Σασμός (14/3): Ζωντανή νεκρή η Μαρίνα! Η σημερινή σκηνή με τον σπαραγμό της που θα "λυγίσει" τους τηλεθεατές

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός (14/3): Ζωντανή νεκρή η Μαρίνα! Η σημερινή σκηνή με τον σπαραγμό της που θα

Σοκάρουν οι εξελίξεις στον Σασμό. Το σημερινό 14/3 επεισόδιο πρόκειται να καθηλώσει τους τηλεθεατές, ειδικά μετά τον πυροβολισμό του Αντώνη στο κεφάλι, λίγα λεπτά μετά το τέλος του γάμου του με την Μαρίνα. Τραγική φιγούρα η ίδια, η οποία χάνει τον άντρα της, αφού πρώτα έχασε δυο παιδιά και τον πρώτο της σύζυγό.

Οι σημερινές 14/3 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 97

Ο Αντώνης είναι σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο και η Μαρίνα δεν έχει λείψει ούτε για ένα λεπτό από το πλευρό του. Προσεύχεται μέρα και νύχτα να ξυπνήσει ο Αντώνης της και να συνεχίσουν τη ζωή τους από εκεί που την άφησαν, καθώς όμως δεν βλέπει σημάδια βελτίωσης, απογοητεύεται. «Μαμά, μην εγκαταλείπεις την πίστη σου», της λέει η Αργυρώ και συνεχίζει: «Ο Αντώνης είναι δυνατός άνθρωπος. Ξέρω πως γι’ αυτό τον διάλεξες. Θα συνέλθει, θα το δεις και όλα θα τα θυμάστε σαν ένα κακό όνειρο. Δεν σε άφησε ποτέ και δεν πρόκειται να σε αφήσει ούτε τώρα. Το ξέρω. Ολα θα πάνε καλά». Και η Αργυρώ με τη σειρά της όμως δεν είναι μόνη σε όλο αυτό τον Γολγοθά που περνάει ξανά η οικογένειά της.

Δείτε επίσης: Νέα ψυχρή δολοφονία μετά το πυροβολισμό του Αντώνη; Ο ρόλος του Λευτέρη!

Ο Αστέρης τη στηρίζει με όλη του την καρδιά και εκείνη ηρεμεί με την παρουσία του στο νοσοκομείο. Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός ζητά τη βοήθεια της Νάντιας για να μάθει περισσότερα για τον Φαρμάκη. «Είναι φανερό πως αυτός ο άνθρωπος θέλει να με καταστρέψει. Απειλεί οτιδήποτε υπάρχει γύρω από εμένα και τη Βασιλική, όμως έχω αποφασίσει να μην του κάνω το χατίρι. Πες μου ό,τι ξέρεις. Πρέπει να σώσω την οικογένειά μου», την εκλιπαρεί και το κορίτσι απέναντί του τού υπόσχεται πως θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να τον βοηθήσει. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι εσύ και η γυναίκα σου μου ανοίξατε τόσο εύκολα την πόρτα του σπιτιού σας. Βρήκα μια οικογένεια και αυτό για μένα σημαίνει πολλά. Θα σε βοηθήσω, Μαθιό. Οχι μόνο γιατί σας έχω υποχρέωση αλλά γιατί καταλαβαίνω πως αυτός ο άνθρωπος δεν λειτουργεί με γνώμονα το καλό». Μια νέα συμμαχία λοιπόν φαίνεται πως ξεκινά.

Η Αιμιλία νιώθει ενοχές για όσα συνέβησαν στον Αντώνη και συγκρούεται με τον Λευτέρη. Του λέει πως δεν χρειαζόταν να πάρουν τα πράγματα τέτοια τροπή και πως μέρος της ευθύνης έχει και εκείνος. Επίσης του εξηγεί πως αν ήταν πιο προσεκτικός και εξέταζε τις κινήσεις του Ευθύμη, σίγουρα θα είχε προλάβει το θανατηφόρο χτύπημα τη μέρα του γάμου της Μαρίνας και του Αντώνη. Ο Λευτέρης απλά την ακούει με κατεβασμένο κεφάλι. Στο μεταξύ, οι υποψίες του Παύλου στρέφονται στον Ευθύμη και αποφασίζει να μάθει για ποιον λόγο θέλησε να κόψει το νήμα της ζωής του άντρα της ξαδέλφης του.

Δείτε επίσης: «Ήρθε το τέλος σου!» - Η Μαρίνα σημαδεύει με όπλο τον Ευθύμη!

«Ο Αντώνης Φραγκιαδάκης, Παύλο, δεν είναι ένας αθώος άντρας. Σκότωσε τη γυναίκα της ζωής μου πριν χρόνια. Την πυροβόλησε και μαζί της πυροβόλησε και τη ζωή μας, τα όνειρά μας. Ομως δεν ήμουν εγώ αυτός που έριξε τη σφαίρα. Δεν θα το έκανα ποτέ», υποστηρίζει για να τον παραπλανήσει, αλλά ο Παύλος δεν είναι σίγουρος πως ο φίλος του τού λέει την αλήθεια. Συνεχίζει λοιπόν, στο πίσω μέρος του μυαλού του να κάνει σκέψεις. Λίγο αργότερα, η Τζένη κάνει μια σημαντική ανακοίνωση στον Νικηφόρο. «Ο,τι και να πεις θα έχεις δίκιο. Δεν σου φέρθηκα όπως σου άξιζε. Επρεπε να είμαι ειλικρινής μαζί σου και όχι να εκμεταλλευτώ την καλή σου καρδιά. Σε είδα με τη Νάντια και ζήλεψα. Δεν άντεχα τη σκέψη να είναι μαζί σου εκείνη και όχι εγώ. Το ομολογώ, ήταν ό,τι χειρότερο έχω σκεφτεί να κάνω ποτέ. Ομως θα σε απαλλάξω και από την παρουσία μου και από τα συναισθήματά μου, που δεν με αφήνουν να πάω μπροστά. Θα φύγω, Νικηφόρε, για να μπορέσεις κι εσύ να συνεχίσεις τη ζωή σου», θα του πει.

Εκείνος θα ζητήσει φυσικά εξηγήσεις και η παιδική του φίλη θα του αποκαλύψει πως σε λίγο καιρό θα φύγει για πάντα από την Κρήτη. «Ισως είναι καλύτερα έτσι για όλους μας. Θα πάω στον Καναδά, στους γονείς μου. Ισως αυτό θα έπρεπε να έχω κάνει μετά τον θάνατο της γιαγιάς μου, αλλά έμεινα γιατί νόμιζα πως θα συμβεί κάτι μεταξύ μας. Είχα ανάγκη την αγάπη σου αλλά καταλαβαίνω ότι ήταν λάθος». Ο Νικηφόρος θα σκύψει το κεφάλι, μη έχοντας τι να της πει. «Απλά δεν ήθελα τα πράγματα να πάρουν τέτοια τροπή», θα ψελλίσει τελικά.