Αυτή η νύχτα μένει (17/03): Πέφτουν τα πιάτα από τα χέρια της - Η Νίτσα βλέπει μπροστά της τον...

Οι αποψινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αυτή η νύχτα μένει (17/03): Πέφτουν τα πιάτα από τα χέρια της - Η Νίτσα βλέπει μπροστά της τον...

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο αποψινό 17/3 επεισόδιο της σειράς Αυτή η νύχτα μένει, καθώς η χαρά που νιώθει ο Γιώργης για την εξέλιξη της σχέσης του με τη Νίτσα και την οικογένεια που τον αγκαλιάζει τον εμποδίζει να αντιληφθεί ότι το έδαφος είναι πυρωμένο.

Διαβάστε επίσης: Αυτή η νύχτα μένει: Άγρια βασανιστήρια για την Ζέτα - Επιστρέφει ο αδίστακτος πρώην της

Οι αποψινές 17/3 εξελίξεις της σειράς Αυτή η νύχτα μένει

Επεισόδια 55 + 56

Ο Αλέξανδρος αδυνατεί να κατανοήσει την αλλαγή στάσης του Σταματιάδη και η Φωτεινή συνεχίζει την πορεία της στο αδιέξοδο. Ο Ντόκος παραδίνεται στην εμμονή του για τη Ζέτα και ψάχνει ίχνη της την ίδια ώρα που ο Διαγόρας εμφανίζεται απειλητικός στη Διαμάντω αναζητώντας απαντήσεις στα δικά του σκοτεινά ερωτήματα. Η Ζέτα δυσκολεύεται από την απουσία του Σταύρου και η προσπάθεια του Στρατή να την ξαναφέρει κοντά του αποδεικνύεται ολέθρια. Ο Χρήστος αποφασίζει να κάνει ένα μεγάλο βήμα και ζητά τη συναίνεση της Βάσως.

Η απόφαση του ALPHA για την σειρά

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real, φαίνεται πως το κοινό θα απογοητευτεί, καθώς το φινάλε πλησιάζει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λοιπόν, σε οριστικό φινάλε της σειράς "Αυτή η νύχτα μένει" αποφάσισε να προχωρήσει ο ALPHA στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Παρότι αρχικά υπήρχαν κάποιες σκέψεις για επέκταση και την επόμενη σεζόν της σειράς που αναβιώνει την ατμόσφαιρα των μπουζουκιών τη δεκαετία του '80, τελικά το κανάλι αποφάσισε να βάλει τέλος στη "Νύχτα", που μένει σε μία σεζόν.

Ο ALPHA βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις για τη νέα σειρά που θα πάρει τη θέση της "Νύχτας" στο καθημερινό slot μετά τον Σασμό στις 22:30. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κανάλι θα συνεχίσει τη συνεργασία με τον τηλεοπτικό παραγωγό της "Νύχτας", Διονύση Παναγιωτάκη, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει και τη διαδοχική σειρά. Το δυνατό καστ της σειράς με πρωταγωνιστές τον Βασίλη Μπισμπίκη, τον Γιάννη Στάνκογλου, την Ηλιάνα Μαυρομάτη, τον Γιάννη Τσορτέκη αποχαιρετά το Αγρίνιο και το νυχτερινό κέντρο "Όνειρο", ενώ κάποιοι έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις για νέες παραγωγές μυθοπλασίας.

Παρά τις αλλεπάλληλες αλλαγές, η σειρά δια χειρός Θάνου Αλεξανδρή, που αρχικά μεταδιδόταν Δευτέρα και Τρίτη, στη συνέχεια προστέθηκε μία επιπλέον μέρα μετάδοσης και τελικά μετακινήθηκε κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, κράτησε το κοινό της, που βρήκε "καταφύγιο" απέναντι στο ριάλιτι.