Μαίρη Μαίρη Μαίρη (17/3): Το παιχνίδι της ζήλιας συνεχίζεται - Ο Γιώργος φτάνει στα άκρα με την "ερωμένη" του

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μαίρη Μαίρη Μαίρη (17/3): Το παιχνίδι της ζήλιας συνεχίζεται - Ο Γιώργος φτάνει στα άκρα με την

Λίγο πριν την Γη της Ελιάς στο κανάλι του MEGA (δείτε εδώ τις αποψινές εξελίξεις) παίζει η σειρά Μαίρη Μαίρη Μαίρη το βράδυ της Παρασκευής 17/3, για να ελαφρύνει το κλίμα και να διασκεδάσει τους τηλεθεατές οι οποίοι περιμένουν να μάθουν τι θα συμβεί στο νέο επεισόδιο.

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε σήμερα (17/3) στο Μαίρη Μαίρη Μαίρη

Μαίρη (Νίκη Λάμη): Επιστρέφοντας στο σπίτι της βρίσκει στην είσοδο τον Βύρωνα (Γιώργης Παρταλίδης) μεθυσμένο, να την εκλιπαρεί να τα ξαναβρούν. Θα λυγίσει η Μαίρη στη θέα ενός τόσο εpωτευμένου άντρα;

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Η Μαίρη και ο Γιώργος συνεχίζουν το γελοίο παιχνίδι της ζήλιας. Ο Γιώργος με την ανύπαρκτη εpωμένη του, την Λόλα και η Μαίρη με τον ανύπαρκτο εpαστή της, τον Απόλλωνα. Πού θα φτάσει όλο αυτό και πόσο κακό θα κάνει στη σχέση τους;

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): Δεν ξέρει πώς να αντιμετωπίσει την ξαφνική ασθενοφοβία που έχει πιάσει τον άντρα της μετά το έμφραγμα του συνομήλικου φίλου του. Οι φόβοι του γίνονται όλο και πιο υπερβολικοί...

Φανερά αδυνατισμένη η Κατερίνα Ζαρίφη, πρωταγωνίστρια της σειράς

Η Κατερίνα Ζαρίφη εδώ και μερικά χρόνια, από τότε που ξεκίνησε ο κορωνοϊός, έχει δει μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της. Έχει χάσει αρκετά κιλά και συγκεκριμένα 20, όπως αποκάλυψε σε παλαιότερη συνέντευξη της.

Παρόλα αυτά, το μυστικό της δεν είναι η δίαιτα αλλά να βαφτίσεις την δίαιτα, διατροφή. Η ίδια είχε αποκαλύψει πως δεν ακολουθούσε κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα, απλά ξεκίνησε να προσέχει τι τρώει και κυρίως να έκοψε το φαγητό απέξω.

«Το μυστικό μιας πετυχημένης δίαιτας είναι να την βαφτίσεις διατροφή και όχι δίαιτα. Αν κάνεις ένα στραβοπάτημα μη σε πάρει από κάτω», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Σε νέα ανάρτηση που πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κατερίνα Ζαρίφη (που είναι σε νέα σχέση) πόζαρε από το Στρασβούργο και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό, αφού φαίνεται η αλλαγή στην εμφάνιση της.