Παράδεισος των κυριών: «Καλέστε τώρα ένα ασθενοφόρο» - "Τρώει" σφαίρα και πέφτει κάτω αιμόφυρτος!

Οι σοκαριστικές εξελίξεις της επόμενης 13-17/3 εβδομάδας στην σειρά του ALPHA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παράδεισος των κυριών: «Καλέστε τώρα ένα ασθενοφόρο» -

Χαμός αναμένεται να γίνει στα επόμενα 13-17/3 επεισόδια της σειράς του ALPHA, Παράδεισος των κυριών, καθώς η Γεωργία μόλις ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος, ζητά από τον Αγη να αναλάβει τις ευθύνες του, αλλά εκείνος τη διώχνει, αντίθετα ο Πάρης δίνει στήριξη στην κοπέλα, κάτι που βάζει την Πιπίτσα σε άλλες σκέψεις. Την ίδια στιγμή η Βικτώρια βρίσκεται ένα βήμα πριν τη φυλακή, ενώ ο Ντίνος ένα βήμα πριν πάρει πίσω τον «Παράδεισο».

Οι εξελίξεις της επόμενης 13-17/3 εβδομάδας στην σειρά του ALPHA, Παράδεισος των Κυριών

ΔΕΥΤΕΡΑ

Επεισόδιο 96

Η αποκάλυψη που κάνει η Γεωργία στον Αγη ότι είναι έγκυος, τον σοκάρει και ψάχνει να βρει έναν τρόπο για να μην αναλάβει τις ευθύνες του. Την ίδια ώρα η Ειρήνη πιέζει τον Αποστόλη να πουλήσει τον Παράδεισο στον Ντίνο και τον οδηγεί σε βιαστικές κινήσεις. Στο μεταξύ ο Ντίνος και η Μιράντα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να προστατεύσουν τη Ματούλα μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Ο Σωτήρης προσπαθεί με κάθε μέσο να μάθει ποιος κρύβεται πίσω από το θανατηφόρο καλάθι που ήρθε στο τμήμα για τον Θανάση, ενώ τα πρώτα συννεφάκια κάνουν την εμφάνισή τους στη σχέση του Μεμά και της Κούλας, καθώς ο Μεμάς δουλεύει πολύ και το βράδυ πηγαίνει στο σχολείο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βγαίνει συχνά με την κοπέλα. Μετά από μια συζήτηση αποφασίζουν να κάνουν στην άκρη τις υποχρεώσεις τους, για να δώσουν χώρο και χρόνο ο ένας στον άλλον. Στο μεταξύ η Γεωργία μιλάει με τα κορίτσια στο κατάστημα για την εγκυμοσύνη της και ο Βλησσάρης, ο οποίος ανησυχεί, προσπαθεί να μάθει τι έγινε με τη Γεωργία. Ωστόσο τον βλέπει ο Πάρης και παρεξηγεί τη στάση του: «Τι κάνεις εδώ; Σου έχω πει χίλιες φορές ότι η θέση σου είναι στην αποθήκη κι εσύ είσαι εδώ και παρακολουθείς τα κορίτσια. Απολύεσαι», του λέει.

ΤΡΙΤΗ

Επεισόδιο 97

Μετά το συμβάν και βλέποντας τη Γεωργία σ’ αυτά τα χάλια ο Πάρης την καλεί στο γραφείο του: «Δεσποινίς Γεωργία, τι συμβαίνει; Γιατί κλαίτε; Εγινε πάλι κάτι με τον Αγη; Θέλω να μου μιλήσετε. Σε μένα να έχετε εμπιστοσύνη», είναι τα λόγια του. Ετσι η Γεωργία αποκαλύπτει στον Πάρη το μεγάλο της μυστικό: «Είμαι έγκυος, περιμένω το παιδί του Αγη κι εκείνος δεν θέλει να αναλάβει καμία ευθύνη», του ομολογεί. Ο Πάρης την κοιτάζει με συμπόνια: «Γεωργία, αν έχεις αποφασίσει να κρατήσεις το παιδί, εγώ θα είμαι δίπλα σου», της λέει.

Η Γιωργία τον κοιτάζει με ευγνωμοσύνη και τον ρωτάει: «Τι εννοείτε;», ενώ ο Πάρης συνεσταλμένα της απαντάει: «Οικονομικά φυσικά. Ο,τι χρειαστείτε να ξέρετε ότι θα είμαι εδώ για σας», της τονίζει και μάλιστα το εννοεί, καθώς ο Πάρης αρχίζει να φροντίζει τη Γεωργία και να την πηγαίνει ακόμα και στο σπίτι της, κάτι που όπως φαίνεται χαροποιεί την Πιπίτσα, καθώς τον καλοβλέπει για γαμπρό. Στο μεταξύ ο Βλησσάρης αναγκάζεται να ομολογήσει τον λόγο για τον οποίο κρυφάκουγε τη συζήτηση των κοριτσιών και τελικά γλιτώνει την απόλυση. Την ίδια στιγμή η Αμαλία αποφασίζει να λάβει δράση ώστε να βοηθήσει τη Γεωργία ταρακουνώντας τον Αγη: «Καλά, δεν ντρέπεσαι; Γιατί το κάνεις αυτό στην κοπέλα;», τον ρωτάει.

Στο μεταξύ ο Ζήσης παρακινούμενος από τη Βικτώρια, προσπαθεί να πείσει τον Αναγνώστου να διαπράξει ένα έγκλημα που θα διευκολύνει τα σχέδια όλων: «Κανόνισε να τον βγάλεις από τη μέση. Μόνο έτσι θα ησυχάσουμε όλοι κι εσύ περισσότερο που ανά πάσα στιγμή μπορεί να σε δώσει», του λέει, αλλά εκείνος αρνείται κατηγορηματικά: «Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω κάτι τέτοιο. Με έχει μπλέξει, αλλά άνθρωπο δεν σκοτώνω», του ξεκαθαρίζει, όμως η δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται εδώ και καιρό τον κάνει να παραβεί τις αρχές του και να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της Βικτώριας. Ο Χρηστίδης ζητάει να κάνει ένα τηλεφώνημα. Τηλεφωνεί στην Αμαλία, η οποία τον ρωτάει ποιος είναι κι εκείνος απαντάει: «Ο πατέρας σου», αλλά πριν προλάβει να πει κάτι άλλο, η Αμαλία ακούει από την άλλη άκρη της γραμμής πυροβολισμούς και μια φωνή: «Καλέστε τώρα ένα ασθενοφόρο». Ο Χρηστίδης έχει δεχτεί σφαίρα.

Διαβάστε επίσης: Σούπερ αποκλειστικό - Γίνονται εραστές οι...

Οι εξελίξεις της επόμενης 13-17/3 εβδομάδας στην σειρά του ALPHA, Παράδεισος των Κυριών

ΤΕΤΑΡΤΗ

Επεισόδιο 98

Η Αμαλία δεν μπορεί να καταλάβει, ωστόσο είναι σίγουρη ότι κάτι της κρύβουν, μέχρι που ο Ντίνος της αποκαλύπτει: «Υπάρχει ολόκληρο κύκλωμα παράνομων υιοθεσιών και η Βικτώρια είναι μπλεγμένη σ’ αυτό. Ηδη της έχω κάνει μήνυση». Ο Αποστόλης δείχνει στην Ολγα το πιο σκληρό του πρόσωπο: «Δεν πρόκειται να σε αφήσω να με ξεφτιλίζεις έτσι με τον μπάτσο», της λέει. Ο Σωτήρης υποπτεύεται ότι έγινε απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του Χρηστίδη και ψάχνει να βρει τον ένοχο. Την ίδια ώρα, ένα τηλεφώνημα στο σπίτι των Μπουραντάδων δημιουργεί μεγάλη ταραχή στον Χριστόφορο και τη Βικτώρια, καθώς η Πολυξένη τους ενημερώνει:

«Πήρε ένας κύριος και ζήτησε την κυρία Αμαλία. Του είπα ότι δεν είναι εδώ και ρώτησα ποιος την ζητά. Μου απάντησε “ο πατέρας της είμαι”». Στο μεταξύ ο Ντίνος κάνει μήνυση στη Βικτώρια και βγαίνει ένταλμα σύλληψής της, ενώ ο Πασχάλης συλλαμβάνεται επίσης για πλαστοπροσωπία: «Μη φοβάσαι, δεν πρόκειται να μπεις φυλακή. Οι υπεύθυνοι θα πληρώσουν, τα μεγάλα κεφάλια», του λέει ο Βύρωνας. Την ίδια ώρα ο Αποστόλης αιφνιδιάζει την Ειρήνη και της λέει ότι θα πουλήσει τον «Παράδεισο», ενώ λίγο μετά πηγαίνει στην Ολγα και της λέει ορθά-κοφτά ότι δεν πρόκειται να ξαναβγεί από το σπίτι, παρά μόνο μαζί του.

ΠΕΜΠΤΗ

Επεισόδιο 99

Η Αμαλία προσπαθεί να πείσει τον Πάρη να μην αποκαλύψει το φρικτό μυστικό τους στον Αγη, αλλά ένα απρόοπτο «εύρημα» -το γράμμα της Αμαλίας που βρίσκει στο σπίτι της Ντέπυς- θα τον φέρει κοντά στην αλήθεια. Μόλις ο Αγης μαθαίνει για τον βιασμό της Αμαλίας, ορμάει έξαλλος πάνω στον Πάρη αρχίζει να τον χτυπάει με μανία.

Διαβάστε επίσης: «Το παιδί χάθηκε! Απέβαλα» - Το ψέμα της Γεωργίας για να κρατήσει το παιδί του Άγη

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Επεισόδιο 100

Την ίδια ώρα το ενδιαφέρον του Σωτήρη για την Ολγα τον φέρνει και πάλι έξω από το σπίτι της όπου δημιουργεί κι άλλα προβλήματα με τον Αποστόλη, ο οποίος εκμεταλλεύεται την κατάσταση για να αποκτήσει και πάλι το πάνω χέρι. Συνάμα μια έξοδος του Ντίνου, της Μιράντας, της Ζηνοβίας και της Ειρήνης τους επιφυλάσσει μια αναπάντεχη συνάντηση καθώς βλέπουν τη Βικτώρια σε τρυφερές στιγμές με τον Ζήση και αμέσως τηλεφωνεί στην αστυνομία: «Αυτή που ψάχνετε είναι εδώ, ελάτε να τη συλλάβετε», ενημερώνει. Ο Χριστόφορος, μετά το νέο που μαθαίνει από τον Μάρκο, προσπαθεί να κάνει το σωστό και να πείσει τον Αγη να κάνει το ίδιο, ενώ η Αμαλία φτάνει πολύ κοντά στην αλήθεια, για να μάθει τελικά ποιος είναι ο πραγματικός της πατέρας.

Οι εξελίξεις της 13-17/3 εβδομάδας στην σειρά του ALPHA, Παράδεισος των Κυριών