Ο Παράδεισος των Κυριών: «Σε παρακαλώ μη το κάνεις αυτό» - Χωρίζουν και βγαίνει με παντρεμένο

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των Κυριών: «Σε παρακαλώ μη το κάνεις αυτό» - Χωρίζουν και βγαίνει με παντρεμένο

Μπορεί ο Παράδεισος των Κυριών να έκανε ένα "διάλειμμα", όπως και όλες οι σειρές άλλωστε λόγω Πάσχα, ωστόσο την Τετάρτη 19/4 επιστρέφει και δεν θα θέλετε να χάσετε την συνέχεια! Ο Χριστόφορος βρίσκει την Ντέπυ νεκρή, λίγο μετά την επίσκεψη του Αγη στην πρώην αγαπημένη του. Πολλοί όμως είναι αυτοί που μπαίνουν στο στόχαστρο της αστυνομίας, καθώς ο καθένας είχε και διαφορετικούς λόγους να τη σκοτώσει. Την ίδια στιγμή η Αμαλία κερδίζει τη συμπάθεια του Ντίνου μετά την αποκάλυψη που του κάνει για τον βιασμό της, κάτι που ενοχλεί αφάνταστα τη Μιράντα, η οποία τον εγκαταλείπει.

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις του Παράδεισου των Κυριών

Τετάρτη 19/4 Επεισόδιο 118

Η Ντέπυ είναι νεκρή και ο Σωτήρης ψάχνει να βρει τον δράστη, ενώ ο Χριστόφορος ομολογεί την ενοχή του: «Εγώ τη σκότωσα», του λέει και ο μόνος λόγος που το κάνει είναι γιατί πριν από αυτόν, που την βρήκε νεκρή, στο σπίτι της Ντέπυς ήταν ο Αγης. Ο Χριστόφορος δεν θέλει να καταλήξει ο Αγης στη φυλακή και αποφασίζει να τον καλύψει. Την ίδια στιγμή ένα σημάδι στον λαιμό του Αποστόλη τον βάζει σε μεγάλους μπελάδες: «Τι είναι αυτό στον λαιμό σου;», τον ρωτάει η Ολγα και ο Αποστόλης με το γνωστό του ύφος τής απαντάει: «Τι σε νοιάζει εσένα; Ο,τι θέλω είναι. Εξάλλου έχουμε χωρίσει», της υπενθυμίζει, αλλά η Ολγα επιμένει: «Δες αυτό! Εσύ τη σκότωσες», του επιτίθεται και εκείνος συνεχίζει: «Με έχεις ικανό να κάνω φόνο; Λέγε», της λέει άγρια!

Πέμπτη 20/4 Επεισόδιο 119

Την ίδια στιγμή η Βικτώρια προσπαθεί να αποτρέψει τον Χριστόφορο από αυτό που πάει να κάνει: «Σε παρακαλώ, ξέρω ότι θέλεις να δείξεις στο Αγη ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα γι’ αυτόν. Ομως θα καταστρέψεις τη ζωή σου», του τονίζει. Στο μεταξύ ο Αγης μαθαίνει ότι ο πατέρας του ομολόγησε τον φόνο της Ντέπυς και ισχυρίζεται: «Ο πατέρας μου λέει ψέματα, εγώ τη σκότωσα», αλλά όπως όλα δείχνουν η αστυνομία αρχίζει να έχει αμφιβολίες για το τι έχει γίνει στην πραγματικότητα.

Την ίδια ώρα η Αμαλία βυθίζεται στην απόλυτη απελπισία και λέει την αλήθεια στον Ντίνο: «Ο Πάρης εκείνο το βράδυ με βίασε. Αυτό σου έλεγα στο γράμμα. Οτι αναγκάστηκα να κάνω ό,τι έκανα και ότι ποτέ δεν έπαψα να σ’ αγαπώ», του ομολογεί και ο Ντίνος λυγίζει: «Γιατί δεν μου είπες τίποτα;», τη ρωτάει και η Αμαλία του απαντάει κλαίγοντας: «Γιατί εσύ δεν με άφησε, Ντίνο. Κάθε φορά που σου έλεγα ότι θέλω να σου εξηγήσω, εσύ με έδιωχνες». Στο μεταξύ η Μιράντα, εκτός από το ότι μαθαίνει ότι ο Ντίνος πήγε στο σπίτι της Ντέπυς για το γράμμα της Αμαλίας, πιστεύει επίσης ότι είναι ακόμα ερωτευμένος μαζί της.

Διαβάστε επίσης: «Μου τη δίνετε χαλασμένη και...» - Μαθαίνει πως είναι έγκυος και την ξεφτιλίζει

Στο μεταξύ ο Αποστόλης θεωρεί ότι η Ολγα θα πει στον αστυνόμο Γιαμαλή για τη σχέση του με την Ντέπυ, ενώ ο Χρηστίδης ετοιμάζεται να καταστρέψει τη Βικτώρια. Την ίδια ώρα οι Μπουραντάδες περνούν μια από τις πιο δύσκολες περιόδους που έζησαν ποτέ, ενώ η Βικτώρια προσπαθεί να ελιχθεί στην τεταμένη αυτή κατάσταση με κάθε τρόπο, προκειμένου να προστατεύσει τον Αγη.

Την ίδια ώρα, στο σπίτι των Βασιλείου η επικίνδυνα κλιμακούμενη ένταση κορυφώνεται, όταν ο Αποστόλης προβαίνει σε μια πράξη εις βάρος της Ολγας που όμοιά της δεν έχει επιχειρήσει στο παρελθόν. Φοβούμενος ότι ο Πάρης και η Ολγα θα τον καταδώσουν, τους κλειδώνει μέσα στο σπίτι και τους κρατά ομήρους: «Εδώ θα μείνετε, δεν πρόκειται να πάτε πουθενά γιατί θα σας σκοτώσω», τους φοβερίζει.

Ο Πάρης ανήσυχος σπεύδει να βοηθήσει τη μητέρα του, αλλά η αμείλικτη στάση του πατέρα του τον αναγκάζει να βγει εκτός ορίων και ορμάει να τον χτυπήσει: «Θα σε σκοτώσω, σου το ορκίζομαι», του λέει και πιάνεται στα χέρια με τον πατέρα του. Παράλληλα, οι νέες πληροφορίες που ήρθαν στο προσκήνιο θέτουν στον Ντίνο ένα παράξενο δίλημμα, το οποίο θολώνει κάποιες σημαντικές αποφάσεις που είχε λάβει για τη ζωή του, ενώ από την άλλη η Μιράντα παίρνει μια καθοριστική απόφαση για τον δεσμό της με τον Ντίνο και με πόνο καρδιάς αποφασίζει να τον εγκαταλείψει.

Παράλληλα ο Σωτήρης ενημερώνεται από τον ιατροδικαστή: «Δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί η νεκροψία, όμως τα στοιχεία που έχω μέχρι στιγμής μου δείχνουν ότι πρόκειται για θάνατο από παθολογικά αίτια και συγκεκριμένα τα πρώτα δείγματα δείχνουν ασφυξία».

Παρασκευή 21/4 Επεισόδιο 120

Την ίδια ώρα ο Βύρωνας λέει στον Ντίνο ότι μπορεί να θεωρηθεί κι αυτός ύποπτος και να κληθεί να καταθέσει, ενώ ο φόνος της Ντέπυς έχει διεγείρει πολλά ερωτήματα για τον δολοφόνο της και ταυτόχρονα έχει φέρει τη διάλυση στο σπίτι των Μπουραντάδων… Στο μεταξύ η Αμαλία φαίνεται να είναι πιο ευάλωτη από ποτέ και κυρίως μετά από την αναπάντεχη επίσκεψη στο σπίτι της από τον Ντίνο, οποίος της λέει: «Σε σκέφτομαι, σε συμπονάω στ’ αλήθεια και θέλω να είσαι καλά». Κάτι που η Αμαλία ερμηνεύει ότι ο Ντίνος απλά την έχει στο μυαλό του αλλά δεν είναι ερωτευμένος μαζί της.

Από την άλλη, τα πράγματα στο σπίτι των Βασιλείου έχουν αγριέψει πολύ και η κατάσταση δείχνει να έχει ξεφύγει ακόμα και από τα χέρια των πιο ψύχραιμων, καθώς η Ολγα και ο Πάρης συνεχίζουν να βρίσκονται φυλακισμένοι, υπό την απειλή του Αποστόλη…

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικό! Της κάνει πρόταση γάμου αλλά τον παρατάει σύξυλο και εξαφανίζεται

Η Σύρμω σώζει την Ολγα & τον Πάρη

Η Σύρμω που προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί τους, αναγκάζεται να πάει από το σπίτι. Χτυπάει αλλά δεν ανοίγει κανείς και αρχίζει να πιστεύει ότι κάτι κακό συμβαίνει. Η γυναίκα βρίσκεται μπροστά σε ένα δίλημμα, ανάμεσα στο καλό της οικογένειάς της και το καλό της Ολγας και του Πάρη και αποφασίζει να καλέσει τον Γιαμαλή. Μόλις ο Αποστόλης βλέπει ότι ο Γιαμαλής έρχεται στο σπίτι τους, αναγκάζεται να τους αφήσει ελεύθερους: «Μην τολμήσετε και μιλήσετε, σας έθαψα και τους δύο», τους απειλεί…

Την ίδια στιγμή η κατάσταση ανάμεσα στον Ντίνο και τη Μιράντα όλο και χειροτερεύει, καθώς η Μιράντα αποφασίζει να του πει να χωρίσουν. Ο Ντίνος από την άλλη προσπαθεί να τη μεταπείσει: «Αγάπη μου, όχι σε παρακαλώ, μην το κάνεις αυτό», την ικετεύει, αλλά η Μιράντα είναι ανένδοτη: «Ντίνο, δεν μπορώ άλλα ψέματα», του ξεκαθαρίζει. Λίγο αργότερα η Μιράντα έχοντας ανάγκη για παρέα, ζητάει από τον Μάρκο να πάνε μια βόλτα. Ωστόσο η Πιπίτσα με τον Στέφανο και τη Γεωργία έχουν κάτσει στο ζαχαροπλαστείο όταν βλέπουν τον Μάρκο να επιστρέφει από τη βόλτα του με τη Μιράντα. Η Πιπίτσα γίνεται έξαλλη και απαιτεί εξηγήσεις από τον άντρα της.

Στο μεταξύ η Γεωργία αποφασίζει, μετά από απαίτηση του μέλλοντα συζύγου της του Δημητράκη, να παραιτηθεί από τον «Παράδεισο» για να παντρευτεί, αλλά ο Μάρκος έχει αντιρρήσεις: «Γεωργία μου, μην το κάνεις αυτό. Εγώ θα σε στηρίξω, δεν θέλω να είσαι εξαρτημένη από έναν άντρα», της λέει.