Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (3/4): Και όμως! Η Μαρμώ έχει ερωτικό θαυμαστή

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (3/4): Και όμως! Η Μαρμώ έχει ερωτικό θαυμαστή

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει τη Δευτέρα 3/4 η σειρά ''Χαιρέτα μου τον πλάτανο'' με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές λίγο μετά την απόφαση της Μαρμώς να αποδράσει...(δείτε εδώ τις εβδομαδιαίες εξελίξεις).

Οι σημερινές (3/4) εξελίξεις για τη σειρά ''Χαιρέτα μου τον πλάτανο''

Επεισόδιο 143

Κανείς δεν θέλει να βοηθήσει στην απόδραση του Βάρσου από το ψυχιατρείο, εκτός από την Κατερίνα, που είναι αποφασισμένη να μην αφήσει τη Μάρμω να τα βγάλει πέρα μόνη της. Ο Τζώρτζης και ο Κανέλλος είναι ενθουσιασμένοι και προετοιμάζονται για τον ρόλο του πατέρα, αλλά όταν πιάνουν τη Χρύσα οι πόνοι, ο πανικός και ο τρόμος έρχονται να αντικαταστήσουν τον ενθουσιασμό τους.

Ο Ηλίας και ο Σώτος κρύβονται στο σπίτι του Χαραλάμπη, αλλά η διαμονή τους μόνο ευχάριστη δεν είναι, αφού έρχονται στο φως αλήθειες που μπορεί να τους κάψουν. Η πρώην αστυνομική αρχή του τόπου κρυφακούει και μαθαίνει τα πάντα για τη διαδρομή του Φαμπερζέ, από την Ιταλία ώς τον Πλάτανο και τα χέρια του μπακάλη. Τι θα κάνει όμως, όταν μάθει ότι στη συγκάλυψη της κλοπής εμπλέκεται και ο ίδιος του ο γιος;

Επεισόδιο 144: Τρίτη 4/4

Μεγάλη συγκίνηση επικρατεί στο χωριό, με τη γέννηση του μωρού της Χρύσας. Κι ενώ όλοι ετοιμάζονται να πάνε να ευχηθούν στη νέα οικογένεια, η Καλλιόπη ετοιμάζεται να δρομολογήσει το σχέδιό της μήπως και καταφέρουν ο Ηλίας και ο Σώτος να δούνε άσπρη μέρα στα συναισθηματικά τους. Η Αγγέλα, πάλι, δεν βλέπει την ώρα να κάνει την επιτυχία και πάνω στην απελπισία της ζητάει τη βοήθεια του… Λουλούδη, για να ανέβει στην πίστα.

Βοήθεια θέλει και η Μάρμω όμως, αφού το σχέδιό της για την απόδραση του Βάρσου έχει αποτύχει και ο ψυχάκιας της καρδιάς της βρίσκει ένα νέο σχέδιο, που, όμως, πετυχαίνει μόνο κατά το… ήμισυ. Τι θα κάνει η Φιλιώ, όταν η Καλλιόπη της πει πως ο Ηλίας αγνοείται; Τι δουλειά έχει ο Λουλούδης πίσω στον Πλάτανο και με ποιο τρόπο θα τους αναστατώσει πάλι όλους;