Αγρια Γη (1/3): «Δώσε μου χρόνο να...» - Στενεύουν τα περιθώρια για τον Στέφανο

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΪ

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Αγρια Γη (1/3): «Δώσε μου χρόνο να...» - Στενεύουν τα περιθώρια για τον Στέφανο

Λίγες μέρες πριν το τέλος της καθημερινής σειράς του ΣΚΑΙ, «Άγρια Γη» (δείτε εδώ τον λόγο) έρχονται επεισόδιο που θα αφήσουν τους τηλεθεατές με τις εξελίξεις να τρέχουν.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε εδώ πως πάει σε τηλεθέαση), ο Γιώργος μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Ρένας και μπαίνει σε σκέψεις. Ο Στέφανος βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει τον Άρη την στιγμή που εκείνος έχει αγωνία για τη μητέρα του και επιτίθεται στην Όλγα πιστεύοντας πως την έχει βλάψει. Ο Θωμάς τρέχει να προλάβει τον Στέφανο αλλά η υγεία του θα τον προδώσει.

Αναλυτικά οι σημερινές (1/3) εξελίξεις στην σειρά «Άγρια Γη»

Επεισόδιο 114

Ο Στέφανος βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει τον Αρη, τη στιγμή που εκείνος έχει αγωνία για τη μητέρα του και επιτίθεται στην Ολγα πιστεύοντας πως την έχει βλάψει. Ο Θωμάς τρέχει να προλάβει τον Στέφανο, αλλά η υγεία του θα τον προδώσει. Η Αρετή βρίσκει στο σπίτι τα αποτελέσματα εγκυμοσύνης της Ρένας.

Ο Αρης συναντά τον Στέφανο και επιχειρεί να τον πείσει και να μην τον καταγγείλει: «Δώσε μου πρώτα χρόνο να τελειώσω αυτό που έχω να κάνω! Μιλάμε για την Ολγα, ξέρεις τι σημαίνει αυτό», του τονίζει, η συζήτηση όμως μετατρέπεται σε καβγά και τελικά πιάνονται στα χέρια. Ο Ορέστης βρίσκεται μπροστά στον Χρήστο, που αρχίζει να δείχνει σημάδια ανάκαμψης.

Τι θα δούμε αύριο 2/3

Επεισόδιο 115

Ο Στέφανος, που μαθαίνει για τη νοσηλεία του πατέρα του, πάει να τον βρει και εκεί μαθαίνει από τον Θωμά την αλήθεια για τον Λεωνίδα Γαλάνη: «Η Μυρτώ είναι η μητέρα σου και ο Αρης αδελφός σου! Μην πας να τον καταδώσεις, θα προδώσεις τον ίδιο σου τον αδελφό», του λέει και η αντίδρασή του μπροστά σε αυτές τις αποκαλύψεις εκπλήσσει τους πάντες.

Η Ρένα βρίσκεται σε δίλημμα και ενώ ο Αρης πηγαίνει στο τμήμα να παραδοθεί, ο Ορέστης θα τον αιφνιδιάσει καθώς θα του αντιπροτείνει μια συνεργασία. Η Ολγα καλεί τον Αρη στο σπίτι της κι εκείνος δέχεται, αγνοώντας ότι του έχει στήσει παγίδα θανάτου.