Σασμός (4/4): «Η Έλενα ήταν η γυναίκα που...» - Καταρρέει η Θοδώρα στην αποκάλυψη "βόμβα" του Λευτέρη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (4/4): «Η Έλενα ήταν η γυναίκα που...» - Καταρρέει η Θοδώρα στην αποκάλυψη

Συνταρακτικές είναι μέρα με την ημέρα οι εξελίξεις του Σασμού, όσο οδεύουμε προς το φινάλε του δεύτερου κύκλου. Απόψε 4/4 στο επεισόδιο, θα δούμε μια αναπάντεχη συνάντηση στο σπιτάκι του βουνού, μια αποκάλυψη του Λευτέρη, αλλά και το φευγιό της Νάντιας από το σπίτι Βασιλικής και Μαθιού.

Βέβαια, εκτός του σημερινού επεισοδίου, έχουμε και όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας πριν προβληθούν στη τηλεόραση.

Οι σημερινές 4/4 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 109

Ο Λευτέρης μαθαίνει από τον Ευθύμη την παρέμβαση του Παύλου και προειδοποιεί τον Νικηφόρο και τον Μανόλη για τις προθέσεις του. Τους συμβουλεύει να κινηθούν ήρεμα για να κερδίσουν την εύνοιά του και να μη χρειαστεί να λογοδοτήσουν στο μέλλον.

Ο Παύλος, από την άλλη, βρίσκει επιτέλους τον τρόπο να χτυπήσει τον Ευθύμη. Το φευγιό της Νάντιας από το σπίτι και οι απειλές του πατριού της πιέζουν τη Βασιλική, που της λέει αν θέλει να γυρίσει πίσω. «Μόνο προβλήματα θα σου δημιουργήσω αν βρεθώ ξανά εδώ και δεν το θέλω. Και εσύ και ο Μαθιός μού φερθήκατε καλύτερα από οικογένειά μου. Δεν μπορώ να σας το ξεπληρώσω με επιπλέον προβλήματα», της απαντά με ειλικρίνεια και η Βασιλική της θυμίζει πως θα είναι στο πλευρό της ό,τι και αν προκύψει και πως μπορεί να βασίζεται σε εκείνη.

Διαβάστε επίσης: Αποχωρεί από τον Σασμό του ALPHA και πάει σε νέα σειρά του ΑΝΤ1

Παράλληλα, Αστέρης και Αργυρώ καλούνται να αντιμετωπίσουν μια ακόμα επίθεση της Καλλιόπης, όταν τους βλέπει στο σπίτι του βουνού, η οποία βρίσκεται ακόμα σε απόγνωση από τη νεροποντή και τον κίνδυνο που κυκλώνει κάθε μέρα και περισσότερο τον Μαθιό.

Δείτε επίσης: Τραγικές ώρες για την Καλλιόπη - Νεκρός ο Μαθιός από τα χέρια του Ευθύμη;

«Βλέπω πως οι δυο σας δεν έχετε σκοπό να βάλετε μυαλό. Πόσες φορές πρέπει να σας πω και να σας προειδοποιήσω ότι μεταξύ σας δεν μπορεί να υπάρξει σχέση; Δεν μπορεί να υπάρξει σμίξιμο. Οι οικογένειές μας από παλιά έχουν έχθρα και αυτή δεν θα ξεχαστεί, όσοι έρωτες και αν προκύψουν μεταξύ των οικογενειών μας». Και οι δύο θα της θυμίσουν πως η ζωή είναι δική τους και θα τη ζήσουν όσο καλύτερα μπορούν, εκείνη όμως δεν καταλαβαίνει από λόγια. Καθώς ο Σταύρος είναι έτοιμος πια να κάνει το αποφασιστικό βήμα, χάνει τις αισθήσεις του. Για μια ακόμη φορά, το μεγάλο μυστικό που θέλει να μοιραστεί και αφορά στο παιδί της Αργυρώς και του Αστέρη, θα μείνει στη σκέψη του.

Με αυτό τον τρόπο ο Αστέρης θα μάθει πως έχει παιδί

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου, Tivi Σήριαλ

Ο Σταύρος αρχίζει να θυμάται και ενώ βλέπει πως η γυναίκα που αγάπησε εξακολουθεί να έχει σχέση με τον Αστέρη, δεν χάνει ευκαιρία και του λέει την αλήθεια για το παιδί! «Αλήθεια, δεν μπορεί να μην καταλάβεις τι είπε η Αργυρώ στον θείο της τον Παυλή και εκείνος δεν σε καθάρισε όταν σε απήγαγε και σε πήγε στην αποθήκη;», θα του πει όταν βρεθούν σε μια στιγμή μόνοι τους. Ο Αστέρης θα το σκεφτεί λίγο σοβαρά και θα του πει «Ότι με αγαπάει;».

Δείτε επίσης: Κλάμα, οδυρμός και αβάσταχτος πόνος - 4 συγκλονιστικές σκηνές πριν παιχτούν στην τηλεόραση

Το βλέμμα του Σταύρου όμως θα μαρτυρά όσα δεν τόλμησε να του πει ποτέ η Αργυρώ από τον φόβο της μήπως τον χάσει. Ο θυμός του Αστέρη θα είναι τεράστιος και αμέσως θα τρέξει να την βρει. Η Αργυρώ δεν θα μπορέσει να του πει άλλα ψέματα και θα παραδεχτεί πως ο μικρός Πετρής είναι καρπός του έρωτα τους.

Όσο και αν χαρεί ο Αστέρης που έχει παιδί με την γυναίκα που αγαπάει περισσότερο από την ίδια του τη ζωή, θα χάσει την ψυχραιμία του και θα της μιλήσει έντονα για το μυστικό που κράτησε τόσα χρόνια.

«Είχα το δικαίωμα να ξέρω Αργυρώ, άσχετα από τη σχέση που είχαμε οι δυο μας. Αυτό το παιδί δεν το έκανε μόνη σου. Έχει και από το δικό μου αίμα και όφειλα να το ξέρω» θα της πει μεταξύ άλλων, κάνοντας την να του ζητάει συγγνώμη με κλάματα στα μάτια.

Ο Αστέρης όμως φεύγει έξαλλος αλλά και οι δυο θα ξέρουν ότι η σχέση τους δεν μπορεί να έχει τελειώσει έτσι εύκολα. Αντιθέτως, τώρα δείχνει να ξεκινά.