Παράδεισος των κυριών: «Δεν έιναι σίγουρο ότι ο Μάρκος θα...» - Σοκάρει το spoil που έδωσε ο Χρήστος Πλαϊνης

Προσοχή τηλεθεατές!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Παράδεισος των κυριών: «Δεν έιναι σίγουρο ότι ο Μάρκος θα...» - Σοκάρει το spoil που έδωσε ο Χρήστος Πλαϊνης

Το μεσημέρι της Κυριακής (19/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» βρέθηκε καλεσμένο ο Χρήστος Πλαϊνης. Ο γνωστός ηθοποιός, που στην φετινή τηλεοπτική σεζόν τον απολαμβάνουμε στην δραματική σειρά του ALPHA, «Παράδεισος των κυριών» μίλησε για την επαγγελματική του πορεία.

Μεταξύ άλλων ο Χρήστος Πλαϊνης αναφέρθηκε και στην συμμετοχή του στην σειρά, αλλά και στις εξελίξεις (δείτε εδώ την απόφαση του καναλιού), που θα ακολουθήσουν σε βάθος χρόνου, με τον χαρακτήρα που ενσαρκώνει.

Η αποκάλυψη του Χρήστου Πλαϊνη για τον Παράδεισο των Κυριών

«Δεν ζηλεύει. Ο Μάρκος δεν πίστεψε ποτέ ότι θα να είναι με τη Μιράντα και δεν το είχε και ξεκάθαρο πώς θα ήθελε να είναι μαζί της. Με τη Μιράντα ταίριαξε περίεργα, διαφορετικά οπότε δεν ζηλεύει. Δεν είναι ένα συναίσθημα που το νιώθει.

Την αγαπάει, την εκτιμάει, είναι ερωτευμένος μαζί της και θέλει να είναι καλά εκείνη και βλέποντας ότι εκείνη είναι καλά, κάνει την υπέρβαση και είναι εντάξει με αυτό. Είναι ο άνθρωπος από το μέλλον! Δεν είναι σίγουρο εάν θα σώσει το γάμο του με την Πιπίτσα γιατί ήδη της έχει πει μια φορά να χωρίσουν. Νομίζω ότι έρχονται δύσκολες μέρες στην οικογένεια», ανέφερε ο ηθοποιός για τη σειρά.

Οι εξελίξεις της εβδομάδας 20/3 έως 24/3 στην σειρά Παράδεισος των κυριών

Δευτέρα 20/3 - Επεισόδιο 101

Ο Ντίνος, έξαλλος με την Ντέπυ, προσπαθεί να καταλάβει γιατί του είπε ψέματα για ακόμη μια φορά και ζητάει το γράμμα της Αμαλίας, αλλά τελικά και πάλι δεν καταφέρνει να μάθει τι του έγραφε. Στο μεταξύ ο Πασχάλης αθωώνεται και επιστρέφει με τον Βύρωνα στο μαγαζί του, όπου όλοι τον καλοδέχονται μετά την περιπέτεια που πέρασε, ενώ έννοια της Μιράντας παραμένει η Ματούλα, καθώς οι ώρες που περνάνε, αυξάνουν την ανησυχία της.

Η Ολγα βρίσκεται στην πιο όμορφη και πιο δύσκολη θέση που έχει βρεθεί ποτέ στη ζωή της, καθώς περιμένει να αποδεσμευτεί από τον Αποστόλη. Από την άλλη ο Αποστόλης, πιεζόμενος από την Ειρήνη, φτάνει στον Παράδεισο, για να κάνει μια ανέλπιστη πρόταση στον Ντίνο: «Λοιπόν, Παπακώστα, το αποφάσισα, δεν το θέλω το παλιομάγαζο. Χάρισμά σου. Σου το πουλάω τώρα», του λέει, αλλά ο Ντίνος τον αντιμετωπίζει με καχυποψία. Ωστόσο η μητέρα του τον πιέζει να δεχτεί την πρόταση του Αποστόλη και να μη φοβάται ότι θα μπλέξει για ακόμη μια φορά.

Τρίτη 21/3 - Επεισόδιο 102

Λίγο αργότερα ο Αποστόλης θέλοντας να εκδικηθεί τη Σύρμω που τον είχε χαστουκίσει, πηγαίνει στη σπιτονοικοκυρά του Πασχάλη και της προτείνει: «Θέλω να αγοράσω όλο το κτίριο. Το ζαχαροπλαστείο με το σπίτι και τον φούρνο και ό,τι άλλο έχεις». Εκείνη δέχεται, ενώ ο Αποστόλης σκέφτεται να τους βάλει ένα μεγάλο ποσό για ενοίκιο, ώστε να τους αναγκάσει να φύγουν.

Τα νέα της Ολγας ταράζουν έντονα τη Σύρμω και μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Μεμά, καθώς η Κούλα του ζητάει να χωρίσουν: «Μεμά, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε μαζί, είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι, με άλλα όνειρα και άλλους στόχους», του λέει. Στο μεταξύ η Ειρήνη ανακαλύπτει ότι ο Ντίνος είχε κάποια στιγμή ερωμένη την Ντέπυ και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της, ενώ η Ντέπυ αποκτά έναν καινούριο θαυμαστή, που δεν είναι άλλος από τον Αποστόλη.

Δείτε επίσης: «Πως μου μιλάς έτσι; Πρόσεχε!» - Μιράντα και Αμαλία πιάνονται μαλλί με μαλλί

Τετάρτη 22/3 - Επεισόδιο 103

Η Ντέπυ και ο Αποστόλης γίνονται κρυφά εραστές και μάλιστα καταλήγουν να περάσουν όλη τη μέρα μαζί. Την ίδια ώρα ο Μάρκος δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του και γίνεται για πρώτη φορά βίαιος με τον Αγη, με τον οποίο φτάνουν να έρθουν στα χέρια. Στο μεταξύ η οικογένεια του Πασχάλη περνάει μεγάλη ταραχή, καθώς μαθαίνει ότι τους διώχνουν από το σπίτι και το ζαχαροπλαστείο, ενώ η Πιπίτσα πιέζει τη Γεωργία να ρίξει το παιδί: «Δεν έχεις άλλη επιλογή. Δεν θα καταστρέψεις τη ζωή σου. Ποιος θα σε πάρει χαλασμένη με ένα μωρό, για πες μου;», την αποθαρρύνει και η Γεωργία παίρνει μια σημαντική απόφαση, να κρατήσει κρυφά το παιδί και να πει σε όλους ότι απέβαλε.

Ο Ντίνος έρχεται σε σύγκρουση με την Ειρήνη και τη Ζηνοβία για το θέμα της Ντέπυς, αλλά η Μιράντα για ακόμα μια φορά του δείχνει πόσο πολύ τον αγαπάει. Η έρευνα του υπαστυνόμου Γιαμαλή προχωράει και φέρνει στην επιφάνεια νέα στοιχεία, με τον κλοιό να στενεύει για τη Βικτωρία. Στο μεταξύ ο Μάρκος μαθαίνει την προτροπή της Πιπίτσας στην κόρη τους και γίνεται έξαλλος: «Πώς τολμάς και λες στο παιδί να κάνει κάτι τέτοιο; Ντροπή σου» της λέει, αλλά την ίδια ώρα και ο Αγης «σκοτώνεται» με τον Χριστόφορο, ο οποίος θέλει να πουλήσει το σπίτι τους: «Δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσω να κάνεις κάτι τέτοιο», του τονίζει και ο Χριστόφορος του εξηγεί: «Το σπίτι θα πουληθεί, θα πάρετε όλοι το μερίδιό σας και κυρίως η Βικτώρια και θα ξεμπερδεύουμε».

Την ίδια ώρα η Δάφνη λέει στον Αγη να πάνε τη Γεωργία στον γιατρό της να κάνει έκτρωση, ενώ η Λιζέτα κάνει ξανά την εμφάνισή της στη ζωή του Ντίνου, έχοντας μάλιστα μαζί της και κάποιον από την Αμερική. «Γύρισα να πάρω πίσω τη μικρή Ειρηνούλα. Δεν είμαι τόσο άκαρδη να την αφήσω στα ιδρύματα», ισχυρίζεται.

Δείτε επίσης: Σούπερ αποκλειστικό - Γίνονται εραστές οι...

Παράδεισος των κυριών εξελίξεις εβδομάδας

Πέμπτη 23/3 - Επεισόδιο 104

Ενόψει της ανοιξιάτικης περιόδου, ο Ντίνος προβαίνει σε μια επαγγελματική κίνηση που εξαγριώνει τον Πάρη και ταράζει τις ισορροπίες στο μαγαζί. Συγχρόνως η Λιζέτα δεν σταματά να κινεί τα νήματα βάσει των συμφερόντων της, ενώ η Βικτώρια πατά για ακόμη μια φορά πάνω στην ανάγκη των άλλων ώστε να εξυπηρετήσει τους δικούς της σκοπούς.

Παράλληλα, η υγεία της Ντέπυς φαίνεται κλονισμένη, ενώ ο Αποστόλης υποβαθμίζει το πρόβλημά της: «Δεν είναι τίποτα, θα ζαλίστηκες από το ποτό που ήπιαμε χθες το βράδυ», την καθησυχάζει. Την ίδια στιγμή η Πιπίτσα ανακαλύπτει στην τσάντα του Στέφανου 20.000 δραχμές και ρωτάει επίμονα τον γιο της πού τα βρήκε. Ο Στέφανος πιεσμένος από τους γονείς του, τους αποκαλύπτει: «Τα κέρδισα στα χαρτιά. Δεν παίζω, μόνο μία φορά το έκανα», τους εξηγεί και ο Μάρκος τρελαίνεται. Η Λιζέτα στο μεταξύ πηγαίνει στο βρεφοκομείο για να πάρει τη μικρή, ενώ ο Ντίνος μόλις το μαθαίνει τρέχει να την προλάβει.

Παρασκευή 24/3 - Επεισόδιο 105

Η Γεωργία αποκαλύπτει το μεγάλο της μυστικό στη Ζαχαρούλα: «Δεν έχω χάσει το παιδί. Είπα ψέματα σε όλους ότι απέβαλα. Δεν μπορούσα να το κάνω, Ζαχαρούλα», της εμπιστεύεται και εκείνη προσπαθεί μάταια να τη βοηθήσει. Από την άλλη, η φιλική σχέση που έχει αναπτύξει με τον Πάρη προκαλεί μεγάλη ανησυχία στον Αγη, καθώς φοβάται ότι μπορεί να συμπεριφερθεί και σ’ αυτήν όπως και στην Αμαλία και ζητά από την αδελφή του να επέμβει: «Αμαλία, κάνε κάτι, ο Πάρης γυροφέρνει τη Γεωργία και φοβάμαι ότι θα πάθει τα ίδια με σένα», της τονίζει.

Την ίδια ώρα ο Ντίνος στην προσπάθειά του να εντοπίσει τη Λιζέτα, έρχεται αντιμέτωπος με τη Βικτώρια, η οποία του λέει απροκάλυπτα ψέματα, για άλλη μια φορά… Στο μεταξύ η Ολγα μετά από καιρό αποφασίζει να πάει στο τμήμα για να δει τον Σωτήρη και να του πει την απόφαση που πήρε για τον γάμο της, η αντίδρασή του όμως δεν είναι αυτή που περίμενε, καθώς ο Σωτήρης της αποκαλύπτει: «Αποφασίσαμε με τη γυναίκα μου να κάνουμε μια ακόμα προσπάθεια να σώσουμε τον γάμο μας». Την ίδια στιγμή η αδιαθεσία της Ντέπυς θα τη φέρει πιο κοντά με τον Αποστόλη, ο οποίος τη μεταφέρει στο νοσοκομείο, όπου ο γιατρός της ανακοινώνει τα δυσάρεστα: «Δυστυχώς, έχετε σοβαρό πρόβλημα στο κεφάλι. Φοβάμαι ότι είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση».