Γη της Ελιάς: Φόβος για την υγεία της Ισμήνης - Δυστυχώς...

Σε ψυχολογική κατάρρευση μετά την προδοσία του Κωνσταντίνου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Φόβος για την υγεία της Ισμήνης - Δυστυχώς...

Όσο φτάνουμε προς το τέλος του δεύτερου κύκλου τόσο πιο καθηλωτικές είναι οι εξελίξεις στην σειρά του MEGA, Γη της Ελιάς. Ερωτικά σκάνδαλα, χωρισμοί, γάμοι και θάνατοι θα είναι μερικές από τις σκηνές που θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια.

Βέβαια, δεν θα μείνουμε μόνο σε αυτά. Όπως έχει ανακοινωθεί αλλά όχι επίσημα, η σειρά θα βγει στον αέρα και με τρίτη σεζόν. Βέβαια, ορισμένοι ηθοποιοί θα μας αποχαιρετήσουν οριστικά φέτος - δείτε δυο από αυτούς.

Μέχρι ωστόσο να φτάσουμε στο σημείο να δούμε τα φινάλε των πρωταγωνιστών, θα μας απασχολήσει έντονα - μεταξύ άλλων - και ο χωρισμός της Ισμήνης με τον Κωνσταντίνο, λίγο μετά τον γάμο τους. Η κόρη του Λυκούργου έμαθε για την διπλή ζωή του άντρα της.

Ανακαλύπτοντας το κινητό του, έμαθε τα πάντα για την μαφία του Δημοσθένη. Δηλαδή για τα ναρκωτικά και την διακίνηση που κάνουν τόσο καιρό...

Δείτε επίσης: «Λυπάμαι αλλά δεν μπορούμε να είμαστε μαζί» - Την αφήνει σύξυλη!

Φόβοι για την υγεία της Ισμήνης στην Γη της Ελιάς

Έχοντας επιστρέψει στο σπίτι του πατέρα της, η Ισμήνη κλείνεται όλο και περισσότερο στον εαυτό της. Παρόλο που λέει πως δεν την έχει επηρεάσει ο χωρισμός της με τον Κωνσταντίνο, κανείς δεν την πιστεύει. Μάλιστα, δεν έχει αποκαλύψει σε κανέναν τον πραγματικό λόγο του διαζυγίου της. Το "μότο" της είναι πως χώρισαν λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων.

Μπορεί να την πρόδωσε, όμως τον αγαπάει ακόμα. Βέβαια, είναι κάτι που όπως είπε στον ίδιο θα της περάσει... Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες θα αργήσει να γίνει αυτό...

Δείτε επίσης: Η χαρά τους "μαυρίζει" - Η Μαρίνα μένει έγκυος όμως δυστυχώς...

Όπως αναφέρει spoiler, η Ισμήνη καταρρέει καθημερινά ψυχολογικά και υπάρχει φόβος να πέσει σε κατάθλιψη. Ο Λυκούργος, βλέποντας την τρέμει στην ιδέα. Δυστυχώς, τα πράγματα είναι δύσκολα.