Γλυκάνισος (11/3): Ο Στρατής αποφυλακίζεται! Συλλαμβάνεται ο....

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γλυκάνισος (11/3): Ο Στρατής αποφυλακίζεται! Συλλαμβάνεται ο....

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε σήμερα 11/3 στον Γλυκάνισο (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση), καθώς ο Στρατής αποφυλακίζεται και ο Μπίλι πάει να παραδοθεί. Ωστόσο αναθέτει στον Πωλ να αδειάσει ό,τι έχει στο αμάξι του. Η Ραζάν αποφασίζει να αρνηθεί τη θρησκεία της.

Οι σημερινές 11/3 εξελίξεις του Γλυκάνισου

Επεισόδιο 49

Ο Νικήτας δηλώνει την πρόθεσή του να κάνει μήνυση στον Εκτορα και προσπαθούν όλοι να τον αποτρέψουν. Εκείνος φεύγει θυμωμένος και επισκέπτεται τον Εκτορα στο σπίτι του. Παράλληλα, ο Ευστρατίου συναντιέται κρυφά με τον Μπίλι και του δίνει πολλές και χρήσιμες «συμβουλές». Κι ενώ γίνονται όλα αυτά, η Ραζάν ανακοινώνει στη Φατιμέ ότι δεν θα ξαναφορέσει μαντίλα. Και όσο οι φίλοι του Μπίλι ψάχνουν να δουν ποιος μπορεί να έστειλε το βίντεο, εκείνος εμφανίζεται στο τμήμα έτοιμος να παραδοθεί. Ο Νικήτας αποφεύγει φανερά την Ανθή.

Τι θα δούμε αύριο, Κυριακή 12/3;

Επεισόδιο 50

Παράλληλα, ο Στρατής αποφυλακίζεται, ενώ ο Πωλ επισκέπτεται τον Μπίλι στο κρατητήριο. Εκεί, ο Μπίλι του αναθέτει να βρει ποιος τράβηξε το βίντεο που τον ενοχοποιεί και του ζητάει να εξαφανίσει ό,τι έχει μέσα το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του. Κι όσο ο Στρατής γιορτάζει την επιστροφή του στο σπίτι, ο Πωλ βρίσκει την Αναστασία και την προειδοποιεί ότι ο Μπίλι ψάχνει αυτόν που έστειλε το βίντεο. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Αλίκη εκνευρισμένη με τον Ραφαήλ, παίρνει τους δρόμους με το αμάξι της και πέφτει κυριολεκτικά πάνω στην Ελεάνα.