Ο Παράδεισος των Κυριών (24/3): «Δεν έχω χάσει το παιδί, είπα ψέματα σε όλους ότι απέβαλα» - Στη φόρα το μεγάλο μυστικό

Οι αποψινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των Κυριών (24/3): «Δεν έχω χάσει το παιδί, είπα ψέματα σε όλους ότι απέβαλα» - Στη φόρα το μεγάλο μυστικό

Το βράδυ της Παρασκευής 24/3 προβλέπεται συναρπαστικό και γι' αυτό έχουν φροντίσει οι πρωταγωνιστές της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών, καθώς θα γίνουν μεγάλες αποκαλύψεις. Η Γεωργία αποκαλύπτει όλη την αλήθεια, αλλά φαίνεται πως ο κίνδυνος είναι πολύ μεγάλος για εκείνη, αφού πέφτει μέχρι και ο Άγης ζητά την βοήθεια της Αμαλίας για να δώσει ένα τέλος σε όλο αυτό το δράμα (δείτε εδώ το spoiler για την σχέση της Όλγας με τον Γιάμαλη).

Όλα όσα θα δούμε απόψε (24/3) στον Παράδεισο των Κυριών

Η Γεωργία αποκαλύπτει το μεγάλο της μυστικό στη Ζαχαρούλα: «Δεν έχω χάσει το παιδί. Είπα ψέματα σε όλους ότι απέβαλα. Δεν μπορούσα να το κάνω, Ζαχαρούλα», της εμπιστεύεται και εκείνη προσπαθεί μάταια να τη βοηθήσει. Από την άλλη, η φιλική σχέση που έχει αναπτύξει με τον Πάρη προκαλεί μεγάλη ανησυχία στον Αγη, καθώς φοβάται ότι μπορεί να συμπεριφερθεί και σ’ αυτήν όπως και στην Αμαλία και ζητά από την αδελφή του να επέμβει: «Αμαλία, κάνε κάτι, ο Πάρης γυροφέρνει τη Γεωργία και φοβάμαι ότι θα πάθει τα ίδια με σένα», της τονίζει.

Την ίδια ώρα ο Ντίνος στην προσπάθειά του να εντοπίσει τη Λιζέτα, έρχεται αντιμέτωπος με τη Βικτώρια, η οποία του λέει απροκάλυπτα ψέματα, για άλλη μια φορά… Στο μεταξύ η Ολγα μετά από καιρό αποφασίζει να πάει στο τμήμα για να δει τον Σωτήρη και να του πει την απόφαση που πήρε για τον γάμο της, η αντίδρασή του όμως δεν είναι αυτή που περίμενε, καθώς ο Σωτήρης της αποκαλύπτει: «Αποφασίσαμε με τη γυναίκα μου να κάνουμε μια ακόμα προσπάθεια να σώσουμε τον γάμο μας». Την ίδια στιγμή η αδιαθεσία της Ντέπυς θα τη φέρει πιο κοντά με τον Αποστόλη, ο οποίος τη μεταφέρει στο νοσοκομείο, όπου ο γιατρός της ανακοινώνει τα δυσάρεστα: «Δυστυχώς, έχετε σοβαρό πρόβλημα στο κεφάλι. Φοβάμαι ότι είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση».

Η Γεωργία ζητάει από τον Πάρη να την παντρευτεί!

Η Γεωργία αποφασίζει να κρατήσει το παιδί ενώ έχει ν’ αντιμετωπίσει την Πιπίτσα, η οποία της φέρνει γαμπρό στο σπίτι και κανονίζει τραπέζια. Η κοπέλα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού Tv24 για την σειρά Παράδεισος των Κυριών, απελπισμένη κάνει μια αναπάντεχη πρόταση στον Πάρη!

Από την Μαρία Μεταξητινού

Στο σπίτι της Γεωργίας επικρατεί μεγάλη αναταραχή και όχι μόνο για το θέμα της Γεωργίας, καθώς ο Στέφανος, που έχει μπλέξει με την χαρτοπαιξία, χάνει το εξάμηνό του στη σχολή. Την ίδια στιγμή η Πιπίτσα βρίσκει την κατάλληλη γι’ αυτή λύση αναφορικά με την κόρη της τη Γεωργία και την εγκυμοσύνη της. Θέλοντας να την αποκαταστήσει, της βρίσκει γαμπρό έναν μεσήλικα καλοστεκούμενο, όπως λέει, και μάλιστα κανονίζει να του κάνει τραπέζι στο σπίτι για το προξενιό. Ο Μάρκος παίρνει για άλλη μια φορά μεγάλη απογοήτευση, αλλά και ταραχή για όλα όσα κανονίζει η γυναίκα του, ενώ η Γεωργία κλαίει απαρηγόρητη: «Δεν τον θέλω, δεν θέλω να παντρευτώ κανέναν. Μόνη μου θα κρατήσω το παιδί», φωνάζει και ο Μάρκος της συμπαραστέκεται: «Δεν είσαι μόνη σου, κορίτσι μου, έχεις εμένα και τον αδελφό σου, που είμαστε δίπλα σου», την καθησυχάζει.

Παράδεισος των Κυριών: «Θέλεις να καταστρέψεις την ζωή σου;» - Η Γεωργία ζητάει από τον Πάρη να την παντρευτεί!

Στο μεταξύ ο Χριστόφορος προσπαθεί για μια ακόμα φορά να πείσει τον Αγη να αναλάβει τις ευθύνες του και αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο για τον οποίο επιμένει: «Δεν μπορεί να έχεις ένα παιδί χωρίς να έχει το όνομά σου. Δεν θέλω το εγγόνι μου να είναι αγνώστου πατρός. Να έχει οικογένεια και περιουσία και να μην το έχεις αναγνωρίσει. Αυτό δεν θα το επιτρέψω να γίνει», του τονίζει.

Διαβάστε επίσης: Παράδεισος των κυριών: «Δεν έιναι σίγουρο ότι ο Μάρκος θα...» - Σοκάρει το spoil που έδωσε ο Χρήστος Πλαϊνης

Παράλληλα ο Πάρης βλέποντας τόσο χάλια τη Γεωργία, την πλησιάζει και για άλλη μια φορά την παρηγορεί: «Δεσποινίς Γεωργία, μην κάνετε έτσι, τι μπορώ να κάνω για εσάς;», τη ρωτάει και η Γεωργία του κάνει μια αναπάντεχη πρόταση: «Σας παρακαλώ, θέλω να με παντρευτείτε», του λέει και ο Πάρης μένει άναυδος: «Τι είναι αυτά που λέτε, δεσποινίς Γεωργία; Αυτό καταλαβαίνετε ότι δεν μπορεί να γίνει», της απαντάει και η Γεωργία επιμένει: «Δεν θα κάνουμε κανονικό γάμο. Απλά να παντρευτούμε και μετά αμέσως μπορούμε να χωρίσουμε», του προτείνει. Ο Πάρης όμως της εξηγεί: «Δεν γίνεται να το κάνουμε αυτό, θέλεις να καταστρέψεις τη ζωή σου; Το ίδιο έκανα κι εγώ. Η Αμαλία με παντρεύτηκε γιατί ήταν έγκυος. Ο γάμος ήταν λευκός. Εξάλλου είμαι ακόμα ερωτευμένος με την Αμαλία. Γεωργία, κοίταξε να προχωρήσεις στη ζωή σου, μην κάνεις τα ίδια λάθη που έκανα», είναι τα λόγια του.

Λίγο αργότερα η Γεωργία πηγαίνει στο σπίτι των Μπουραντάδων, αποφασισμένη να κάνει μια τελευταία κουβέντα με τον Αγη και του μιλάει σκληρά: «Αγη, δεν σε έχω ανάγκη, θα γεννήσω το παιδί μου, είτε μόνη μου είτε με κάποιον άλλον», του λέει και ο Αγης γίνεται κουρέλι. Αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι κάνει κακό στους ανθρώπους γύρω του γιατί δεν έχει πάρει από πουθενά αγάπη και βρίσκει παρηγοριά στα λόγια της Ματούλας.