Μπαίνει στον Σασμό η Καίτη Γαρμπή; Οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα που φούντωσαν τις φήμες

Κάνουν το γύρο του διαδικτύου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την ώρα που δεκάδες τηλεθεατές του Σασμού είναι έξαλλοι με την σειρά του ALPHA (δείτε εδώ γιατί), ένα αναπάντεχο γεγονός τάραξε το κοινό. Πρόκειται για μία ευχάριστη έκπληξη. Εντοπίστηκε, δηλαδή, στα γυρίσματα η Καίτη Γαρμπή και μέχρι και οι πρωταγωνιστές τσιρίζουν γι' αυτό που πρόκειται να συμβεί.

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε με την Δανάη Παππά και προχώρησαν σε μερικές αναρτήσεις μέσα από τα προφίλ τους στο Instagram, αφήνοντας υπονοούμενα για την συνεργασία τους για τις ανάγκες του σίριαλ. Λέτε να δούμε την Καίτη Γαρμπή στο "γυαλί" ως ηθοποιό; Μπορεί, βέβαια, να κυκλοφορήσει ολοκαίνουριο τραγούδι για τους τίτλους του Σασμού... Θα μάθουμε σύντομα!

Οι αναρτήσεις "μυστήριο" της Καίτης Γαρμπή για τον Σασμό

«Ήρθα στα γυρίσματα του Σασμού να δω την αγαπημένη μου Θοδώρα γιατί ασφαλώς και μπορώ», ανέφερε σε βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό η Καίτη Γαρμπή.

Και η Δανάη Παππά σημείωσε στην λεζάντα της φωτογραφίας τους: «Σίγουρα θα αναρωτιέστε ΤΙ ΠΩΣ ΠΟΥ ΓΙΑΤΙ.. θα σας αφήσω να μαντέψετε στα σχόλια.. με ένα μικρό hint "ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ" ps. @kaitigarbi τσιριζωωωωωω».

Δανάη Παππά Καίτη Γαρμπή Σασμός
Instagram / Δανάη Παππά

Η σοκαριστική σκηνή στο δωμάτιο του νοσοκομείου πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά Σασμός όσον αφορά των Αντώνη και το περιοδικό Tv24 έχει όλο το ρεπορτάζ! Η Μαρίνα ακούει τον άντρα της να παραμιλάει στον ύπνο του αλλά δεν μπορεί να βγάλει άκρη όσο και αν το προσπαθεί. Μιλά σε Μύρωνα και Ντίνα για μια Ρέα που αναφέρει στον ύπνο του και μάλιστα φαίνεται σαν να της ζητά συγγνώμη και η Ντίνα σοκάρεται.

Εξηγεί στη Μαρίνα πως Ρέα έλεγαν τη γυναίκα του Φαρμάκη που έχει πεθάνει και η Μαρίνα «μαγκώνεται». Θυμάται αυτομάτως τα λόγια του Φαρμάκη όταν πήγε να της συμπαρασταθεί «Από σφαίρα σκοτώθηκε κι εμένα η γυναίκα μου. Έτσι την έχασα. Πολύ άδικα». Το σοκ της θα είναι ακόμα μεγαλύτερο όταν μάθει από τους βοηθούς του Αντώνη ότι εκείνος έριξε κατά λάθος τη σφαίρα στη Ρέα.

Σασμός: Κλινική ύπνωση στον Αντώνη! Η σοκαριστική σκηνή στο δωμάτιο του νοσοκομείου πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Ο Δημήτρης Μαραθάκης θα τους ανακοινώσει και επίσημα πως ο Αντώνης σταδιακά θα αρχίσει να θυμάται κομμάτια της ζωής του, ενώ η Μαρίνα μαζί με τον γιατρό θα κάνουν στον άντρα της ένα σημαντικό δώρο. Θα φέρουν τη Σοφία Καμαρωτιάκη, τη μητέρα της Στέλλας, να του κάνει κάποιες συνεδρίες που θα τον βοηθήσουν αφενός να βάλει τις σκέψεις του σε μια σωστή σειρά αλλά και να συνθέσει το παζλ της ζωής του. «Αντώνη, ξέρω πως δεν με θυμάσαι αλλά ήρθα για να σε βοηθήσω να τα θυμηθείς όλα γρήγορα. Θέλω να ξέρεις πως με το χτύπημα που είχες, άλλος δεν θα τα είχε καταφέρει.

Διαβάστε επίσης: Σασμός: Κλάμα, οδυρμός και αβάσταχτος πόνος - 4 συγκλονιστικές σκηνές πριν παιχτούν στην τηλεόραση

Αυτό που σου συμβαίνει είναι παροδικό και θα το νικήσουμε», του λέει μεταξύ άλλων και το πρόσωπο της Μαρίνας λάμπει από ευτυχία. Η Σοφία θα της πει ότι θα ακολουθήσει τη μέθοδο της κλινικής ύπνωσης που θα τον βοηθήσει να θυμηθεί και η Μαρίνα την ευχαριστεί μέσα από την καρδιά της.

Σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό του σταθμού η σειρά Σασμός θα προβληθεί μέχρι και την Μεγάλη Τρίτη ενώ η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» μετά και το αποψινό 7/4 επεισόδιο (δείτε εδώ τι θα συμβεί) ανανεώνει το ραντεβού της για την 20η Απριλίου.