Παγιδευμένοι: Ανατρέπονται όλα και βρίσκεται εκείνος πίσω από τα σίδερα της φυλακής - Συλλαμβάνεται ο...

Οι εξελίξεις της επόμενης 13 & 14/4 εβδομάδας στην σειρά του ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παγιδευμένοι: Ανατρέπονται όλα και βρίσκεται εκείνος πίσω από τα σίδερα της φυλακής - Συλλαμβάνεται ο...

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στα επεισόδια της επόμενης 13 & 14/4 εβδομάδας στην σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι καθώς η δίκη της Αννας ξεκινά κι ενώ ο Αλέκος κάνει τα πάντα για να την καταδικάσει, τελικά βρίσκεται ο ίδιος πίσω από τα σίδερα της φυλακής.

Οι εξελίξεις της επόμενης 13 & 14/4 εβδομάδας στην σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι

ΔΕΥΤΕΡΑ

Επεισόδιο 44

Η μέρα της δίκης της Aννας πλησιάζει. Πρέπει να βρουν αρκετά στοιχεία για να εξασφαλίσουν την αθώωσή της. Ο Αλέκος, όμως, δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια. Εχει ένα σχέδιο να παγιδεύσει την Αννα για να αποδείξει την ενοχή της ως ηθικής αυτουργού, να τη βγάλει εκτός ελέγχου. Ο Ανδρέας και ο Δημήτρης από την άλλη συνεχίζουν τις έρευνες. Ενα νέο στοιχείο έρχεται στην επιφάνεια μετά από μαρτυρία. Είναι μια τρίτη σφαίρα που έπεσε στον τόπο του εγκλήματος. Ο Δημήτρης θα συνεχίσει να ψάχνει μόνος του. Οταν τη βρίσκει, τηλεφωνεί στον φίλο του: «Τη βρήκα. Ειδοποίησε τον Σταύρο να στείλει κλιμάκιο» και όντως έτσι συμβαίνει. Η σφαίρα πάει για βαλλιστική εξέταση προκειμένου να δουν αν έχει πάνω αποτυπώματα και DNA.

Ο Aκης, ο Θοδωρής, η Δανάη, η Νεφέλη και η Λίνα έχουν μπλέξει σε βαθιά νερά. Ο Νώντας τους αναγκάζει πλέον να δουλέψουν γι’ αυτόν και τους βγάζει και πλαστές ταυτότητες. Φυσικά δεν μπορούν να αρνηθούν.
Στο μεταξύ, ο εκβιασμός του Γεράσιμου στην Κλειώ συνεχίζεται. Οταν εκείνη πηγαίνει και τον βρίσκει, τη ρωτάει: «Εμαθες πού είναι το πτώμα;», όμως εκείνη έχει άλλη απάντηση: «Δεν το βρήκα, αλλά βρήκα κάτι πιο σημαντικό, το μυστικό που ενώνει εσένα και τον Αλέκο». Εκείνος συνοφρυώνεται.

«Τι έγινε; Δεν σου αρέσει; Μια γυναίκα δολοφονήθηκε άγρια στο ξύλο από τον άντρα της. Είχε ένα παιδί που χρειάζεται αγάπη και ο άντρας θα ήταν ο εκτελεστής του. Εσύ άλλαξες τα δείγματα DNA που έδειχναν ότι το παιδί είναι δικό σου», του λέει. «Μπορούσε να σκοτώσει το ίδιο του το παιδί. Ηταν ίδιος ο διάβολος. Τον σκότωσα εγώ και δεν μετάνιωσα ούτε λεπτό», της αποκαλύπτει. «Θα επιστρέψω στα Γιάννενα και δεν θα με εμποδίσεις ξανά ούτε θα απειλήσεις την κόρη μου κι εμένα, αλλιώς θα καταστρέψω εσένα και τον Αλέκο με κλειστά μάτια», είναι η δική της απάντηση.

Διαβάστε επίσης: Αρχίζει η δίκη της Άννας - Διαβάστε εδώ την απολογία της πριν προβληθεί στην τηλεόραση

ΤΡΙΤΗ

Επεισόδιο 45

Η μεγάλη μέρα της δίκης της Αννας έχει φτάσει… Ο Αλέκος ετοιμάζεται να δώσει μάχη για να την καταδικάσει, αλλά και ο Δημήτρης είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να την αθωώσει. Η Αννα λέει στην απολογία της: «Κύριε δικαστά, συνειδητοποίησα ότι ο Αγγελος θα το έσκαγε και τον ακολούθησα. Οταν με ανακάλυψε, με σημάδεψε με όπλο. Κατάφερα να του το πάρω και το έστρεψα πάνω του για να αμυνθώ. Ομως δεν τον πυροβόλησα. Κάποιος με χτύπησε στο κεφάλι. Δηλώνω αθώα». Ολοι αγωνιούν για τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης.
Την ώρα της ανακοίνωσης της απόφασης μπαίνει ο Ανδρέας. Η σφαίρα έχει τα δακτυλικά αποτυπώματα του Ηλία και είναι ίδια με τις άλλες σφαίρες που βρέθηκαν στο σπίτι του. Η Αννα αθωώνεται.

Ο Νώντας πιέζει τα παιδιά να συνεργαστούν για τη «δουλειά» στην οποία θέλει να τα μπλέξει. Ενα απρόσμενο γεγονός, όμως, θα τον εκνευρίσει κι αυτό γιατί ο Θοδωρής, η Δανάη και η Λίνα δεν εμφανίζονται καθώς έχουν αναγκαστεί να πάνε στο σπίτι του Σπύρου, όπου οι δικοί τους κάνουν τραπέζι για το αποτέλεσμα της δίκης.
Η Κλειώ σχεδιάζει να φύγει και να γυρίσει στα Γιάννενα. Ο Αλέκος, όμως, και ο Γεράσιμος δεν θέλουν να την αφήσουν, εκείνη κρατάει τον άσο στο μανίκι της.

Ο Αλέκος συνεχίζει να κατηγορεί την Αννα ως δολοφόνο του γιου του. Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης και η Αννα είναι μαζί με τον Σταύρο και συζητούν για την υπόθεση για το ποιος έδωσε την εντολή στον Ηλία για τη δολοφονία του Αγγελου. Ο Ανδρέας καταφθάνει με συγκλονιστικά νέα. «Βρήκαμε στα πράγματα του Ηλία μια κάρτα του Αλέκου που γράφει πάνω τον αριθμό του τηλεφώνου του. Διασταυρώσαμε ότι είναι ο δικός του γραφικός χαρακτήρας. Επιπλέον, μία μέρα πριν τη δηλητηρίαση του Αγγελου στη φυλακή, τραβήχτηκε από τον λογαριασμό της Υβόννης ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό». Την ώρα που ο Αλέκος σκοπεύει να τιμωρήσει την Υβόννη για τον εραστή της, ο Ανδρέας εμφανίζεται, τον συλλαμβάνει και τον οδηγεί στη φυλακή. Μέσα σε όλα, η Αννα λαμβάνει έναν περίεργο φάκελο. Τι περιέχει; Ποιος είναι αυτός που τον στέλνει; Είναι προειδοποίηση ή απειλή;

Διαβάστε επίσης: «Κατάθεση Ψυχής!» - Το "χειροκρότημα" των τουιτεράδων για την Φεντόρουφ