Παράδεισος των κυριών (22/3): «Δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσω να κάνεις κάτι τέτοιο» - Ο Αγης "σκοτώνεται" με τον Χριστόφορο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παράδεισος των κυριών (22/3): «Δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσω να κάνεις κάτι τέτοιο» - Ο Αγης

Καταιγιστικό είναι το σημερινό 22/3 επεισόδιο της σειράς Παράδεισος των κυριών. Η Ντέπυ και ο Αποστόλης γίνονται κρυφά εραστές και μάλιστα καταλήγουν να περάσουν όλη τη μέρα μαζί.

Οι σημερινές 22/3 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 103

Την ίδια ώρα ο Μάρκος δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του και γίνεται για πρώτη φορά βίαιος με τον Αγη, με τον οποίο φτάνουν να έρθουν στα χέρια. Στο μεταξύ η οικογένεια του Πασχάλη περνάει μεγάλη ταραχή, καθώς μαθαίνει ότι τους διώχνουν από το σπίτι και το ζαχαροπλαστείο, ενώ η Πιπίτσα πιέζει τη Γεωργία να ρίξει το παιδί: «Δεν έχεις άλλη επιλογή. Δεν θα καταστρέψεις τη ζωή σου. Ποιος θα σε πάρει χαλασμένη με ένα μωρό, για πες μου;», την αποθαρρύνει και η Γεωργία παίρνει μια σημαντική απόφαση, να κρατήσει κρυφά το παιδί και να πει σε όλους ότι απέβαλε.

Δείτε επίσης: «Πως μου μιλάς έτσι; Πρόσεχε!» - Μιράντα και Αμαλία πιάνονται μαλλί με μαλλί

Ο Ντίνος έρχεται σε σύγκρουση με την Ειρήνη και τη Ζηνοβία για το θέμα της Ντέπυς, αλλά η Μιράντα για ακόμα μια φορά του δείχνει πόσο πολύ τον αγαπάει. Η έρευνα του υπαστυνόμου Γιαμαλή προχωράει και φέρνει στην επιφάνεια νέα στοιχεία, με τον κλοιό να στενεύει για τη Βικτωρία. Στο μεταξύ ο Μάρκος μαθαίνει την προτροπή της Πιπίτσας στην κόρη τους και γίνεται έξαλλος: «Πώς τολμάς και λες στο παιδί να κάνει κάτι τέτοιο; Ντροπή σου» της λέει, αλλά την ίδια ώρα και ο Αγης «σκοτώνεται» με τον Χριστόφορο, ο οποίος θέλει να πουλήσει το σπίτι τους: «Δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσω να κάνεις κάτι τέτοιο», του τονίζει και ο Χριστόφορος του εξηγεί: «Το σπίτι θα πουληθεί, θα πάρετε όλοι το μερίδιό σας και κυρίως η Βικτώρια και θα ξεμπερδεύουμε».

Την ίδια ώρα η Δάφνη λέει στον Αγη να πάνε τη Γεωργία στον γιατρό της να κάνει έκτρωση, ενώ η Λιζέτα κάνει ξανά την εμφάνισή της στη ζωή του Ντίνου, έχοντας μάλιστα μαζί της και κάποιον από την Αμερική. «Γύρισα να πάρω πίσω τη μικρή Ειρηνούλα. Δεν είμαι τόσο άκαρδη να την αφήσω στα ιδρύματα», ισχυρίζεται.

Δείτε επίσης: Σούπερ αποκλειστικό - Γίνονται εραστές οι...

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 104

Ενόψει της ανοιξιάτικης περιόδου, ο Ντίνος προβαίνει σε μια επαγγελματική κίνηση που εξαγριώνει τον Πάρη και ταράζει τις ισορροπίες στο μαγαζί. Συγχρόνως η Λιζέτα δεν σταματά να κινεί τα νήματα βάσει των συμφερόντων της, ενώ η Βικτώρια πατά για ακόμη μια φορά πάνω στην ανάγκη των άλλων ώστε να εξυπηρετήσει τους δικούς της σκοπούς.

Παράλληλα, η υγεία της Ντέπυς φαίνεται κλονισμένη, ενώ ο Αποστόλης υποβαθμίζει το πρόβλημά της: «Δεν είναι τίποτα, θα ζαλίστηκες από το ποτό που ήπιαμε χθες το βράδυ», την καθησυχάζει. Την ίδια στιγμή η Πιπίτσα ανακαλύπτει στην τσάντα του Στέφανου 20.000 δραχμές και ρωτάει επίμονα τον γιο της πού τα βρήκε. Ο Στέφανος πιεσμένος από τους γονείς του, τους αποκαλύπτει: «Τα κέρδισα στα χαρτιά. Δεν παίζω, μόνο μία φορά το έκανα», τους εξηγεί και ο Μάρκος τρελαίνεται. Η Λιζέτα στο μεταξύ πηγαίνει στο βρεφοκομείο για να πάρει τη μικρή, ενώ ο Ντίνος μόλις το μαθαίνει τρέχει να την προλάβει.