Γλυκάνισος (12/3): Ο Στρατής παίρνει σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή του - Σε σοκ η Ραζάν

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γλυκάνισος (12/3): Ο Στρατής παίρνει σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή του - Σε σοκ η Ραζάν

Στο σημερινό επεισόδιο (12/3), που θα παρακολουθήσουμε για τη σειρά Γλυκάνισος οι εξελίξεις αναμένεται να είναι συνταρακτικές μιας και είχαμε μία νέα σύλληψη μετά την αποφυλάκιση του Στρατή...(δείτε εδώ πως τα πάει η σειρά σε νούμερα).

Οι σημερινές (12/3) εξελίξεις στο Γλυκάνισο

Παράλληλα, ο Στρατής αποφυλακίζεται, ενώ ο Πωλ επισκέπτεται τον Μπίλι στο κρατητήριο. Εκεί, ο Μπίλι του αναθέτει να βρει ποιος τράβηξε το βίντεο που τον ενοχοποιεί και του ζητάει να εξαφανίσει ό,τι έχει μέσα το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του. Κι όσο ο Στρατής γιορτάζει την επιστροφή του στο σπίτι, ο Πωλ βρίσκει την Αναστασία και την προειδοποιεί ότι ο Μπίλι ψάχνει αυτόν που έστειλε το βίντεο. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Αλίκη εκνευρισμένη με τον Ραφαήλ, παίρνει τους δρόμους με το αμάξι της και πέφτει κυριολεκτικά πάνω στην Ελεάνα.

Η αποκάλυψη της πρωταγωνίστριας, Έλενας Πιερίδου για τι ρόλο της

Έχει την πολυτέλεια να κουβαλάει τον εκρηκτικό συνδυασμό ταλέντου και ομορφιάς μαζί. Η Έλενα Πιερίδου που ξεχωρίζει τη φετινή σεζόν στον ρόλο της Ραζάν στον Γλυκάνισο του ΣΚΑΙ, φωτογραφίζεται στο YOU και μιλά για την υπέροχη σχέση με την μαμά και την αδερφή της, Ιφιγένεια, επίσης ηθοποιό, για τον έρωτα, τα όνειρά της καθώς και τα σχέδιά της για το μέλλον...

Τα μελλοντικά της σχέδια δεν περιορίζονται στην Ελλάδα. Κάθε ρόλος για εκείνη είναι ένα στοίχημα και μια πρόκληση. Η Έλενα Πιερίδου έχει στόχους στην ζωή της και θέλει να τους πετύχει...

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Πώς σου έγινε η πρόταση για τον «Γλυκάνισο»;

Μου τηλεφώνησε η Σοφία Δημοπούλου για ένα casting που αφορούσε τη σειρά, έκανα δοκιμαστικό την επόμενη μέρα και μου πρότειναν το ρόλο. Για μένα ήταν ένα στοίχημα, και κάθε νέος ρόλος είναι πρόκληση, γιατί δεν μπορείς να ξέρεις πώς θα εξελιχθεί ή αν θα αρέσει στο κοινό. Είναι πολύ βασικό, πριν κλείσω μια δουλειά, να με ιντριγκάρει το θέμα, να είναι κάτι καινούριο και διαφορετικό.

Εκπλήσσεται ο κόσμος όταν τους συστήνεσαι ως «Έλενα» και όχι ως... «Ραζάν»;

Ακούω και στο «Ραζάν» και στο «Ελένη», που με φωνάζουν κάποιοι από το «Τατουάζ». (γελάει) Υπάρχει η τάση να ταυτίζουν οι τηλεθεατές τον ηθοποιό με το ρόλο, αν και επειδή στις περισσότερες σκηνές φορούσα μαντίλα, πολλοί δεν ήταν σίγουροι όταν με πλησίαζαν.