Η Γη της Ελιάς (3/4): «Είμαι έγκυος» - Του δίνει το τεστ εγκυμοσύνης στο χέρι και εκείνος "παγώνει"

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Γη της Ελιάς (3/4): «Είμαι έγκυος» - Του δίνει το τεστ εγκυμοσύνης στο χέρι και εκείνος

Σοκ θα προκαλέσουν οι σημερινές 3/4 εξελίξεις της σειράς του Mega, Γη της Ελιάς. Απόψε θα παρακολουθήσουμε να ανακοινώνεται μια εγκυμοσύνη που θα φέρει μεγάλες ανατροπές τα επόμενα επεισόδια - δείτε όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας πριν προβληθούν.

Οι σημερινές 3/4 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 144

Η Ισμήνη αποφασίζει να μη μιλήσει σε κανέναν για την πραγματική αιτία που άφησε τον Κωνσταντίνο και επιμένει στον ισχυρισμό ότι χώρισε με τον Κωνσταντίνο λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων, ενώ παράλληλα παλεύει να διαχειριστεί τα συναισθήματά της, βλέποντας τη ζωή της να διαλύεται. Στην πραγματικότητα αγαπάει τον Κωνσταντίνο ακόμα αλλά είναι αποφασισμένη, όσο κι αν την πονάει, να δώσει οριστικό τέλος.

Δείτε επίσης: Ένας αυτοκτονεί και άλλος δολοφονείται - Τέλος από την Γη της Ελιάς για 7 πρωταγωνιστές

Την ίδια στιγμή η Ασπασία αποφασίζει να ορθώσει ανάστημα απέναντι στον Δημοσθένη και του επιβάλλει την παρουσία της Δήμητρας στο σπίτι τους: «Αυτό είναι και σπίτι μου και θα έρχεται όποιος θέλει χωρίς να σε ρωτήσω. Τη Δήμητρα τη θέλω κοντά μου, μου κάνει καλό, σου το είχα πει. Αν δεν θέλεις να τη βλέπεις να σηκώνεσαι να φεύγεις εσύ», είναι τα λόγια της. Λίγο αργότερα ο Δημοσθένης, υπό άκρα μυστικότητα, πουλάει τους ελαιώνες του στην Ιουλία: «Σ’ ευχαριστώ και όπως είπαμε. Τάφος. Θα πω ότι το μετάνιωσα και δεν πούλησα σε κανέναν», της λέει.

Παράλληλα η Μαργαρίτα, η Αθηνά, η Χάιδω και ο Λυκούργος επιστρέφουν στη Μάνη. Ο Λυκούργος συνειδητοποιεί πως η κόρη του μετακόμισε πάλι στο πατρικό της και δεν έχει ιδέα τι έχει μεσολαβήσει: «Ισμήνη, τι έγινε; Γιατί σε βρίσκω εδώ; Μήπως λείπει ταξίδι ο Κωνσταντίνος και ήρθες να μείνουμε μαζί;», τη ρωτάει, αλλά η Ισμήνη του εξηγεί ότι με τον Κωνσταντίνο τελειώσανε. Η Ειρήνη το σκάει από το σπίτι της και εξομολογείται στον Λεωνίδα πως πηγαίνει ακόμα στο σχολείο, ενώ η Δήμητρα εντοπίζει νέες ζωγραφιές της Φιλιώς που καθρεφτίζουν τον ψυχισμό της μικρής, αναγκάζοντας τον Κουράκο και τον Μιχάλη να αναλάβουν δράση.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 145

Ο Δημοσθένης και η Ασπασία ψάχνουν την Ειρήνη, ενώ ο Φίλιππος και η Βασιλική τούς λένε ψέματα για να την καλύψουν. Μετά τις καινούριες ζωγραφιές που ανακάλυψε η Δήμητρα στο δωμάτιο της Φιλιώς, ο εισαγγελέας δίνει άδεια παρακολούθησης του σπιτιού με κρυφές κάμερες, ενώ η Αλκμήνη ψάχνει σπίτι για να μετακομίσει με την Αντωνία. Την ίδια ώρα η Ευτυχία και ο Γιώργης διαλέγουν προσκλητήρια γάμου, ενώ η Μυρτάλη προτείνει στον Αλέξη να ανοίξουν δικό τους εστιατόριο: «Σιγά μην κάτσεις να έχεις τον Χρήστο πάνω από το κεφάλι σου αφεντικό. Ασε που άμα φύγεις θα το κλείσει, ποιος θα μαγειρεύει πιο καλά από σένα;», τον ξεσηκώνει.

Διαβάστε επίσης: Δυστυχώς αποχωρεί... - Ανακοινώνει σε όλους πως φεύγει από την Μάνη

Την ίδια στιγμή ο Δημοσθένης ενημερώνει τον Στάθη ότι θα κρατήσει τον ελαιώνα του: «Ξάδελφε, το αποφάσισα, θα τις κρατήσω τις ελιές. Γιατί να τις πουλήσω; Δεν έχω καμία ανάγκη. Αρα μπορείς να συνεχίσεις να δουλεύεις και μάλιστα επ’ αόριστον», του λέει και ο Στάθης παίρνει μια ανάσα. Στο μεταξύ η Αθηνά επισκέπτεται τον Μιχάλη και, τρομοκρατημένη, τον παρακαλά: «Μιχάλη, πρέπει να με βοηθήσεις. Δέχομαι απειλητικά τηλεφωνήματα από κάποιον που θέλει να με σκοτώσει. Φοβάμαι πολύ»!