Ποιος Παπαδόπουλος (27/3): «Τι παλαβομάρα ετοιμάζει πάλι;» - Χαμός στην βίλα των Παπαδοπουλαίων

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ποιος Παπαδόπουλος (27/3): «Τι παλαβομάρα ετοιμάζει πάλι;» - Χαμός στην βίλα των Παπαδοπουλαίων

Νέα εβδομάδα με νέα επεισόδια για την κωμική σειρά του ΑΝΤ1, «Ποιος Παπαδόπουλος», που θα αναστατωθεί ολόκληρη η βίλα της οικογένειας. Θα δούμε ίντριγκες, τσακωμούς, ερωτικές απογοητεύσεις, αλλά και νέα "βάσανα".

Στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε εδώ πως πήγε από τηλεθέαση), στο κατάστημα των Από Καρδιάς, η Άντζυ κάνει συνεχώς παρατηρήσεις και υποχρεώνει τις γυναίκες να φοράνε μέχρι και σκουφάκια για λόγους υγιεινής, κάνοντας την Περιστέρα όλο και πιο έξαλλη με την κυριαρχική συμπεριφορά της, ενώ δεν παραλείπει να κάνει παρατήρηση ακόμα και στην Μελίνα για τα βαζάκια της.

Αναλυτικά οι σημερινές (27/3) εξελίξεις στην σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος»

Επεισόδιο 40

O Αλέξανδρος επιστρέφει σπίτι μετά το ατύχημα και η Μελίνα, ψύχραιμη πλέον, απαιτεί εξηγήσεις από τον Αρίστο για το τι έκανε στην αντιπροσωπεία με την Ντιάνα. Έτσι κι αυτός αναγκάζεται να της πει όλη την αλήθεια για το πώς βρήκε λεφτά για να δώσει πίσω στην Ντιάνα ένα μέρος του χρέους του, προς μεγάλη έκπληξη της Μελίνας που δεν θα μπορούσε ούτε να φανταστεί ότι όλο αυτό έχει σχέση με τον αδερφό του Αρίστου, τον Περικλή, τον οποίο έχουν να συναντήσουν εδώ και χρόνια.

Στο μεταξύ, ο Θάνος συνεχίζει επίμονα τις προσπάθειες να πείσει την Εριέττα να είναι πάλι μαζί του χωρίς καμία επιτυχία και τελικά ο Αλέξανδρος θα του δώσει μια τρελή ιδέα για να την κατακτήσει ξανά που μπορεί και να λειτουργήσει.

Στο κατάστημα των Από Καρδιάς, η Περιστέρα, η Μάρθα και η Ρούλα δουλεύουν πλέον με πλήρη υγειονομική στολή χωρίς να λείπουν οι συνεχείς εντάσεις με την Άντζυ, η οποία όμως μόλις δει τυχαία τον Γιάννη θα γοητευτεί τρελά και θα ψάχνει ευκαιρία να τον ξανασυναντήσει.

Τι θα δούμε αύριο 28/3

Επεισόδιο 41

Ο Γιάννης περιφέρεται τριγύρω στην βίλα πάνω στο νέο του πατίνι, που αγόρασε με τα τελευταία λεφτά που του έμειναν από τα βεγγαλικά, και φυσικά δεν παραλείπει να υπενθυμίζει συνεχώς σε όλους ότι είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού σπάζοντας όλο και πιο πολύ τα νεύρα του Αρίστου.

Η Βιβή γίνεται λάστιχο ανάμεσα στα σπίτια των Παπαδόπουλων και των Χρηστίδιδων προσπαθώντας να τους εξυπηρετήσει όλους όσο καλύτερα μπορεί. Στο σχολείο, η Εριέττα ξεκαθαρίζει στον Θάνο ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα μεταξύ τους και αυτός, με τις συμβουλές του «γερόλυκου» Θανάση, αποφασίζει να περάσει στην αντεπίθεση και να την κάνει να ζηλέψει.

Στο κατάστημα των Από Καρδιάς, η Άντζυ αποφασίζει να κάνει την κίνησή της με τον Γιάννη, ο οποίος αρχικά δεν καταλαβαίνει τις προθέσεις αλλά σταδιακά κολακεύεται και μπλέκει στα δίχτυα της! Ο Αρίστος γνωρίζει επιτέλους στην Μελίνα τον αδερφό του τον Περικλή και διεκδικεί δυναμικά την αντιπροσωπεία του από την Ντιάνα.. Ο Γιάννης περιφέρεται τριγύρω στην βίλα πάνω στο νέο του πατίνι, που αγόρασε.