εντατική, ο Σταύρος τελικά ξυπνάει και το πρώτο πρόσωπο που βλέπει μπροστά του είναι αυτό του αδελφού του, Βαγγέλη. Ο τελευταίος θα φωνάξει αμέσως τους γιατρούς και τις νοσοκόμες για να επιβεβαιώσουν τη χαρά του, πως ο Σταύρος είναι καλά, ενώ σε δεύτερο χρόνο θα ενημερώσει και την Αργυρώ. Ο Σταύρος αμέσως θα τον ρωτήσει αν ο μικρός Πετρής είναι καλά και πόσο γρήγορα μπορεί να τον δει, όμως ο Βαγγέλης θα τον συγκρατήσει και θα του προτείνει να γίνει πρώτα καλά και μετά να έρθει σε επαφή με το παιδί που τόσο του έχει λείψει. Λίγες ώρες αργότερα στο προσκεφάλι του Σταύρου θα βρεθεί και η Αργυρώ για να βεβαιωθεί πως ο πρώην άντρας της είναι καλά στην υγεία του.

Καυτή ερωτική βραδιά για Λευτέρη και Ελενα

Σασμός Λευτέρης και Έλενα

Η πρώην αρραβωνιαστικιά του μπαίνει ξανά στη ζωή του και την αναστατώνει. Η Ελενα ζηλεύει που τον βλέπει μετά από χρόνια στην αγκαλιά μιας άλλης γυναίκας, της Θοδώρας, και αποφασίζει να μπει ανάμεσά τους. Συγκεκριμένα, για να γίνει δικός της, τον απειλεί πως θα αποκαλύψει σε όλους ότι είναι αστυνομικός και μάλιστα σε αποστολή, και εκείνος επειδή ξέρει ότι το εννοεί, δέχεται να παίξει το παιχνίδι της. Και ας τα χάσει όλα. Οι δυο τους έρχονται κοντά και μάλιστα περνούν και ένα καυτό βράδυ μαζί. Για κακή του τύχη, το συγκεκριμένο βράδυ θα τον αναζητήσει η Θοδώρα και μοιραία θα τον βρει στην αγκαλιά εκείνης. Τότε θα κατανοήσει και τις προειδοποιήσεις του αδελφού της, Μανόλη, που εδώ και καιρό της έλεγε πως ο αγαπημένος της έχει συχνές επαφές με μια μελαχρινή γυναίκα. Η Θοδώρα όμως δεν έδωσε την παραμικρή σημασία τότε, γιατί ήταν σίγουρη για τα συναισθήματα του συντρόφου της. Τώρα όμως όλα θα ανατραπούν και η Θοδώρα θα αποφασίσει να τον βγάλει για πάντα από τη ζωή της.