Ο Παράδεισος των Κυριών: «Είσαι ή δεν είσαι ο πατέρας μου;» - Η Αμαλία καταρρέει μπροστά στον Χριστόφορο

Οι εβδομαδιαίες (3/4 -7/4) εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των Κυριών: «Είσαι ή δεν είσαι ο πατέρας μου;» - Η Αμαλία καταρρέει μπροστά στον Χριστόφορο

Ο Ντίνος, κυρίαρχος πλέον του «Παραδείσου», προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες μεταξύ της Μιράντας και της Αμαλίας. Την ίδια στιγμή ο Πάρης έρχεται αντιμέτωπος με τον πατέρα του και για πρώτη φορά τον βάζει στη θέση του, ενώ στη θέση της βάζει την Πιπίτσα και ο Μάρκος για τη Γεωργία. Αυτά είναι μόνο λίγα από όσα θα ακολουθήσουν με την νέα εβδομάδα στη σειρά του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών.

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις (3/4 - 7/4) του Παράδεισου των Κυριών

Δευτέρα 3/4

Η Λιζέτα προσπαθεί να πείσει τον Ντίνο να την αφήσει να φύγει με την Ειρηνούλα για την Αμερική και έχει την υποστήριξη από ανθρώπους που δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί, όπως της Ζηνοβίας και της Ειρήνης, οι οποίες τελικά πείθονται ότι η Λιζέτα θέλει πραγματικά το παιδί, καθώς τις διαβεβαιώνει: «Δεν θέλω την επιχείρηση, θέλω μόνο να πάρω το παιδί με τον Μάικ», ισχυρίζεται.

Ο Μάρκος παίρνει μια μεγάλη απογοήτευση και περνάει μεγάλη ταραχή, καθώς μαθαίνει ότι η Πιπίτσα ετοιμάζει προξενιά για τη Γεωργία, αλλά και ότι ο Στέφανος έχει χάσει το εξάμηνό του στην σχολή.

Την ίδια στιγμή η Ολγα με τον Πάρη στριμώχνουν τον Αποστόλη για το θέμα του ακινήτου που στεγάζεται ο Παράδεισος, καθώς ο Πάρης έχει στο μυαλό του αυτό που του είπε ο Ντίνος: «Ψάξε να βρεις την αλήθεια». Στο μεταξύ ο Ντίνος έρχεται σε σύγκρουση με την Αμαλία για την απόλυση της Μιράντας: «Δεν φταίει η Μιράντα, εγώ την ανάγκασα να έρθει μαζί μου στη Θεσσαλονίκη. Ηταν κάτι επείγον και δεν πρόλαβε να ειδοποιήσει», της εξηγεί. Την ίδια ώρα και τα προβλήματα για τη Φωφώ διογκώνονται, καθώς πλέον διαπιστώνει ότι ο άντρας της την απατάει. Παράλληλα ο Πασχάλης με την οικογένειά του αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις και σκέφτονται μέχρι και να φύγουν.

Η Βικτώρια πηγαίνει στο σπίτι του Ζήση για να κρυφτεί, αλλά η αστυνομία φτάνει εκεί και συλλαμβάνει τον Ζήση για τη δολοφονία του Αναγνώστου. Η Βικτώρια κρύβεται και βρίσκεται εγκλωβισμένη στο σπίτι του, ενώ για άλλη μια φορά καταφέρνει να γλιτώσει.

Διαβάστε επίσης: Spoiler "φωτιά" από Τσούτσα & Πανάδη - Ο γάμος που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Τρίτη 4/4

Στο μεταξύ ο Ντίνος αποκαλύπτει στον Μάρκο κάποια μεγαλεπήβολα σχέδια που έχει για τον «Παράδεισο», εκείνος όμως διαφωνεί με τον τρόπο που θέλει να τα πετύχει: «Νομίζω ότι δεν είναι καθόλου καλή ιδέα και θα μας βάλει σε πολλά έξοδα», του τονίζει. Την ίδια ώρα η Αμαλία με τη Μιράντα προσπαθούν να επιβληθούν η μια στην άλλη, με αφορμή το καλό του μαγαζιού, ενώ η Φωφώ βρίσκεται μπροστά σε δίλημμα για το αν πρέπει να καταγγείλει τον άντρα της για μοιχεία ή να κάνει πίσω, για το καλό της οικογένειάς της. Ο Πάρης έρχεται αντιμέτωπος με καινούρια δεδομένα που αφορούν τον πατέρα του, καθώς ανακαλύπτει τα πλαστά έγγραφα για τα ακίνητα και αποφασίζει να βρει όλη την αλήθεια πίσω από αυτά και γενικότερα για ό,τι έχει κάνει πίσω από την πλάτη τη δική του και της μητέρας του. Παράλληλα, η Πίπιτσα πεπεισμένη ότι αυτή γνωρίζει το καλύτερο για τη Γεωργία, κάνει τα πάντα για να την αποκαταστήσει με τον γαμπρό που της βρήκε. Μάλιστα ετοιμάζει τραπέζι για τον γαμπρό, φέρνοντας την κόρη της στην απελπισία. Ωστόσο η Γεωργία έχει άλλα σχέδια για τον εαυτό της. Η κοπέλα πηγαίνει και βρίσκει τον Πάρη: «Μου είχατε πει ότι θα είστε δίπλα μου και θα με βοηθήσετε σε ό,τι χρειαστεί. Θέλω τη βοήθειά σας. Θέλω να παντρευτούμε. Να κάνουμε έναν λευκό γάμο, μόνο και μόνο για να γεννήσω το παιδί μου και μετά θα είστε ελεύθερος», του προτείνει. Ο Πάρης τα χάνει με την πρόταση της Γεωργίας και αρνείται: «Δεν γίνεται να το κάνουμε αυτό. Θα καταστρέψετε τη ζωή σας. Αυτό έκανα κι εγώ με την Αμαλία και βλέπετε τώρα. Εξάλλου είμαι ακόμα ερωτευμένος με την Αμαλία. Γεωργία, πρέπει να βρεις τον τρόπο να συνεχίσεις τη ζωή σου», είναι τα λόγια του.

Ο Χριστόφορος πιέζει τον Αγη να δεχτεί τη Γεωργία και το παιδί. Η Βικτώρια δεν το βάζει κάτω και για μια ακόμα φορά στέλνει να σκοτώσουν τον Χρηστίδη.

Τετάρτη 5/4

Παράλληλα, ο Αποστόλης συνειδητοποιεί για πρώτη φορά ότι έχει σχέση με τη χήρα του γιου του και η Μιράντα έχει μια απαίτηση από τον Ντίνο που τον αιφνιδιάζει: «Μόλις πάρεις τον “Παράδεισο” θέλω να απολύσεις την Αμαλία. Φαντάζομαι ότι μπορείς να μου κάνεις αυτή τη χάρη», του λέει. Ωστόσο ο Ντίνος δεν συμφωνεί μαζί της: «Δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα. Η Αμαλία είναι πολύ καλή στη δουλειά της και τη χρειαζόμαστε. Μιράντα, άλλο τα προσωπικά μας και άλλο η δουλειά και η Αμαλία έχει να προσφέρει πολλά στον μαγαζί», υποστηρίζει και την απογοητεύει.

Την ίδια ώρα ο Χριστόφορος προσπαθεί για ακόμα μια φορά να πείσει τον Αγη να αναλάβει τις ευθύνες του και του αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο για τον οποίο επιμένει: «Κατάλαβέ το, δεν θέλω το εγγόνι μου να είναι αγνώστου πατρός. Εχει όνομα και πρέπει να το αναγνωρίσεις. Ανήκει στην οικογένειά μας, έχει πατέρα και περιουσία. Δεν πρόκειται να το δεχτώ ποτέ», του τονίζει.

Η Γεωργία φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση τον Πάρη και η Ζηνοβία πιέζει τη Φωφώ να προχωρήσει τη μήνυση κατά του συζύγου της για μοιχεία. Συγχρόνως η Ολγα μαθαίνει την αλήθεια για το κτίριο του «Παραδείσου». Ανακαλύπτει ότι ανήκε στον Αριστείδη και ότι είχε πλαστογραφηθεί η υπογραφή της, ενώ παράλληλα ανακαλύπτει ότι ο «Παράδεισος» πουλήθηκε και μάλιστα την ίδια στιγμή που ο Αποστόλης δίνει τα χέρια με τον Ντίνο, κάτι που θα μάθει και ο Πάρης και θα γίνει έξω φρενών. Το καινούριο δολοφονικό σχέδιο της Βικτώριας μπαίνει σε εφαρμογή και ο «απεσταλμένος» της, που είναι ένας ξάδελφος της Ματούλας, βρίσκεται έξω από το δωμάτιο του νοσοκομείου που νοσηλεύεται ο Θανάσης με σκοπό να τον σκοτώσει, αλλά ο Χρηστίδης ήδη το έχει σκάσει.

Πέμπτη 6/4

Στο μεταξύ η Κούλα θέλοντας να κερδίσει πίσω τις φίλες της, περνάει ένα δύσκολο βράδυ με τη Σύρμω και τον Πασχάλη, ενώ η Ολγα και ο Πάρης περιμένουν τον Αποστόλη για να ξεκαθαρίσουν επιτέλους τι συμβαίνει με τον «Παράδεισο».

Ενα απρόοπτο γεγονός που συμβαίνει κατά τη διάρκεια της αναμονής τους τούς ταράζει, καθώς πηγαίνει ο Γιαμαλής και τους ενημερώνει: «Συγγνώμη για την απρόοπτη επίσκεψή μου. Ηθελα να σας ενημερώσω ότι ο Χρηστίδης το έσκασε και κυκλοφορεί ελεύθερος, να έχετε τον νου σας». Αντί όμως να τους απομακρύνει, τους φέρνει πιο κοντά στο να φτιάξουν σιγά-σιγά τη σχέση που είχαν παλιότερα οι δυο τους. Παράλληλα, στη σχέση του Ντίνου και της Μιράντας εμφανίζονται τα πρώτα σύννεφα.

Θα καταφέρουν να τα διώξουν ή η απόσταση των απόψεων είναι τόσο μεγάλη που δεν μπορεί να γεφυρωθεί; Την ίδια στιγμή ο Χρηστίδης πηγαίνει στο σπίτι των Μπουραντάδων, όπου πέφτει πάνω στην Αμαλία: «Ηθελα να σου πω κάτι πολύ σημαντικό σχετικά με τον πατέρα σου», αρχίζει να της λέει, αλλά δεν προλαβαίνει να συνεχίσει καθώς η αστυνομία ήδη έχει φτάσει κι εκείνος εξαφανίζεται. Η Αμαλία μιλάει στους δικούς της γι’ αυτή τη συνάντηση και στην οικία Μπουραντά υπάρχει μεγάλη αναστάτωση. Η Αμαλία αμέσως ζητάει εξηγήσεις: «Τι ήθελε να μου πει αυτός ο άνθρωπος; Τι μου κρύβετε κι εμένα; Πείτε μου ποια πραγματικά είμαι; Είσαι ή δεν είσαι ο πατέρας μου και η θεία μου… είναι θεία μου; Θα τρελαθώ, ας μιλήσει κάποιος», τους φωνάζει. Κανείς όμως δεν της λέει την αλήθεια και για άλλη μια φορά της λένε ψέματα και της μιλάνε για φάρσες και παρεξηγήσεις.

Διαβάστε επίσης: Η Ντέπυ νεκρή! Ύποπτοι για τον φόνο Ντίνος, Απόστολος, Άγης και Χριστόφορος

Παρασκευή 7/4

Ο Χριστόφορος κινδυνεύει να χάσει την αγάπη και την εκτίμηση της Αμαλίας, ενώ εκείνη νιώθει προδομένη από όλους. Την ίδια στιγμή ο Ντίνος λέει ένα ψέμα στη Μιράντα για να συναντήσει την Αμαλία και ο Αποστόλης συνειδητοποιεί για πρώτη φορά πόσο μεγάλο κακό έχει κάνει στον γιο του, καθώς σε ένα ξέσπασμά του ο Πάρης τού λέει: «Ποτέ δεν με αγάπησες. Ποτέ δεν με έκανες να νιώσω παιδί σου». Παράλληλα και η Γεωργία βάζει στη θέση του τον Αγη: «Δεν σε έχω ανάγκη, θα γεννήσω το παιδί μου, είτε μόνη μου είτε με κάποιον άλλον», του ξεκαθαρίζει κι εκείνος για πρώτη φορά αισθάνεται τόσο άσχημα απέναντί της και καταρρακωμένος βρίσκει παρηγοριά στα λόγια της Ματούλας. Στο μεταξύ ο Χρηστίδης δείχνει αποφασισμένος να καταστρέψει τη Βικτώρια, ενώ εκείνη οργανώνει το σχέδιο που θα τη βοηθήσει να απαλλαγεί οριστικά από τον Ζήση. Ο Χρηστίδης μπαίνει κρυφά στο σπίτι των Μπουραντάδων, ενώ η Βικτώρια που παρίστανε τη χτυπημένη, εμφανίζεται χωρίς το μακιγιάζ που είχε κάνει και ο Χριστόφορος καταλαβαίνει ότι για άλλη μια φορά τον κορόιδεψε: «Γιατί τόσα ψέματα, Βικτώρια;», τη ρωτάει.