Κόκκινο ποτάμι (11/3): Η Ιφιγένεια ''λιώνει'' για τα μάτια του Δημοσθένη - Το σχέδιο που ετοιμάζουν

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κόκκινο ποτάμι (11/3): Η Ιφιγένεια ''λιώνει'' για τα μάτια του Δημοσθένη - Το σχέδιο που ετοιμάζουν

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει το Σάββατο 11/3 η σειρά ''Κόκκινο ποτάμι'' με τις εξελίξεις να είναι συνταρακτικές μιας και η Ιφιγένεια είχε κινδυνέψει αρκετά, πλέον όμως βλέπει να έχει ένα στήριγμα...(δείτε εδώ τις αλλαγές για το Β' κύκλο).

Οι σημερινές (11/3) εξελίξεις για το Κόκκινο ποτάμι

Η Ιφιγένεια δεν μπορεί να δεχτεί τα αισθήματά της για τον Δημοσθένη και του ζητάει να φύγει μόνος. Στον Λαγκαδά η ένταση ανάμεσα στους πρόσφυγες και τους γηγενείς μεγαλώνει. Την ίδια ώρα στη Σμύρνη, Ισμέτ και Ασίμ οργανώνουν βομβιστική επίθεση - προκάλυμμα και ο Ισμαήλ προσπαθεί να τους εμποδίσει, ενώ στο Παρίσι ο Ζαχάρωφ επισημαίνει στον Βενιζέλο τους κινδύνους της προκήρυξης των πρόωρων εκλογών. Και οι δύο αγνοούν ότι σχεδιάζεται ήδη η δολοφονία του.

Ο Δημοσθένης δεν αντέχει τον αποχωρισμό και επιστρέφει στο λημέρι. Τους προλαβαίνει πριν φύγουν για το μοναστήρι να πάρουν την εικόνα. Η έκρηξη στην πλατεία της Σμύρνης αναστατώνει τους πάντες. Ο Ισμαήλ διακινδυνεύει για να σώσει ένα παιδί. Συλλαμβάνεται σαν ύποπτος από τον Σταμάτη και παρουσιάζεται στον Στεργιάδη.

Στο Παρίσι, στο Gare de Lyon, όπου ο Βενιζέλος ξεκινά για την επιστροφή του στην Ελλάδα, οι Τρερέπης και ο Κυριάκης τον πυροβολούν επανειλημμένα, αλλά αποτυγχάνουν να τον δολοφονήσουν. Στο μεταξύ, πλησιάζοντας στο μοναστήρι ο Ανδρέας και ο Νικολαΐδης παρακολουθούν εντελώς τυχαία τον Κεμάλ να παραλαμβάνει όπλα από τους μπολσεβίκους.

Οι αποκαλύψεις του Μανούσου Μανουσάκη για τον β κύκλο

«Στην Σμύρνη θα καταλήξει η σειρά εκεί τελειώνει κορυφώνεται αυτό το δράμα του ελληνισμού», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μανούσος Μανουσάκης.