Σασμός: Αποκαλύφθηκε η απόπειρα δολοφονίας του Τάσου - Τι θα ακολουθήσει

«Μπήκε στο στόχαστρο, έγινε το ατύχημα όπου κινδύνεψε»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Σασμός: Αποκαλύφθηκε η απόπειρα δολοφονίας του Τάσου - Τι θα ακολουθήσει

Ο Σπύρος Σαραφιανός έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό "Τηλεθεατής". Ο γνωστός ηθοποιός, που τον απολαμβάνουμε τα τελευταία χρόνια στην καθημερινή και δραματική σειρά του ALPHA, Σασμός μίλησε στην δημοσιογράφο του περιοδικού για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, ο Σπύρος Σαραφιανός μίλησε για την εξέλιξη της σειράς, μέσα από τα μάτια του "Τάσου", αλλά δεν γινόταν να μην κάνει κάποιο spoiler.

Διαβάστε επίσης: Σασμός: Σπαραγμός για τον Αστέρη - Μαθαίνει δυστυχώς πως ο Μαθιός...

Η αποκάλυψη του Σπύρου Σαραφιανού για τον Σασμό

Τι ετοιμάζει για τον Τάσο Καμαριωτάκη;

«Αυτό που αιωρείται είναι ότι, ενδεχομένως, θα μπλέξει με τους υπόλοιπους ήρωες. Γιατί μέχρι τώρα ο Τάσος και η Σοφία ήταν οι μόνοι απομονωμένοι από οτιδήποτε άλλο. Μόνο με τη Στέλλα είχαν επαφή. Λιγάκι έμπλεξαν και με την Αιμιλία, που ήταν παλιά γνωστοί».

Ο Τάσος μπήκε στο στόχαστρο του Φαρμάκη, για να εκβιάσει τη Στέλλα;

«Μπήκε στο στόχαστρο, έγινε το ατύχημα όπου κινδύνεψε ο Τάσος και στη συνέχεια δεν ασχολήθηκε κανείς με αυτό. Ήταν απόπειρα δολοφονίας εναντίον του. Θα δούμε τώρα...».

Ο Τάσος πώς διαχειρίζεται το σοβαρό τραυματισμό του Αντώνη;

«Ο Τάσος είναι έξω από τον κόσμο αυτού του μοντέλου συμπεριφοράς. Νομίζω ότι έχει μονίμως μια αγωνία για τη Στέλλα του, καθώς είναι μπλεγμένη μέχρι το λαιμό με τον Φαρμάκη. Νομίζω ότι μέσω της Αιμιλίας και του Δημήτρη, που έχουμε μια καλή σχέση, θα φτάσουμε και στον Αντώνη».

Με τη Σοφία, την τηλεοπτική σας σύζυγο, έχει επέλθει ηρεμία;

«Με τη Σοφία δεν θα έχουμε προβλήματα όπως τα περσινά, με την εξωσυζυγική της σχέση. Έχουμε ηρεμήσει πολύ σαν οικογένεια»

Αστέρης και Καλλιόπη στον Σασμό αρπάζουν το παιδί της Αργυρώς

Σε λίγους μήνες ο Σασμός φτάνει στο τέλος του και ήδη έχουν ξεκινήσει να γίνονται πολλές αποκαλύψεις σχετικά με τα περιστατικά που απασχόλησαν στο τέλος του πρώτου κύκλου. Ανάμεσα τους λοιπόν, η εγκυμοσύνη της Αργυρώς. Όταν έμαθε πως περιμένει το παιδί του Αστέρη, έφυγε από την Κρήτη και πήγε Γιάννενα.

Εκεί γνώρισε τον Σταύρο, παντρεύτηκαν και αναγνώρισε ως δικό του παιδί τον μικρό Πετρή και στη συνέχεια γύρισαν μαζί στην Κρήτη. Οι εξελίξεις που σημειώθηκαν όμως εκεί, έκαναν το ζευγάρι να χωρίσει και η Αργυρώ να έρθει και πάλι κοντά με τον Αστέρη.

Η κακή σχέση που δημιουργήθηκα ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι, θα φέρει όπως θα δούμε και την μεγάλη αποκάλυψη. Ο Αστέρης θα μάθει με πολύ άσχημο τρόπο πως ο Πετρής είναι γιος τους - δείτε πως - και θα αντιδράσει πολύ άσχημα.

Θα "επιτεθεί" στην Αργυρώ, θα της μιλήσει με πολύ άσχημα λόγια και όπως θα δούμε θα της πει να χωρίσουν, την ώρα που εκείνη θα καταρρακωθεί και θα καταρρεύσει - δείτε αποκλειστικό με διαλόγους.

Σασμός Αστέρης Αργυρώ τέλος

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα και τον Βασίλη Ανδριτσανο, ο Αστέρης οργισμένος με το μυστικό που του κράτησε η Αργυρώ, θα συμμαχήσει με την Καλλιόπη αποκαλύπτοντας της την αλήθεια για τον πραγματικό πατέρα του παιδιού.

Δείτε επίσης: Σούπερ αποκλειστικό - Ο Παύλος σκοτώνει τον Ευθύμη!

Οι δυο οικογένειες θα βρεθούν ξανά στα "μαχαίρια" ξεκινώντας νέο πόλεμο. Οι Σταματάκηδες λοιπόν, θα καταφέρουν να πάρουν το παιδί στο σπίτι τους και μακριά από την μητέρα του. Θα τον κρατήσουν ωστόσο για πάντα ή επιτέλους Αστέρης - Αργυρώ θα καταλήξουν μαζί και ενωμένοι με το παιδί τους;