Άγρια γη (2/3): «Μην πας να τον καταδώσεις» - Στιγμές αγωνίας για τον Άρη

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΪ

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Άγρια γη (2/3): «Μην πας να τον καταδώσεις» - Στιγμές αγωνίας για τον Άρη

Λίγες μέρες πριν το μεγάλο φινάλε της καθημερινής σειράς του ΣΚΑΙ, «Άγρια Γη» (δείτε εδώ με ποια θα την αντικαταστήσουν) οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές και ανατρεπτικές με τον Άρη να είναι στο χείλος του γκρεμού.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε εδώ πως πήγε από τηλεθέαση), ο Γιώργος έμαθε για την εγκυμοσύνη της Ρένας και μπήκε σε σκέψεις. Ο Στέφανος βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει τον Άρη την στιγμή που εκείνος έχει αγωνία για τη μητέρα του και επιτέθηκε στην Όλγα πιστεύοντας πως την έχει βλάψει. Ο Θωμάς έτρεξε να προλάβει τον Στέφανο αλλά η υγεία του τον πρόδοσε.

Αναλυτικά οι σημερινές (2/3) εξελίξεις στην σειρά «Άγρια Γη»

Επεισόδιο 114

Ο Στέφανος, που μαθαίνει για τη νοσηλεία του πατέρα του, πάει να τον βρει και εκεί μαθαίνει από τον Θωμά την αλήθεια για τον Λεωνίδα Γαλάνη: «Η Μυρτώ είναι η μητέρα σου και ο Αρης αδελφός σου! Μην πας να τον καταδώσεις, θα προδώσεις τον ίδιο σου τον αδελφό», του λέει και η αντίδρασή του μπροστά σε αυτές τις αποκαλύψεις εκπλήσσει τους πάντες.

Η Ρένα βρίσκεται σε δίλημμα και ενώ ο Αρης πηγαίνει στο τμήμα να παραδοθεί, ο Ορέστης θα τον αιφνιδιάσει καθώς θα του αντιπροτείνει μια συνεργασία. Η Ολγα καλεί τον Αρη στο σπίτι της κι εκείνος δέχεται, αγνοώντας ότι του έχει στήσει παγίδα θανάτου.

Τι θα δούμε την Παρασκευή

Επεισόδιο 115

Η συμπλοκή μεταξύ Ολγας και Αρη παίρνει απρόσμενα άλλη τροπή και οδηγεί τους πάντες σε απόγνωση. Καθώς εκείνη τον σημαδεύει με όπλο, πατάει τη σκανδάλη, αλλά η Ελπίδα μπαίνει με αυτοθυσία μπροστά στον φίλο της για να τον σώσει. Η Ολγα είναι σε απόγνωση: «Ελπίδα! Παιδί μου», φωνάζει σε κατάσταση σοκ, ενώ ο Αρης νιώθει συγκλονισμένος από την αυτοθυσία της. Την ίδια ώρα, η Νάντια οργανώνει τα γενέθλια του μικρού Γιάννη και κερδίζει την εμπιστοσύνη του.

Η Ρένα ομολογεί στον Αντώνη την αλήθεια για την εγκυμοσύνη της, ενώ η Μυρτώ, στο δωμάτιο του νοσοκομείου, μαθαίνει συγκινημένη πως ο Στέφανος είναι το χαμένο της παιδί. Από την άλλη, ο Στέφανος κατηγορεί την Ολγα για τα εγκλήματά της: «Εσύ τα έκανες όλα, για τα χρήματα! Κατέστρεψες τις ζωές τόσων ανθρώπων, γι’ αυτό θα πεθάνεις μόνη σου όπως σου αξίζει» και εκείνη μη μπορώντας να διαχειριστεί το βάρος της αποκάλυψης και όσων προκάλεσε στην Ελπίδα, προσπαθεί να βάλει τέλος στη ζωή της. Ενας ορκισμένος εχθρός της τη βοηθάει να το πετύχει και έτσι πεθαίνει!

Στο τέλος όλοι αντιμετωπίζουν τα ψέματα που είπαν και τις ευθύνες τους, βρίσκοντας τη δύναμη να προχωρήσουν μετά τα λάθη που έκαναν, ενώ η δικαίωση για όσους αδικήθηκαν, φαίνεται να είναι κοντά. Ενας θάνατος σφραγίζει το τέλος της εκδίκησης του Αρη, αφήνοντας χώρο στη συγγνώμη και την αγάπη.