Παράδεισος των Κυριών: «Αγάπη μου επιτέλους μπορούμε να παντρευτούμε!» - Ένας γάμος φέρνει την δυστυχία

«Από σήμερα κιόλας αρχίζω τις διαδικασίες για να κάνουμε τον γάμο μας όσο πιο γρήγορα γίνεται

Παράδεισος των Κυριών: «Αγάπη μου επιτέλους μπορούμε να παντρευτούμε!» - Ένας γάμος φέρνει την δυστυχία

Όπως αναφέρει το περιοδικό Tv24 για την σειρά ο Παράδεισος των Κυριών, ο Ντίνος με τη Μιράντα, επιτέλους, είναι ελεύθεροι να προχωρήσουν σε γάμο. Το διαζύγιο με τη Λιζέτα έχει βγει και πλέον δεν τους εμποδίζει τίποτα να παντρευτούν.

Από την Μαρία Μεταξητινού

Η Λιζέτα πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη για να βρει τη μικρή Ειρήνη, καθώς η Βικτώρια την έχει «φυγαδεύσει» σε ένα ίδρυμα. Την ίδια στιγμή η Αμαλία δεν αφήνει τον Ντίνο σε ησυχία και δεν χάνει λεπτό χωρίς να του υπενθυμίζει το πόσο τον αγαπάει, ενώ ο Ντίνος της ξεκαθαρίζει για άλλη μια φορά: «Σε παρακαλώ μη με πλησιάζεις. Η Μιράντα είναι η γυναίκα της ζωής μου». Η Αμαλία απογοητευμένη του λέει: «Εντάξει Ντίνο, υποφέρω όμως να είσαι δίπλα μου και να μην μπορώ να σε αγγίξω. Θα φύγω από το γραφείο και θα πάω με τον Μάρκο».

Την ίδια ώρα ο Ντίνος τα λέει όλα στη Μιράντα κι εκείνη έξαλλη πιάνει την Αμαλία: «Ο Ντίνος μού τα λέει όλα. Θέλουμε να φτιάξουμε τη ζωή μας, γιατί δεν μας αφήνεις;», είναι τα λόγια της και τσακώνονται άσχημα.

Στο μεταξύ η Μιράντα έχει υποψίες ότι μπορεί να έχει βγει το διαζύγιο του Ντίνου και η Λιζέτα να το κρύβει και δεν αργεί η στιγμή που οι υποψίες της επιβεβαιώνονται. Ο Βίκτωρας φτάνει στον «Παράδεισο» και τους δίνει την πιο ευχάριστη είδηση: «Ντίνο, είσαι ελεύθερος. Δεν υπάρχει κανένας γάμος με τη Λιζέτα. Το διαζύγιο σου έχει βγει εδώ και καιρό, απλά για κάποιους λόγους που θα ανακαλύψουμε η Λιζέτα σού το έκρυβε», του λέει. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας: «Αγάπη μου επιτέλους, μπορούμε να παντρευτούμε», της ανακοινώνει και η Μιράντα κλαίει από χαρά. Αμέσως αρχίζουν να κάνουν σχέδια: «Από σήμερα κιόλας αρχίζω τις διαδικασίες για να κάνουμε τον γάμο μας, όσο πιο γρήγορα γίνεται», της λέει.

Παράδεισος των Κυριών: «Αγάπη μου επιτέλους μπορούμε να παντρευτούμε!» - Ένας γάμος φέρνει την δυστυχία

Στο μεταξύ το νέο του γάμου της Μιράντας με τον Ντίνο γίνεται η πρώτη είδηση στον «Παράδεισο» κι ενώ όλοι χαίρονται με τη χαρά του ζευγαριού, ο Αμαλία με τον Μάρκο πέφτουν στα «μαύρα πανιά»! Την ίδια στιγμή η Ειρήνη πέφτει πρόσωπο με πρόσωπο στη Θεσσαλονίκη με τη Λιζέτα, η οποία της αποκαλύπτει: «Ηρθα να πάρω τη μικρή. Το μετάνιωσα που την άφησα», ισχυρίζεται και η Ειρήνη της απαντάει με αυστηρό ύφος: «Ασε τον Ντίνο με τη Μιράντα να υιοθετήσουν το παιδί και φύγε», ενώ αμέσως ειδοποιεί τον Ντίνο ότι η Λιζέτα είναι στη Θεσσαλονίκη για να πάρει το κοριτσάκι. Κι ο Ντίνος δεν χάνει καιρό, φεύγει κι αυτός για τη Θεσσαλονίκη, ώστε να προλάβει πριν η Λιζέτα το πάρει και εξαφανιστεί.

Παράδεισος των Κυριών: Η Πιπίτσα κάνει προξενιά στη Γεωργία

Η Γεωργία δεν μπορεί να κρατήσει ένα τόσο μεγάλο μυστικό και αποκαλύπτει στους γονείς της ότι δεν έχει ρίξει το παιδί. Μόλις το ακούει η Πιπίτσα γίνεται έξαλλη: «Θα πάμε μαζί και θα το ρίξεις. Τι θα κάνεις με ένα παιδί ανύπαντρη; Ποιος θα σε πάρει εσένα;», της λέει και γίνεται χαμός στην οικογένεια των Γιαννόπουλων. Ο Μάρκος όμως παίρνει τη θέση της Γεωργίας και έξαλλος φωνάζει: «Σκάσε επιτέλους Πιπίτσα, η Γεωργία θα κάνει ό,τι θέλει». Ετσι η Πιπίτσα σκαρφίζεται ένα άλλο σχέδιο. Να παντρέψει άρον-άρον τη Γεωργία, ώστε να «φορτώσει» το παιδί σε άλλον και της φέρνει προξενιό έναν ευκατάστατο και καλό κύριο, όπως της λέει, πολλά χρόνια μεγαλύτερό της, φέρνοντας τη Γεωργία σε απόγνωση!